Starity

Azerbajdzsán nyerte az Eurovíziót

26 oldal 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. május 15. 12:11 #221
divaft
divaft

StátuszI'm certain that Jesus must love everybody!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 747
Csatolások: 1
Azonosító: 129459
A város és környéke a Föld egyik legjobban szennyezett területe. ( Wikipédia- Baki) CIKII!
Jövőre Fluort küldjük a g*ci gránáttal. Olyan bulit csap gyerekek hogy na !!
1 felhasználónak tetszik: SelenaGirl
2011. május 15. 12:13 #222
- törölt felhasználó -    
Idézet (divaft @ 2011.05.15. 12:11)
A város és környéke a Föld egyik legjobban szennyezett területe. ( Wikipédia- Baki) CIKII!
Jövőre Fluort küldjük a g*ci gránáttal. Olyan bulit csap gyerekek hogy na !!

Nos azzal a számmal igen. rohog.gif
Mondjuk hogy ha jövőre ő menne akkor tényleg buli lenne. wink.gif
2011. május 15. 12:15 #223
- törölt felhasználó -    
Idézet (nemááár @ 2011.05.15. 12:11)
Az volt a baj Katival, hogy mindenki produkcióval érkezett. Ha nem is volt olyan jó a dal amit előadtak, de mégis nagyon látványos elemeket vittek bele, amitől emlékezetessé vált.
Kati csak kiált és énekelt egyet. És erről már régóta tudjuk, hogy nem elég.

Tavaly Léna is így nyerte meg,elárulom neked.Még egy táncosa sem volt. tongue.gif
2011. május 15. 12:17 #224
- törölt felhasználó -    
Idézet (Gabor28 @ 2011.05.15. 12:09)
De légyszi írjátok még be huszan, hogy Azerbajdzsán nem Európába van.
Kb. 2 perc utána nézni, sőt Gundel minden évbe elmondja, hogy nem a földrajzi elhelyezkedés számít. De kimásolom Wikiről:
"Az Eurovíziós Dalfesztivál (angolul: Eurovision Song Contest, franciául: Concours Eurovision de la Chanson, 2007 óta az MTV az Eurovíziós Dalverseny elnevezést használta) egy évente megtartott verseny az Európai Műsorsugárzók Uniójának (angol nevének rövidítése, EBU) aktív tagállamai között."
Itt vannak a tagországok ha valakit érdekel. Kapaszkodjatok meg még Marokkó meg Egyiptom is indulhatna ha akarna.
De azért még írjátok be, hogy hogy nyerhetett Azerbajdzsán mikor nem is Európába van.

Csak az a bökkenő az egészben, hogy még az sem igaz, hogy "nem Európában van". Európa határainak értelmezése ugyanis relatív, Törökország és Azerbajdzsán (Örményországgal és Grúziával együtt) éppen Európa és Ázsia határán fekszik.

"Located at the crossroads of Southeast Europe/Eastern Europe and Western Asia, it is bounded by the Caspian Sea to the east, Russia to the north, Georgia to the northwest, Armenia to the west, and Iran to the south."
2011. május 15. 12:19 #225
Gabor28
Gabor28
Mr. Sunshine
Hozzászólás: 2116
Csatolások: 18119
Azonosító: 33038
Idézet (El Mexicano @ 2011.05.15. 12:17)
Csak az a bökkenő az egészben, hogy még az sem igaz, hogy "nem Európában van". Európa határainak értelmezése ugyanis relatív, Törökország és Azerbajdzsán (Örményországgal és Grúziával együtt) éppen Európa és Ázsia határán fekszik.
"Located at the crossroads of Southeast Europe/Eastern Europe and Western Asia, it is bounded by the Caspian Sea to the east, Russia to the north, Georgia to the northwest, Armenia to the west, and Iran to the south."

Én ezzel tisztába vagyok.
Csak gondoltam hátha így megértik akik ezen voltak felháborodva...
2011. május 15. 12:19 #226
- törölt felhasználó -    
Hát. Meghallgattam Kati előadását. Megint. Ez megy nálam két órája. hívjatok botfülünek, de az első elődöntőnél ezerszer jobb volt, nem csoda, hiszen szinte felrobbantotta azt a színpadot. Tudom, hogy lehetetlen lenne bárkivel is összehasonlítani, de azt tökéletesen lehet hallani, hogy milyen tisztán énekel.

Nem szokásom, de már esküszöm sírva fakadok a tehetetlenségtől. Minket mindenki utál, mert a politikusaink az ország nevében beszélnek, de nem az ország mondandóját közvetítik! Ez nevetséges! Nézem a kommenteket, és KÜLFÖLDI országok vannak megütközve a helyezéseken, méghozzá Kati miatt is reklamálva, hogy ennek NEM így kellett volna végződnie. És ennek a mocskos narancspolitikának egy tehetséges, valószínűleg a bíztatás hatására reményekkel teli nő issza meg a levét, aki olyat énekelt, hogy bár SOHA nem szerettem a magyar zenét, KÉT ÓRÁJA hallgatom a produkcióját (Hát ja, beragadt a youtube biggrin.gif)

Három értelmes magyarázatot találtam, mert foghatjátok a magyar mentalitásra, de én nem bírom elhinni, hogy ez teljes mértékben tiszta volt. Természetesen a politika volt a fő indok, de emellett valami rányomta még a bélyegét, mert nem bírom elhinni, hogy EKKORA produkciót tényleg képes porba taszítani O.V.
A, Manipulálták a szavazatokat
B, Süketek az emberek, avagy akik annyira írták hogy 12 pont Magyarországnak, nem szavaztak.
C, Nem lehetett Magyarországra szavazni (Azaz manipulálták a szavazatokat)

Na jó, ezt én sem hiszem el, már kiderült volna, ah egy ekkora rendezvényen csaltak, de...

Hát könyörgöm, hallgassátok már meg! Nem mondom, hogy TÖKÉLETES volt, mert az elfogultság lenne, de messze verte a mezőnyt. És ezt úgy mondom, hogy gyűlölöm az ehhez hasonló zenéket, az angol szöveget meg egyszerűen nevetségesnek tartom. De amikor Kati énekel, ez mind nem számít. Legalábbis nekem. Egy hamis hangja nem volt. Szerintem.

AZ IGAZI NYERTES
1 felhasználónak tetszik: Kelsey
2011. május 15. 12:21 #227
- törölt felhasználó -    
Idézet (Gabor28 @ 2011.05.15. 12:19)
Én ezzel tisztába vagyok.
Csak gondoltam hátha így megértik akik ezen voltak felháborodva...

Oké, csak te azt írtad, hogy nem a földrajzi elhelyezkedés számít, én pedig éppen azt mondom, hogy még földrajzilag sem igaz, hogy nem Európában van. Mert ott van. beer.gif
2011. május 15. 12:24 #228
- törölt felhasználó -    
Engem nem érdekel, Európához tartozik vagy nem, ők nyertek és nem érdemelték meg az első helyet, én azt mondom. Se a svéd, se az ír nem érdemelte meg a helyezésüket. Európa süket és ez a lényeg. Mi meg magyarok vagyunk és ránk mindenki haragszik, mintha mi tehetnénk is bármiről pardon.gif Gáz, hogy a politika ebbe is beleszól de akkor jövőre ne indítsunk senkit. Ezt a sok pénzt máshová is elkölthettük volna ...
2 felhasználónak tetszik: Gajcsi, Pandus
2011. május 15. 12:25 #229
- törölt felhasználó -    
ezer bandzsa nem Ázsiában van? ha igen akkor mit keresett az Eurovision?? unsure.gif
2011. május 15. 12:26 #230
- törölt felhasználó -    
Idézet (kateblock @ 2011.05.15. 12:24)
Engem nem érdekel, Európához tartozik vagy nem, ők nyertek és nem érdemelték meg az első helyet, én azt mondom. Se a svéd, se az ír nem érdemelte meg a helyezésüket. Európa süket és ez a lényeg. Mi meg magyarok vagyunk és ránk mindenki haragszik, mintha mi tehetnénk is bármiről pardon.gif Gáz, hogy a politika ebbe is beleszól de akkor jövőre ne indítsunk senkit. Ezt a sok pénzt máshová is elkölthettük volna ...

Ámen!
2011. május 15. 12:30 #231
- törölt felhasználó -    
szerintem megérdemelték de attól még KATI iis jól teljesített na meg a svéd srác
2011. május 15. 12:31 #232
- törölt felhasználó -    
én ezen nem tudok felháborodni direkt nem is néztem előre tudtam,hogy valahogy ez lesz . Legközelebb szerintem az MM gyereket küldjük sok tini tuti oda lesz a kislányos bájáért _nevet.gif
2011. május 15. 12:32 #233
Punka
Punka
visszatérő vendég

StátuszAlways Keep Fighting❤️
Hozzászólás: 415
Csatolások: 1
Azonosító: 139694
ez szemétség,akkor voltunk 22.ek,mikor charlie-t küldtük (mondjuk akkor 4 ponttal),de a két legjobb (mi és az észtek) leghátul????
Én sztem így kellett volna lennie:
The winner is Hungary with 272 points,the 2nd is Estonia with 199 points,and 3rd is bárki with 90 points...
2011. május 15. 12:32 #234
Sixy
Sixy
hajmániás™

StátuszShit happens....
Hozzászólás: 1275
Csatolások: 1872
Azonosító: 107844
Azerbajdzsán? :LOL?! Na mindegy...
Mondjuk én nem néztem ezt az izét, úgyhogy nem tudom, ki hogyan kornyikált, de azért annyit tudok ezekről a műsorokról, hogy előre le van zsírozva kit tolnak tovább, meg ki fog győzni..és hát bocsánat, de elég szentimentálisnak kell lenni ahhoz, hogy ha valaki elhiggye egy percre is, Magyarország nyerhet pardon.gif ez az ország nem igazán büszkélkedhet abban, hogy bármi ilyesmiben érdemleges pozícióba kerül unsure.gif ..innentől kezdve 110.gif
2011. május 15. 12:32 #235
bogarka_95
bogarka_95
§Dreams.for.an.insomniac§

StátuszMy thoughts are like stars I can't fathom into constellations
Hozzászólás: 1061
Csatolások: 2
Azonosító: 94215
Kati sokkal jobb helyezést érdemelt volna,nekem az ő produkciója tetszett az egyik legjobban...
2011. május 15. 12:32 #236
Gabor28
Gabor28
Mr. Sunshine
Hozzászólás: 2116
Csatolások: 18119
Azonosító: 33038
Idézet (anonymka @ 2011.05.15. 12:25)
ezer bandzsa nem Ázsiában van? ha igen akkor mit keresett az Eurovision?? unsure.gif

Na látod El Mexicano ezért fogalmaztam úgy ahogy, de látom tök felesleges volt dry.gif
2011. május 15. 12:32 #237
sparksfly
sparksfly
Hozzászólás: 783
Csatolások: 48
Azonosító: 138007
Most akkor már egyék is meg amit főztek!
Menjenek jövőre az Azerbajdzsánukba..
Meglátom, hogy kinek lesz oda kedve elmenni... cool.gif
1 felhasználónak tetszik: Pandus
2011. május 15. 12:38 #238
sunnystic
sunnystic
visszatérő vendég

Státuszkiss me baby i must be stay here day by day
Hozzászólás: 242
Csatolások: 413
Azonosító: 145151
Én a fesztivált inkább nem kommentálnám.

Azt viszont meg kell jegyezni, hogy lelkiismeret-furdalásom van, amiért a finnek nem kaptak tőlünk pontokat. Ők voltak pedig az egyetlenek, akik szeretnek egy kicsit... Lengyelek meg no komment. K**va nagyot csalódtam bennük... ennyit a barátságról. Ja, meg úgy egész Európa felfordulhat úgy, ahogy van.
2011. május 15. 12:40 #239
nemááár
nemááár

Státuszlopakodó bársonymamusz
Hozzászólás: 832
Csatolások: 18
Azonosító: 140026
Idézet (SelenaGirl @ 2011.05.15. 12:15)
Tavaly Léna is így nyerte meg,elárulom neked.Még egy táncosa sem volt.  tongue.gif

Nagyon kevés embernek van ehhez tehetsége. Rúzsa Magdi se csinált nagy showt és mégis jobb helyezést ért el. De Katinak nincs olyan személyisége, hogy az maradandó élményt adjon. Ő csak áll és énekel, de annak semmi tartalma nincsen.
Tartalom nélkül pedig semmit sem ér az előadás.
Remélem mostmár érted miről beszélek. Hogy mi a különbség előadás és előadás közt.
2011. május 15. 12:41 #240
- törölt felhasználó -    
Idézet (Gabor28 @ 2011.05.15. 12:32)
Na látod El Mexicano ezért fogalmaztam úgy ahogy, de látom tök felesleges volt dry.gif

Szerintem ezért kár felkapni a vizet, a 12 évesek úgysem fogják fel, el sem olvassák, akárhogy is fogalmazunk...
2 felhasználónak tetszik: Boscorelli, dave095
26 oldal 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!