Starity

Azerbajdzsán nyerte az Eurovíziót

26 oldal 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. május 15. 11:13 #181
chrisBrown14
chrisBrown14
OKC
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 1450
Csatolások: 1870
Azonosító: 143010
Na ja, kezdjük ott, hogy mit foglalkoznak Wolf Katival a németek, ha ennyire béna, ennyire hátul végzett..Ez kicsit furcsa, na meg olvastam, hogy alapból nem kellett volna felfújni az egészet..ez így van. Meg a másik, hogy mi Magyarok ennyire bénák lennénk?..nekem ez is furcsa..most nem akarok jönni azzal, hogy így kamu, meg úgy kamu, csak ez a kettő, hogy felfújták Wolf Katit, meg a németek csúfolódása..és azért az is szép, hogy az elsőnek 221 pontja lett, míg nekünk még csak a negyede sem, 53 pont..biggrin.gif
2011. május 15. 11:14 #182
FeketeCseresznye
FeketeCseresznye
that's gay

StátuszSaving people, hunting things
Hozzászólás: 1372
Csatolások: 17
Azonosító: 140689
Azerbajdzsán? ohmy.gif
Tudtam hogy kati nem nyeri meg, de hogy ilyen hátra kerüljön unsure.gif Kár, pedig Kati jó volt sad.gif
Nekem az Írek tetszettek biggrin.gif
2011. május 15. 11:16 #183
- törölt felhasználó -    
LULUPeas teljesen egy véleményen vagyunk...itt nem az énektudás számít...
2011. május 15. 11:20 #184
- törölt felhasználó -    
Na de ez van. Semmibe veszik egész Magyarországot! Sztem. am. Kati jól lépett színpadra, megvan ami kell benne!!!!!!!
2011. május 15. 11:21 #185
kitty13
kitty13
új tag
Hozzászólás: 23
Csatolások: 0
Azonosító: 146391
Jaj már nem nekik szurkoltam már milyen pechem van h nem az nyerte meg akinek szurkoltam!!! De gratulálok nekik!
2011. május 15. 11:22 #186
SnOoKiii
SnOoKiii

StátuszWHAT'S THE BEER?
Hozzászólás: 563
Csatolások: 34
Azonosító: 143939
még a franciák is megelöztek minket chhhh
1 felhasználónak tetszik: duracell
2011. május 15. 11:23 #187
MileyCyrus13
MileyCyrus13

StátuszMileyCyrus13 még nem állította be a státuszát és nem is fogja
Hozzászólás: 839
Csatolások: 135
Azonosító: 94141
hát gratula a nyerteseknek...hát Kati sajna jól lemaradt
2011. május 15. 11:26 #188
glitterbaby
glitterbaby
visszatérő vendég

StátuszNyáron Volt fesztivál :D
Hozzászólás: 132
Csatolások: 1
Azonosító: 126485
Azt hiszem ez volt az utolsó hogy teljes mértékben nézem az Euróvíziót. Valami borzalmas volt a mezőny alapból, és hát a nyertes még csak nem is Európai, és még rossz is. Eric Saade pedig csak harmadik ohmy.gif Jedward 8. és a görögök meg csak 7.? Süket Európa vagy mi van? ohmy.gif
2011. május 15. 11:27 #189
- törölt felhasználó -    
Ez komoly? Mégis mi a rosda tetszik nektek annyira a svéd erik szádéban? Ezt komolyan mondjátok? Tényleg? És ti nézitek az ESC-et? Hát titeket le kéne tiltani bármilyen picit is dallamos hanganyag hallgatásáról! Hamis volt, a műsor rettenetes volt, mozgása nulla, a dal egy halom..., a szöveg roppant felfoghatatlan és túlspilázott, rendkívül nehéz lehetett neki megtanulni.

Eurovíziós Dalfesztivál Instant harmadik hely receptje: "ÁJ WILL BÍ PÁPJULÖR" x 30 + "ÁJ WILL BÍÍÍÍÍ PÁPJULÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR" + Kacsintás + Relatív külcsíny (csak mert szerintem tiszta gyíknyál a fiú, de ha ez minden lány bálványa...)

Nagyon szívesem továbbra is a "Jajj Ericet megint megbélyegzik" "Nem is volt hamis" stb. féle hozzászólásokat. Egészen egyszerűen lesz_rom.
2 felhasználónak tetszik: dóóra, Pandus
2011. május 15. 11:28 #190
Jenny Lawliet
Jenny Lawliet
Love Me Till It Hurts
Hozzászólás: 3505
Csatolások: 87
Azonosító: 130326
Gondoltam, hogy Magyarország úgy sem nyerhet...
1 felhasználónak tetszik: sammo
2011. május 15. 11:28 #191
Justbeckii
Justbeckii
visszatérő vendég

StátuszTake advantage of every moment of your life, you may have no more ...
Hozzászólás: 219
Azonosító: 130592
senki nem érti meg az itt hozzászólók közül, hogy NEM a dal számított, hanem az, hogy egyáltalán Magyarországról indult? Ez egy politikai viszályokat bemutató műsor. Gratulálok.-.- Azerbajdzsán a Szovjetunió része volt, naná hogy ők nyertek. Érdekes, hogy 1994-ben Magyarország harmadik lett. Akkor még nem volt ennyire elfuserált ez a műsor..
2 felhasználónak tetszik: dóóra, sammo
2011. május 15. 11:29 #192
Justbeckii
Justbeckii
visszatérő vendég

StátuszTake advantage of every moment of your life, you may have no more ...
Hozzászólás: 219
Azonosító: 130592
bocs. nem harmadik, hanem negyedik.
2011. május 15. 11:31 #193
dóóra
dóóra
gallavich.
Hozzászólás: 6278
Csatolások: 1202
Azonosító: 115351
Jaj ugyan már...itt szinte minden a politikáról szólt. dry.gif mad.gif
Majdnem minden ország a szomszédos országaira szavazott... 110.gif
Igenis Kati volt a legjobb! thumbsup.gif Nincsenek Magyarországnak "barátjai". Romániától is csak azért kaptunk 7 pontot,mert az Erdélyben ragadt magyarok szavaztak,amit nagyon is köszönünk. biggrin.gif Egyáltalán nem vették figyelembe az énektudást...szerintem. Jó nem azt mondom hogy nem voltak tehetségesek,mert azok voltak,de akkor is bunda volt. mellow.gif
1 felhasználónak tetszik: sammo
2011. május 15. 11:32 #194
- törölt felhasználó -    
Fúú, de mérges vagyok!! mad.gif Hogy nyerhetett Azerbajdzsán??!!! A daluk max az elfogadható kategóriába tartozik, nincs benne semmi különös! Meg se lehetne engedni hogy ilyen ázsiai országok induljanak a dalversenyen, nem, hogy még meg is nyerjék! Szégyen egész Európának, hogy az EUROvíziót egy ázsia ország nyerje, ugyanis földrajzi tudásom szerint Azerbajdzsán nagyon nem Európában van! Na majd megnézem jövőre milyen Eurovíziót szerveznek az azerok! reklamalo.gif
Az országok szavazása meg egyszerűen gusztustalan volt, ahogy ott nyalták egymás seggét! Egy csomó országnál azonnal tudni lehetett hogy kinek adnak magas pontszámot, ez meg lehetett volna csinálni dalverseny nélkül is!
Kati igenis remek volt, én egyáltalán nem vártam azt hogy megnyeri, csak hogy benne lesz legalább az első 10-be! Mindenesetre én gratulálok neki, mert ő volt az egyik legjobb!
Az olaszok sem érdemelték meg a 2. helyet, egy nagy semmi volt amit csináltak. Én annyira szurkoltam Ericnek, hogy legalább meg legyen neki a 2. hely! Mikor már láttam hogy biztos Azerbajdzsán nyeri meg, akkor már csak ebben reménykedtem,hogy meg lesz neki a 2. helyezés, erre meg a legutolsó szavazó ország (Lettország) az olaszoknak ad 12 pontot, svédek meg semennyit sem kapnak, és emiatt lettek az olaszok másodikok. Na akkor annyira mérges lettem, hogy tényleg majdnem szétvertem a képernyőt!!! reklamalo.gif Eric szerintem magasan verte a mezőnyt, neki kellett volna megnyernie (én még szavaztam is rá)és nem azért mert jó pasi, hanem azért nagyon jó volt a száma, jól énekelt és a show is nála volt a legjobb! Remélem befut énekesként, én biztos hogy megveszem a CD-jét. Eric wub.gif
Bocsi a hosszú kommentért, aki végigolvassa, annak köszönöm, hogy ennyi időt szánt rá, de muszáj volt kiírni magamból a mérget. smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: ancsa13, dóóra
2011. május 15. 11:32 #195
cutefanni
cutefanni
visszatérő vendég

Státusz" Menj, éld világod, mondd, ha kérdenek: egy jámbor őrült futni engedett. "
Hozzászólás: 276
Csatolások: 60
Azonosító: 123225
Azerbajdzsánnak nem kellett volna indulnia, lehet rossz vagyok föciből de szerintem Ázsiában van és nem Európában... -.-
Egyébként ez egyáltalán nem az énektudásról szól, inkább a barátságokról, hisz a 12 pontokat mindig egy szomszédos/vagy jó barátságban lévő ország kapta. azon akadtam ki hogy Szlovákiából egyetlenegy szavazat sem érkezett kicsi hazánkra, pedig ott is él jó pár ezer magyar. És hol marad a lengyel-magyar barátság? Tőlük sem kaptunk pontot... Finnország pedig... Köszönjük! smileeee.gif
Hát mindegy ez van... Bár abban igazuk van az előttem szólóknak, hogy Király L. Norbi biztos hatalmas show-t csinált volna amivel talán bekerültünk volna a legjobb 10-be.
2 felhasználónak tetszik: dóóra, sammo
2011. május 15. 11:36 #196
- törölt felhasználó -    
Idézet (Taurilla @ 2011.05.15. 11:27)
Ez komoly? Mégis mi a rosda tetszik nektek annyira a svéd erik szádéban? Ezt komolyan mondjátok? Tényleg? És ti nézitek az ESC-et? Hát titeket le kéne tiltani bármilyen picit is dallamos hanganyag hallgatásáról! Hamis volt, a műsor rettenetes volt, mozgása nulla, a dal egy halom..., a szöveg roppant felfoghatatlan és túlspilázott, rendkívül nehéz lehetett neki megtanulni.

Eurovíziós Dalfesztivál Instant harmadik hely receptje: "ÁJ WILL BÍ PÁPJULÖR" x 30 + "ÁJ WILL BÍÍÍÍÍ PÁPJULÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR" + Kacsintás + Relatív külcsíny (csak mert szerintem tiszta gyíknyál a fiú, de ha ez minden lány bálványa...)

Nagyon szívesem továbbra is a "Jajj Ericet megint megbélyegzik" "Nem is volt hamis" stb. féle hozzászólásokat. Egészen egyszerűen lesz_rom.

Szerintem nincs igazad, de nem akarok veled vitatkozni, mert úgyse tudom megváltoztatni a véleményedet. De legalább azt nem mondd, hogy Eric hamis volt, és hogy a mozgása nulla, mert akkor te nem nézted elég figyelmesen ESC-t!
2011. május 15. 11:37 #197
- törölt felhasználó -    
Akkor sem értem miért szavazott mindenki Azerbajdzsánra. Értem én, kőolaj, földgáz de ha ez Eurovízió, és minden áron 'be akarunk nyalni' valakinek, akkor miért nem egy európai országnak akkor már? Tudom, Azerbajdzsán nem Európa de még is indulhatnak, ha lenne itt Európában valamennyi összetartás, legalább voksoltak volna a franciákra vagy olaszokra, nem is tudom.
Meg vagyok lepődve hogy mennyire sztárolták a Bluet és még sem voltak benne a TOP10-ben. Az pedig azt hiszem magáét beszél, hogy még az UK-ból is ciki volt Írországra szavazni ..
4 felhasználónak tetszik: dóóra, Gajcsi, funny18, sammo
2011. május 15. 11:44 #198
Timi97
Timi97
új tag
Hozzászólás: 1
Azonosító: 144720
Hát sztem Azerbajdzsán egyáltalán nem érdemelte meg a győzelmet...A szám ultra béna volt az énekeseknek pedig hangjuk sem volt.. Szerintem Eric Saadenak kellett volna megnyerni...és ezt nem azért mondom mert jól néz ki hane azért mert szerintem a szám nagyon jó volt biggrin.gif
2011. május 15. 11:44 #199
sparksfly
sparksfly
Hozzászólás: 783
Csatolások: 48
Azonosító: 138007
1. Azerbajdzsán: Mindenre gondoltam, csak erre a végeredményre nem. Szerintem nem érdemelték meg a győzelmet, mert csak nyávogtak, és a számuk is felejtős.
2. Olaszország: Tetszett.
3. Svédország: A dal egynek elmegy, végülis élvezhető,de csak azért szavaztak rá olyan sokan erre az Eric gyerekre, mert jóképű.
4. Ukrajna: Ez sem egy 'hú de nagy szám', egyedül csak a háttér dolog tetszett.
5. Dánia. Jó szám, a refrénje tetszett.

22. Magyarország: Szerintem ez a helyezés mindent elárul.. Nem értem, hogy elmegyünk az eddigi legjobb számunkkal, és még a 20-ba se jutunk be. Felháborító volt a szavazás.

Európa megint áttaposott rajtunk! Köszönjük szépen! dry.gif
2 felhasználónak tetszik: sammo, Kelsey
2011. május 15. 11:49 #200
ancsa13
ancsa13
Glambert

StátuszNyugodjon békében Debreczeni Szevér :'( A mindig dilis és vidám Szevér.
Hozzászólás: 2090
Csatolások: 1504
Azonosító: 118918
Én egyetértek veled tina9612, szinte mindenben, de az hogy Eric levert mindenkit azért nem mondanám, én is nagyon szeretem, de tény hogy azért nem a mezőny legjobb énekese, de ha a showt nézzük akkor igenis ő a nyertes.
És én még Ukrajnát nem értem hogy hogy került a 4. helyre, ja és még Bosznia-Hercegovina? ohmy.gif
26 oldal 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!