Az HBO új sikersorozatából, a Trónok Harcából ismert Kit Harington őszintén vall szerepéről, félelmeiről és tapasztalatairól.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kit Harington, a fattyú
2011. május 14. 19:59
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
2011. május 14. 20:00
Érdekes sorozat, az biztos.
Az elején belenézek, remélem, megfog, mert nagyon jók a karakterek.
Az elején belenézek, remélem, megfog, mert nagyon jók a karakterek.
2011. május 14. 22:42
Fattyú? Ez nem vicces, de magam elé képzeltem, ahogyan ezt az aranyos fejével mondja és megmosolyogtatott, amiket mondott (például az állatokkal velő együttműködésről).
Érdekes hallani, hogy egy olyan személynek, mint Kit, aki játszott már színházban, ez a legnagyobb félelme
Érdekes hallani, hogy egy olyan személynek, mint Kit, aki játszott már színházban, ez a legnagyobb félelme
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2011. május 14. 22:54
|
|
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
Idézet (kateblock @ 2011.05.14. 22:42)
Fattyú? Ez nem vicces, de magam elé képzeltem, ahogyan ezt az aranyos fejével mondja és megmosolyogtatott, amiket mondott (például az állatokkal velő együttműködésről).
Azt szeretem benne, hogy annyira lelkes a szerepét illetően. Sok időt fordít rá, utánaolvas, meghallgatja a konspirációkat és maga is elfilózik rajta. Mint egy gyerek, úgy beleéli magát.
Szerintem valamilyen szinten természetes, hogy őt inkább a filmezés rémíti meg. De azt hiszem ezzel minden színész így van, aki játszott már színházban. A filmnél nincs több lehetőséged, míg egy színházi darabban legalább fél éved van rá, hogy amit elrontasz, másnap kijavítsd és így tovább.
2011. május 14. 22:59
Idézet (Grace Benning @ 2011.05.14. 22:54)
Azt szeretem benne, hogy annyira lelkes a szerepét illetően. Sok időt fordít rá, utánaolvas, meghallgatja a konspirációkat és maga is elfilózik rajta. Mint egy gyerek, úgy beleéli magát.
Szerintem valamilyen szinten természetes, hogy őt inkább a filmezés rémíti meg. De azt hiszem ezzel minden színész így van, aki játszott már színházban. A filmnél nincs több lehetőséged, míg egy színházi darabban legalább fél éved van rá, hogy amit elrontasz, másnap kijavítsd és így tovább.
Az csak jó, ha belemélyed a karakterbe és a háttérinfókba
Akkor nem magabiztos a gyerek?
Grace Benning
2011. május 14. 23:03
|
|
|
Idézet (kateblock @ 2011.05.14. 22:59)
Az csak jó, ha belemélyed a karakterbe és a háttérinfókba
Csak annyira, mint az összes többi színész. Persze exhibicionista bizonyos szinten, de ez nem azt jelenti, hogy mindenben magabiztos.
kateblock
2011. június 08. 16:56
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Atyavilág, mennyire korrekt cikk! Köszönöm
Grace Benning
2011. június 08. 16:58
remélem jó lesz a sorozat mert érdekesnek hangzik!
2011. június 08. 18:04
|
|
|
Idézet (Glamster @ 2011.06.08. 16:56)
Atyavilág, mennyire korrekt cikk! Köszönöm 
Korrekt?
2011. október 22. 01:45
Nagyon imádom a Trónok harcát, nagyon jó sorozat és Kit is nagyon jól alakít benne, csakúgy, mint az összes többi színész.
Mellesleg összeszedett, jó cikk.
Mellesleg összeszedett, jó cikk.
2012. január 30. 18:32
Nagyon jó cikk!!
De imádom Kitet, látszik hogy jól felkészült a szerepére.... nekem Snow és Daenerys a kedvenceim az egész sorozatban!!
De imádom Kitet, látszik hogy jól felkészült a szerepére.... nekem Snow és Daenerys a kedvenceim az egész sorozatban!!
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.