Nem hiszem, h minden német hülye, csak van pár, akik elég szemetek.
Le akarják járatni Wolf Katit
2011. május 15. 20:16
paraizo! Van benne vmi, de ennek ellenére mégis minden nyáron tele van velük a Balcsi 
2011. május 15. 22:53
|
|
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline
|
micsoda hülyeség. a németek menjenek a fenébe. eddig se voltak valami szimpatikus népség, hát ezek után se lesznek a kedvenceim.
2011. május 16. 11:27
|
|
BoscorelliLost but Won |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.08.01. Hozzászólás: 5972 Csatolások: 135718 Azonosító: 67913 offline
|
Idézet (dori08 @ 2011.05.15. 15:57)
Kedves Boscorelli, ne írjál már ilyen hülyeségeket, légy szíves!! Pár kommentről lehet szó, fel van fújva!! Mi az, hogy halomra ölték az embereket??? A nácikra gondolsz?!?! Nem minden német náci, ezt jegyezd meg! Ők is sokat szenvedtek miatta, sőt, az ilyenek miatt, mint te még most is. Egyáltalán nem utálják a németek a magyarokat, ez egy hülye cikk, csak uszítja egymás ellen az embereket!! És ez mindenkinek szól! Mos komolyan, ti egy egész nemzetet fikáztok!! Pár gyökér írt két kommentet, na és? Ezért nem kell egy másik országot bántani!!
Nagyon kérlek olvass a sorok kedves. Én egyáltalán nem neveztem egyetlen egy németet se nácinak. Sose tennék ilyet, mert tudom, hogy 1, azzal megsértem, és 2, le akarnak számolni azzal a német képpel, amit nekik köszönhetnek.
És nagyon értékelném, ha nem személyeskednél és nem próbálnál kioktatni. Pláne, hogy tévedsz, mert nem csak erről a cikkről van szó, mint, hogy le is írtam a kommentemben, csak ezen átsiklottál. Elfogadom, hogy nem követed figyelemmel, ami manapság történik a két ország között, de nyugodtan hidd el nekem, hogy olyanokat vágnak a fejünkhöz, ami minimum elfogadhatatlan, és akkor finoman fogalmaztam.
És az meg külön felháborító, hogy a versenyzőnket se tudják annyira megtisztelni, hogy legalább, az ilyen jellegű kommenteket ne fújják fel. Vagy szerinted? Ez így rendben van?
Végül annyit kérnék, hogy ha nem is ismersz, ne aggass rám mindenféle jelzőket. Én szeretem a németeket, bármilyen hihetetlen is neked, csak manapság mindenhol lejáratják a hazámat, amihez viszont ne is haragudj, de nem vagyok köteles jó képet vágni.
2011. május 16. 11:46
|
|
BoscorelliLost but Won |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.08.01. Hozzászólás: 5972 Csatolások: 135718 Azonosító: 67913 offline
|
Idézet (Perlita @ 2011.05.15. 13:27)
Boscorelli
nagyon tetszik amit írtál. én is bírom őket, de azért ez...
nagyon tetszik amit írtál. én is bírom őket, de azért ez...
Köszi. Bár nem arattam vele osztatlan sikert
Őszintén talán kicsit elragadtattam magam, csak, hát felbosszantott, hogy még itt is csak mocskolódnak. Nyilván nem haragszom rájuk, csak jobb lenne, hogy, ha békében élnénk egymás mellett, mindenféle beszólások nélkül, kölcsönös tiszteletben.
Én ebben hiszek.
2011. május 16. 13:29
|
|
Fülöp Reginavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.21. Hozzászólás: 184 Csatolások: 0 Azonosító: 147736 offline
|
Hát...én szeretem Wolf Katit!!
2011. május 16. 18:01
|
|
dori08 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.15. Hozzászólás: 969 Csatolások: 57 Azonosító: 149299 offline
|
Idézet (Boscorelli @ 2011.05.16. 11:27)
Nagyon kérlek olvass a sorok kedves. Én egyáltalán nem neveztem egyetlen egy németet se nácinak. Sose tennék ilyet, mert tudom, hogy 1, azzal megsértem, és 2, le akarnak számolni azzal a német képpel, amit nekik köszönhetnek.
És nagyon értékelném, ha nem személyeskednél és nem próbálnál kioktatni. Pláne, hogy tévedsz, mert nem csak erről a cikkről van szó, mint, hogy le is írtam a kommentemben, csak ezen átsiklottál. Elfogadom, hogy nem követed figyelemmel, ami manapság történik a két ország között, de nyugodtan hidd el nekem, hogy olyanokat vágnak a fejünkhöz, ami minimum elfogadhatatlan, és akkor finoman fogalmaztam.
És az meg külön felháborító, hogy a versenyzőnket se tudják annyira megtisztelni, hogy legalább, az ilyen jellegű kommenteket ne fújják fel. Vagy szerinted? Ez így rendben van?
Végül annyit kérnék, hogy ha nem is ismersz, ne aggass rám mindenféle jelzőket. Én szeretem a németeket, bármilyen hihetetlen is neked, csak manapság mindenhol lejáratják a hazámat, amihez viszont ne is haragudj, de nem vagyok köteles jó képet vágni.
Sajnálom, de ez hülyeség. Lehet, hogy a politika nem a legfelhőtlenebb a két ország között, biztos így van, ha ennyire váltig állítod, ok, de az átlagemberek egyáltalán nem utálják a magyarokat, mi sem utáljuk őket, nincs rá okunk. Amúgy meg te írtad, hogy halomra ölték az embereket, ha nem a nácikra gondolsz, akkor mégis mi a jófenére kedves?!?! Háborúra esetleg? Elárulom, hogy háborúban szokás sajnos embereket ölni, ezzel mindkét fél így van, pl Amerika is halomra öli az embereket, mégis ők az atyaúristenek. Na erről ennyit. Tényleg hagyjátok már őket, itt egész biztos hogy csak egy két véleményről van szó, nem az egész ország véleményét tükrözi, ez egy egymás ellen uszító cikk..Bunkó emberek nálunk is vannak, nem csak és kizárólag Németországban.(Bár így lenne)
2011. május 16. 19:27
|
|
BoscorelliLost but Won |
|
Idézet (dori08 @ 2011.05.16. 18:01)
Sajnálom, de ez hülyeség. Lehet, hogy a politika nem a legfelhőtlenebb a két ország között, biztos így van, ha ennyire váltig állítod, ok, de az átlagemberek egyáltalán nem utálják a magyarokat, mi sem utáljuk őket, nincs rá okunk. Amúgy meg te írtad, hogy halomra ölték az embereket, ha nem a nácikra gondolsz, akkor mégis mi a jófenére kedves?!?! Háborúra esetleg? Elárulom, hogy háborúban szokás sajnos embereket ölni, ezzel mindkét fél így van, pl Amerika is halomra öli az embereket, mégis ők az atyaúristenek. Na erről ennyit. Tényleg hagyjátok már őket, itt egész biztos hogy csak egy két véleményről van szó, nem az egész ország véleményét tükrözi, ez egy egymás ellen uszító cikk..Bunkó emberek nálunk is vannak, nem csak és kizárólag Németországban.(Bár így lenne)
Persze, hogy nem utálnak minket, mi sem utáljuk őket, én csak megjegyeztem, hogy kicsit sokat engednek meg manapság ellenünk, nem mondtam, hogy utálnának minket.
Rendben, kedves, elismerem, hogy az halomra öléses dolgot nem kellett volna írnom. Elragadtattam csöppet magam, belátom. Bár nem ismersz, de bízz bennem, egy német fejéhez se vágnám, sose, azt, amit elkövettek. Tudom, hogy ezen túl akarnak jutni, és, mivel én németbarátnak tartom magam, ebben (is) partner vagyok.
Nálunk is vannak bunkó emberek? Hajjaj, kedves! De még mennyi. Most ezt nem neked címeztem, ne érts félre, de igazad van, és tudom, hogy tényleg itt rengeteg bunkó ember van. Abban bízom, hogy, engem nem tartasz azért annak.
2011. május 16. 21:57
nagyon ügyes volt KATI
kár hogy nem ő nyert bár sztem ehez a "lejárató kampányhoz" semmi köze:/ simán bundaa az egész
2011. május 18. 08:29
|
|
Clarissa_Fray |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.29. Hozzászólás: 559 Csatolások: 0 Azonosító: 135431 offline
|
aztaa
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: