Le akarják járatni Wolf Katit
2011. május 20. 17:53
|
|
petrahundlilyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 95 Csatolások: 0 Azonosító: 150512 offline
|
......szegggény
2011. május 20. 17:53
|
|
petrahundlilyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 95 Csatolások: 0 Azonosító: 150512 offline
|
kati naon profííí
2011. május 21. 10:10
|
|
BoscorelliLost but Won |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.08.01. Hozzászólás: 5972 Csatolások: 135718 Azonosító: 67913 offline
|
És ez még semmi. Pedig azt hittem, a transzvesztita után, már nem tudnak meglepni. Mégis sikerült. A Berlini Tageszeitungé az érdem.
A következőt írták (hátha kíváncsiak vagytok rá ti is):
"5. Ungarn Kati Wolf: What About My Dreams. Die Jennifer Rush der Puszta, die CSD-Krachernummer des Abends. Muss leider aus politischen Gründen abgelehnt werden: Sie ist eine von Gnaden Viktor Orbáns!"
Ami nagyjából annyit tesz magyarul, hogy:
"A puszta Jennifer Rush-a (egy német-amerikai pop énekesnő, kicsit hasonlít Kati rá). Sajnos, politikai okokból el kell, hogy utasítsuk. Orbán Viktor kegyeltjeinek egyike!"
Mondjuk azt se értem, minek kellett a miniszterelnöknek is belinkelni egy linket Kati dalával a facebookra, hogy "Hajrá Kati"? Értem én, hogy neki szurkol, rendben is van, de nem hiszem el, hogy nem fordult meg a fejében, hogy ezzel hátráltatja Katit, a saját ellentmondásos személyisége miatt. Egyáltalán, minek a politikusoknak facebook?
Szóval így érdekes dolgok ezek. Áh mindegy, bocsi, nem akartam politizálni, csak gondoltam belinkelem nektek ezt a berlini véleményt. Egyébként, ha érdekel valakit, az újságcikk itt megnézhető.
"5. Ungarn Kati Wolf: What About My Dreams. Die Jennifer Rush der Puszta, die CSD-Krachernummer des Abends. Muss leider aus politischen Gründen abgelehnt werden: Sie ist eine von Gnaden Viktor Orbáns!"
"A puszta Jennifer Rush-a (egy német-amerikai pop énekesnő, kicsit hasonlít Kati rá). Sajnos, politikai okokból el kell, hogy utasítsuk. Orbán Viktor kegyeltjeinek egyike!"
Mondjuk azt se értem, minek kellett a miniszterelnöknek is belinkelni egy linket Kati dalával a facebookra, hogy "Hajrá Kati"? Értem én, hogy neki szurkol, rendben is van, de nem hiszem el, hogy nem fordult meg a fejében, hogy ezzel hátráltatja Katit, a saját ellentmondásos személyisége miatt. Egyáltalán, minek a politikusoknak facebook?
Szóval így érdekes dolgok ezek. Áh mindegy, bocsi, nem akartam politizálni, csak gondoltam belinkelem nektek ezt a berlini véleményt. Egyébként, ha érdekel valakit, az újságcikk itt megnézhető.
2011. május 22. 12:11
|
|
Becca Diamondvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.14. Hozzászólás: 136 Csatolások: 102 Azonosító: 143285 offline
|
am is utálom a németeket.
2011. május 22. 12:14
|
|
hana001звезда ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.13. Hozzászólás: 1716 Csatolások: 1266 Azonosító: 98592 offline
|
Idézet (Boscorelli @ 2011.05.21. 10:10)
És ez még semmi. Pedig azt hittem, a transzvesztita után, már nem tudnak meglepni. Mégis sikerült. A Berlini Tageszeitungé az érdem.
Na ezek után akarják elhitetni velünk, hogy az Eurovíziónak semmi köze a politikához
2011. május 24. 14:41
|
|
Csilla19*Crazy Girl* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.01. Hozzászólás: 1094 Csatolások: 53 Azonosító: 123941 offline
|
Hát én utálmo a németeket eléggé így is és sztem semmi joguk nincs iylen kampányt indítani még ha tényleg szar is akti, emrt azért bevallom tényleg naon szar a szám és kati is cska állt a színpadon mint egy szobor, de akkor sincs joguk kampányt indítani ellene
2011. május 24. 15:13
|
|
Emm01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.23. Hozzászólás: 250 Csatolások: 0 Azonosító: 151623 offline
|
Ez igazán nem volt fer a németektől!
Szerintem Wolf Katinak jó hangja van és egyáltalán nem úgy néz ki mint egy transzvesztita és mit mondanának Dana International-ra ha Wolf Katira ezt mondták? :/
Szerintem Wolf Katinak jó hangja van és egyáltalán nem úgy néz ki mint egy transzvesztita és mit mondanának Dana International-ra ha Wolf Katira ezt mondták? :/
2011. május 25. 14:54
|
|
cherry qeenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 137 Csatolások: 1 Azonosító: 133677 offline
|
pfff...akkor is Kati volt a legjobb
2011. május 26. 11:20
Ja... Magyarország veled van... csak kár, hogy senki nem fog rá szavazni a finneken kívül. Pff...
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: