The Nine Lives of Chloe King (2011)
2011. június 22. 19:34
|
|
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12071 Csatolások: 195628 Azonosító: 107508 offline
|
Idézet (DiscoDiva @ 2011.06.22. 19:23)
Sziasztok. Baj ha jövök?
Ma néztem meg az első részt, és nagyon tetszett 
Miért lenne baj? Üdv itt. Melyik fiúnak drukkolsz?
Idézet (Domcicc @ 2011.06.22. 04:09)
Olyan létezik, hogy Team Alek és Team Brian is vagyok?
Annyira aranyosak voltak a második részben 
Előbb - utóbb el kell döntened, hogy melyik fiúhoz húz a szíved! De örülök neki, hogy mégsem teljesen egyértelmű a helyzet.
1 felhasználónak tetszik:
DiscoDiva
2011. június 22. 19:42
|
|
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12071 Csatolások: 195628 Azonosító: 107508 offline
|
Idézet (DiscoDiva @ 2011.06.22. 19:38)
Én Aleknek drukkolok. Mert ő és Chloe is különlegesek, és nem lenne jó ha Briannal és az történne mint Xaviérral, akit Chloe megcsókolt. Ti kinek? Én Team Alek.
Én Team Brian-es vagyok
miss_areo
2011. június 22. 19:44
Idézet (funny18 @ 2011.06.22. 19:42)
Én Team Brian-es vagyok
Bírom Aleket is, de annyira nem mint Briant. Brian-nek annyira szép szeme van, hogy egyből levett a lábamról. 
Briannak tényleg szép a szeme, bár szerintem Chloe nem őt választja. Hisz Brian nem Basett leszármazottja, de bármi megeshet.
Chloe az egyik egyesítő, nem? Tehát 9 élete van, ez benne van a sorozat címben is. Mondjuk az első részben lelökik, tehát már csak 8 élete van.
2011. június 22. 20:00
|
|
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline
|
Idézet (funny18 @ 2011.06.22. 19:34)
Előbb - utóbb el kell döntened, hogy melyik fiúhoz húz a szíved! De örülök neki, hogy mégsem teljesen egyértelmű a helyzet. 
Az én szívem Ben (
funny18
2011. június 22. 20:45
|
|
LittleVampireMissMagic™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.23. Hozzászólás: 1548 Csatolások: 554 Azonosító: 149870 offline
|
Megnéztem az első kettő részt. Egyszerűen fantasztikus sorozat! Nem bántam meg, hogy letöltöttem ezt a két epizódot. Nagyon várom a következő részt.
Sokáig úgy volt, hogy nem is kezdek bele. Mert az ABC Family csatornán számomra a Pretty Little Liars-on kívül nem volt más értékelhető sorozat. Viszont én minden sorozathoz pozitívan állok hozzá, így hát megnéztem.
1x01 részről; Az eleje nagyon rémisztő volt, amikor Chloe futott valaki elől az erdőben. Később kiderült, hogy az ítélet-végrehajtó volt (hozzáteszem, nekem nagyon szimpatikus). Majd a visszatekintésben mintha egy komédiába csöppentem volna bele. Vicces az anya-lánya kapcsolat Meredith és Chloe között. Majd amikor szegény Paul-t cukkolták. Paul olyan cuki az esetlenségével. Majd jöttek a pasik. Xevier rendes srác volt, így sajnáltam. Brian. Nos rá nincsenek szavak.
Alek. Ő nem nyűgözött le annyira, de ő sem rossz.
1x02 részről; Ez még az első részt is lenyomta. Nagyon izgalmas volt. Egyre inkább vagyok Chloe/Brian fan, mint Chloe/Alek fan. TEAM BRIAN (eddig)
Aki még nem látta, annak csak ajánlani tudom.
Sokáig úgy volt, hogy nem is kezdek bele. Mert az ABC Family csatornán számomra a Pretty Little Liars-on kívül nem volt más értékelhető sorozat. Viszont én minden sorozathoz pozitívan állok hozzá, így hát megnéztem.
1x01 részről; Az eleje nagyon rémisztő volt, amikor Chloe futott valaki elől az erdőben. Később kiderült, hogy az ítélet-végrehajtó volt (hozzáteszem, nekem nagyon szimpatikus). Majd a visszatekintésben mintha egy komédiába csöppentem volna bele. Vicces az anya-lánya kapcsolat Meredith és Chloe között. Majd amikor szegény Paul-t cukkolták. Paul olyan cuki az esetlenségével. Majd jöttek a pasik. Xevier rendes srác volt, így sajnáltam. Brian. Nos rá nincsenek szavak.
1x02 részről; Ez még az első részt is lenyomta. Nagyon izgalmas volt. Egyre inkább vagyok Chloe/Brian fan, mint Chloe/Alek fan. TEAM BRIAN (eddig)
2011. június 22. 20:53
Idézet (LittleVampire @ 2011.06.22. 20:45)
Megnéztem az első kettő részt. Egyszerűen fantasztikus sorozat! Nem bántam meg, hogy letöltöttem ezt a két epizódot. Nagyon várom a következő részt.
Alek. Ő nem nyűgözött le annyira, de ő sem rossz.
Lehet belőlem is Team Brian lesz, nem tudni
2011. június 23. 01:02
|
|
minilivi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.03.29. Hozzászólás: 762 Csatolások: 4858 Azonosító: 56461 offline
|
Na sikerült megnéznem a második részt is. Azt kell, hogy mondjam Brian teljesen elrabolta a szívem.
Annyira aranyosak Chloe-val és végre találtam egy videót róluk és hármukról is.
Nagyon várom már a következő részt, örülnék egy Chloan csóknak.
2011. június 23. 01:14
|
|
funny18epiphany |
|
Idézet (minilivi @ 2011.06.23. 01:02)
Na sikerült megnéznem a második részt is. Azt kell, hogy mondjam Brian teljesen elrabolta a szívem.
Annyira aranyosak Chloe-val és végre találtam egy videót róluk és hármukról is.
Köszi a videókat
Én is most néztem meg másodjára és még mindig nagyon tetszik ez a rész. Brian annyira édes volt a végén, hogy arra nincsenek szavak
2011. június 23. 01:17
|
|
minilivi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.03.29. Hozzászólás: 762 Csatolások: 4858 Azonosító: 56461 offline
|
Idézet (funny18 @ 2011.06.23. 01:14)
Köszi a videókat
Én is most néztem meg másodjára és még mindig nagyon tetszik ez a rész. Brian annyira édes volt a végén, hogy arra nincsenek szavak
De tetszett amikor edzett az apjával. Szegényt azért sajnálom, hogy ilyen az apja. Kíváncsi vagyok, hogy még mit titkol. 
Én az edzéses résznél azon gondolkodtam, hogy miért nincs melege, és miért nem veszi le a felsőjét...
2011. június 23. 01:25
|
|
funny18epiphany |
|
Idézet (minilivi @ 2011.06.23. 01:17)
Én az edzéses résznél azon gondolkodtam, hogy miért nincs melege, és miért nem veszi le a felsőjét... 
Jaja megnéztem volna én is, de szerintem biztos, hogy lesznek benne még érdekes helyzetek
2011. június 23. 01:31
|
|
minilivi |
|
Idézet (funny18 @ 2011.06.23. 01:25)
Jaja megnéztem volna én is, de szerintem biztos, hogy lesznek benne még érdekes helyzetek
Ha egyszer Brian ledobja a pólóját akkor biztos, hogy Alek is lefogja, hogy kedvezzenek mind a két tábornak. 
Azért Alek se rossz, szóval nem gond ha ő is leveszi a felsőjét
2011. június 23. 08:07
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.23. Hozzászólás: 1548 Csatolások: 554 Azonosító: 149870 offline
|
Idézet (minilivi @ 2011.06.23. 01:31)
Azért Alek se rossz, szóval nem gond ha ő is leveszi a felsőjét

Ha már itt tartunk akkor ne csak a felsőjét...Már ha értitek mire gondolok.
2011. június 23. 12:59
|
|
|
Idézet (Domcicc @ 2011.06.23. 12:02)
Második videó nagyon tetszik, a dilemmám
Hajjajj, én is mennyire örülnék, ha kedveznének a szememnek!
Hajjajj, én is mennyire örülnék, ha kedveznének a szememnek!
Nos Greyről nem, de Benjaminról találtam egy kis semmiséget. KÉP
Van olyan érzésem, hogy jókat fogok álmodni.
2011. június 23. 14:41
|
|
amy92visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 330 Csatolások: 5 Azonosító: 131206 offline
|
sziasztok! ^^ csatlakoznék én is hozzátok
még régebben láttam, hogy reklámozzák a sorit és most nyáron úgyis alig van mit nézni, ezért gondoltam, hogy belekezdek. tegnap sikerült megnéznem a 2. részt is és tényleg nagyon jó kis sorozat.
a pilot ütős volt + még izgalmasabban folytatódott. az 1. részben sajnáltam Xaviert, pedig szimpatikus volt
inkább team Alek vagyok, bár azzal is egyet kell, hogy értsek, hogy Briannek tényleg gyönyörű szemei vannak
a 2. részben megsajnáltam Briant, elég furcsa + gyanús nekem az apja, vajon mit titkolhat?
még régebben láttam, hogy reklámozzák a sorit és most nyáron úgyis alig van mit nézni, ezért gondoltam, hogy belekezdek. tegnap sikerült megnéznem a 2. részt is és tényleg nagyon jó kis sorozat.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.