Starity

The Nine Lives of Chloe King (2011)

25 oldal 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. július 27. 15:39 #401
funny18
funny18
epiphany

StátuszApo Bangpo ♡⁷
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12071
Csatolások: 195628
Azonosító: 107508
Idézet (Domcicc @ 2011.07.27. 15:24)
1x07
Gondolom, Brianesek most kevésbé örülnek, az ő idejük is eljön még szerintem wink.gif

Na kb. ezért nem írtam még le a véleményemet a részről rolleyes.gif
Idézet
Kai. Nem lepődtem meg, hogy vannak más ilyen lények is, inkább azon filóztam, hogy elég sok egyiptomi istenség volt, azoknak is van vajon ilyen leszármazott fajuk? És behozzák őket? Mondjuk még biztos lesz konfliktus a Jackal és a Mai társadalomban, de Chloe majd elintézi. Egyébként Kai tetszett, jó karakter volt, remélem még visszatér később (egy esetleges második évadban talán?). 
Azért nekem feltűnt Brian hiánya, de nem baj, így most egálban vannak részszámügyileg rolleyes.gif

Coltont egyszerűen imádtam heart.gif Hihetetlen színész és én örülök, hogy megint együtt játszott Skylerrel. Már ideje volt. Kai karaktere teljesen ráillett és remélem, hogy nem hagyják veszni és visszahozzák még. Utáltam, hogy nincs benne Brian dry.gif
Ha ez a sorozat kezd majd a TVD-hez hasonlítani azzal ki fognak készíteni.
3 felhasználónak tetszik: thunderbird, Adrianna, minilivi
2011. július 27. 15:57 #402
Domcicc
Domcicc
Dekker's bitch

StátuszAnglia :3
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 3553
Csatolások: 5834
Azonosító: 123419
Idézet (funny18 @ 2011.07.27. 15:39)
Ha ez a sorozat kezd majd a TVD-hez hasonlítani azzal ki fognak készíteni.

Ugyan, a TB sokkal több természetfelettivel rendelkezik, ráadásul ki se tudják rendesen használni, illetve, ha kihasználják, akkor nem teljesen jól (tündérek, boszorkányok, és most még vérpárducok is...). A TVD legalább csak az alap dolgokkal jön, mint boszik, vámpírok és vérfarkasok. Jó, meg a hibrid. laugh.gif Remélem nem másra gondoltál unsure.gif
3 felhasználónak tetszik: fanni1998, Adrianna, zsofeeh
2011. július 27. 16:13 #403
funny18
funny18
epiphany

StátuszApo Bangpo ♡⁷
Idézet (Domcicc @ 2011.07.27. 15:57)
Ugyan, a TB sokkal több természetfelettivel rendelkezik, ráadásul ki se tudják rendesen használni, illetve, ha kihasználják, akkor nem teljesen jól (tündérek, boszorkányok, és most még vérpárducok is...). A TVD legalább csak az alap dolgokkal jön, mint boszik, vámpírok és vérfarkasok. Jó, meg a hibrid. laugh.gif Remélem nem másra gondoltál unsure.gif

Én speciel a szerelmi száll bonyolításra gondoltam mert ahhoz kezd lassan hasonlítani ez az egész Chloe-Brian-Alek dolog. A természetfeletti szállal eddig nincs gondom és remélem, hogy még visszahozzák Kai-t. biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Adrianna
2011. július 27. 16:40 #404
- törölt felhasználó -    
ITT A FELIRAT A HETEDIK RÉSZHEZ! beer.gif
4 felhasználónak tetszik: fanni1998, Adrianna, zsofeeh, amy92
2011. július 27. 17:05 #405
Domcicc
Domcicc
Dekker's bitch

Idézet (funny18 @ 2011.07.27. 16:13)
Én speciel a szerelmi száll bonyolításra gondoltam mert ahhoz kezd lassan hasonlítani ez az egész Chloe-Brian-Alek dolog. A természetfeletti szállal eddig nincs gondom és remélem, hogy még visszahozzák Kai-t. biggrin.gif

Megfordult a fejemben, hogy arra gondoltál laugh.gif Hát mondjuk ez várható volt, csak remélem, hogy nem hoznak be még pár srácot/csajt, hogy már négyszög legyen rolleyes.gif Meg most hatalmas divatja van a szerelmi háromszögeknek, mindenhol ez van unsure.gif
2 felhasználónak tetszik: thunderbird, Adrianna
2011. július 27. 18:21 #406
zsofeeh
zsofeeh
shadowhunter

Státuszmister Bower is mine. sorry, i'm not sorry !
Hozzászólás: 4835
Csatolások: 33773
Azonosító: 125792
Idézet (thunderbird @ 2011.07.27. 16:40)

Köszikösziköszi! meghajolo.gif Legalább meg tudom nézni, már nagyon kíváncsi vagyok! happy.gif
1 felhasználónak tetszik: thunderbird
2011. július 27. 19:37 #407
amy92
amy92
visszatérő vendég
Hozzászólás: 330
Csatolások: 5
Azonosító: 131206
hűű, de jó volt az új rész is ohmy.gif nagyon örültem Coltonnak, a TW-ban is nagyon bírom a karakterét. wub.gif szerintem is jól alakította Kait, kíváncsi vagyok mit kezdenek majd a továbbiakban a Jackales szállal. smileeee.gif
Briant én se hiányoltam a részből, az Alek&Chloe-s részek nagyon tetszettek. tongue.gif szegény Aleket jól elgyepálta a jackales hapsi, már megijedtem, hogy nehogy vmi baja legyen. sad.gif
Valentina továbbra is unszipatikus, elég érzéketlen volt, szegény Jasmine lelkébe is hogy beletiport. :/ Pault és Amy-t én is egyre jobban kedvelem. smileeee.gif
a rész végét imádtam, nagyon aranyosak volt Alek&Chloe együtt és szerencsére nem igazolódott be, amit gondoltam korábban, hogy Chloe majd visszautasítja Aleket. wub.gif

már nagyon várom a köv. részt és én is nagyon remélem, hogy majd nemsokára lehet tudni infókat, hogy most mi van, lesz-e még 2. évad. rolleyes.gif
1 felhasználónak tetszik: Adrianna
2011. július 27. 19:49 #408
zsofeeh
zsofeeh
shadowhunter

Státuszmister Bower is mine. sorry, i'm not sorry !
Hozzászólás: 4835
Csatolások: 33773
Azonosító: 125792
Végre megnéztem, köszönöm még egyszer a feliratot! meghajolo.gif
Már szinte lerágtam az összes körmömet a rész első 5 percében. Nagyon jó epizód volt. Kai karaktere szimpatikus volt, de szerintem erre rátett egy lapáttal, hogy Colton volt a színész. Ez az egész új fajos dolog egy kicsit meglepett, de tényleg lehetett rá számítani. Én reménykedek abban, hogy nem fogják a különböző fajok elárasztani a sorozatot, jelenleg ez a kettő is megfelelt. Team Alekes vagyok, de Brian egy kicsit hiányzott. Mondjuk kellett egy Brian nélküli rész is az Alek nélküli rész után, de furcsa volt. A vége.. egyszerűen imádtam. Nagyon tetszett a Chalek csók, romantikus volt, főleg azok után, amit Alek tett Chloéért. Nagyon merem remélni, hogy lesz folytatása a románcuknak, egyáltalán nem bánnám laugh.gif Összességében egy nagyon színvonalas részt láttam!
Én is várom a következőt, na meg a bejelentést is, hogy berendelték a második évadot. Nagyon örülnék neki!
4 felhasználónak tetszik: amy92, Adrianna, Domcicc, thunderbird
2011. július 27. 23:00 #409
benyaw93
benyaw93
Hozzászólás: 3470
Csatolások: 49067
Azonosító: 126652
A sorozat idei utolsó része augusztus 16-án lesz, vagyis az 1x10-es epizód lesz a nyári finálé epizód. A PLL 2 héttel utánna ér véget. Ha úgy lesz mint tavaly a PLL-nél, akkor új rész januárban lesz várható. dry.gif
2011. július 27. 23:03 #410
funny18
funny18
epiphany

StátuszApo Bangpo ♡⁷
Idézet (benyaw93 @ 2011.07.27. 23:00)
A sorozat idei utolsó része augusztus 16-án lesz, vagyis az 1x10-es epizód lesz a nyári finálé epizód. A PLL 2 héttel utánna ér véget. Ha úgy lesz mint tavaly a PLL-nél, akkor új rész januárban lesz várható. dry.gif

Igen, de még a 8 vagy 9. rész előtt megtudjuk, hogy berendelték-e a második évadot. Remélem, hogy igen mert ha nem akkor nagy bajban lesznek reklamalo.gif
6 felhasználónak tetszik: Domcicc, thunderbird, zsofeeh, benyaw93, Adrianna, fanni1998
2011. július 27. 23:05 #411
Domcicc
Domcicc
Dekker's bitch

Idézet (funny18 @ 2011.07.27. 23:03)
Igen, de még a 8 vagy 9. rész előtt megtudjuk, hogy berendelték-e a második évadot. Remélem, hogy igen mert ha nem akkor nagy bajban lesznek reklamalo.gif

Jól megkapják box2.gif
6 felhasználónak tetszik: funny18, thunderbird, benyaw93, NineLivesBree, Adrianna, fanni1998
2011. július 27. 23:22 #412
- törölt felhasználó -    
Idézet (Domcicc @ 2011.07.27. 15:24)

Gondolom, Brianesek most kevésbé örülnek, az ő idejük is eljön még szerintem wink.gif

Bár én inkább Team Brian vagyok, engem nem érdekel különösebben, hogy kit választ. Csak boldog legyen. biggrin.gif
2011. július 27. 23:45 #413
NineLivesBree
NineLivesBree
új tag

StátuszSzereztem az Aldiból héliumos lufit és tök durva a hangom. XD F
Hozzászólás: 27
Azonosító: 154788
Idézet (Domcicc @ 2011.07.27. 23:05)
Jól megkapják box2.gif

ez a verekedős smiley nagyon adja : D bezony megkapják ha nincs 2 évad biggrin.gif
2011. július 28. 18:17 #414
Adrianna
Adrianna
ღ music lover ღ

StátuszWish you were my first love... :) <3
Hozzászólás: 1582
Csatolások: 5393
Azonosító: 63884
heart.gif

4 felhasználónak tetszik: amy92, Domcicc, funny18, niiikiii
2011. július 29. 08:48 #415
NineLivesBree
NineLivesBree
új tag

StátuszSzereztem az Aldiból héliumos lufit és tök durva a hangom. XD F
Hozzászólás: 27
Azonosító: 154788
Sziasztok. Csatlakozzatok ti is a petícióhoz ami a 2. évad elindítását szolgája. Remélem meglesznek az emberek. smileeee.gif (nem én csináltam) Csak twitter fiókotoknak kell lennie, hogy belépjetek. smileeee.gif

www.twitition.com/8bkno
4 felhasználónak tetszik: Adrianna, thunderbird, LittleVampire, fanni1998
2011. július 30. 14:51 #416
LittleVampire
LittleVampire
MissMagic™
Hozzászólás: 1548
Csatolások: 554
Azonosító: 149870
Végre megtudtam nézni a 7. részt. Azt kell, hogy mondjam, hogy hatalmas csalódás ért ezzel a résszel kapcsolatban. A rész alapvetően nem volt rossz, sőt izgalmas is volt, de a lezárás nem volt valami megnyerő. Én az Alek&Chloe csókot biztosan nem tettem volna a végére. Amikor Meredith pedig a végén ott ül a nyilatkozat előtt. Az is rémesen volt szerintem megoldva. Én azt vártam, hogy egyszer csak betoppanjon Chloe apja, és így fejeződne be ez a rész. Viszont, hogy említsek valami pozitívumot is; nekem nagyon bejött Kai. Én őt is szívesen látnám még a sorozatban. Így vagyok Xavier bátyjával is, de még őt sem hozták vissza a sorozatba. Visszatérve Kai-ra. Amikor bent voltak a szekrényben Amy-vel. Az elég bizarr volt. A lehető legrosszabb értelemben. Amy maradjon csak Paul-nál. Jasmine. Na őt nagyon sajnálom. Komolyan. Ilyen anyával...Brian mentes rész volt. Ezt is sajnáltam. Összegezve, nem volt a legjobb rész.
1 felhasználónak tetszik: thunderbird
2011. július 30. 16:20 #417
Adrianna
Adrianna
ღ music lover ღ

SPOILEREK
Majd kiderül, tényleg mind igaz-e. rolleyes.gif

- A TV Guide információ szerint egy főszereplőt meg fog ölni Chloe és tutira biztos, hogy nem Alek lesz az. Valószínű ez a fináléban következik be. Úgy tűnik, sokan Brianre tippelnek egy kép miatt. Állítólag Brian csókja menti majd meg Chloet... [Klikk érte.]
- 8 rész tartalma:
    - Chloet elkapják a rendőrök valamiért (trailer alapján ékszerlopásért), az anyjának pedig azt mondja csak Alekkel volt. Egy rendőr miatt azonban Meredith azon mereng, lánya miért nem mondta el neki az igazat.
    - Később míg Chloe keres valakit anyjával beszél telefonon, a hívás megszakad és Meredith élete veszélybe kerül.
    - Meredith megkeresi Chloe laptopját, de nincs felkészülve arra, amit talál.
    - Brian a kulcsot felhasználja arra, hogy bejusson egy raktárba, azonban bajba kerül amiatt, amit talál.
    - Amy és Paul megvannak győződve arról, hogy Alek szereti Chloet. Chloe akaratlanul meg lett bántva, Brian és Alek által, így egyikükkel sem akar járni.

- 9. rész:
    - Chloe végre találkozik anyja pasijának lányával egy vacsora közben, a lány pedig elég félénk. Chloe az erejének köszönhetően többet tud meg Vanessaról és két barátjáról. A titok pedig, mint eddig sokszor a sorozatban, most is erőszakhoz vezet.
    - Alek találkozik Jasmine udvarlójával, Zane-nel, aki a new yorki falkából származik és nem az, akinek látszik.
    - Alek és Chloe egy randin találják magukat, azonban Vanessa miatt lehet nem jön össze.
    - Paul ad néhány tanácsot Aleknek Chloeval kapcsolatosan. Amikor végre Alek megmutathatná Chloenak mennyit jelent számára, megjelenik Brian és Alek nehezen tartja vissza a féltékenységét.

- 10. rész:
    - Alek meghallja Chloet, miközben bevallja Meredithnek, hogy Brianbe szerelmes. Később pedig megtud egy titkot Zane múltjáról.
    - Chloe beleegyezik abba, hogy Briannel meglátogassa a fiú nagymamáját, Oliviat. Kap egy emailt az apjától, hogy azonnal találkoznia kell vele.
    - Valentina élete egy hajszálon függ, Jasminet pedig Zane akarja megölni. Chloe meg tud menteni mindenkit?
5 felhasználónak tetszik: wannascream, funny18, thunderbird, amy92, fanni1998
2011. július 30. 16:29 #418
funny18
funny18
epiphany

StátuszApo Bangpo ♡⁷
Idézet (Adrianna @ 2011.07.30. 16:20)
SPOILEREK
Majd kiderül, tényleg mind igaz-e. rolleyes.gif 
- A TV Guide információ szerint egy főszereplőt meg fog ölni Chloe és tutira biztos, hogy nem Alek lesz az. Valószínű ez a fináléban következik be. Úgy tűnik, sokan Brianre tippelnek egy kép miatt. Állítólag Brian csókja menti majd meg Chloet...

Igen ez a kép a hét elején látott napvilágot amúgy a hír már a Comic-con-on is elterjedt. Szerintem tuti, hogy nagy durranás lesz, de azért annyira nem vagyok ideges ahogyan azt kérdezte a TV Guide a cikk végén. Nem hiszem, hogy megkockáztatják, hogy kiírják Brian-t mert ha lesz második évad akkor a rajongói biztos lázadnának. Én 100%, hogy igen biggrin.gif Azért Alek nem bírná elvinni az egész hátán a sorozatot cool.gif Szerintem a nagy durranás miatt a készítők biztos terveztek 2. évadot és remélem a csatorna is jóvá fogja hagyni, mert nem lehet, hogy kétségek között hagynak minket a lezáratlan sorozattal! blink.gif
3 felhasználónak tetszik: Adrianna, thunderbird, fanni1998
2011. július 30. 16:35 #419
Adrianna
Adrianna
ღ music lover ღ

Hát igen, egyetértek. Szerintem se írnák ki Briant, mert elég sokaknak bejön ez a szerelmi háromszög szitu. Köztük nekem is, hiába rájöttem, hogy inkább Alek párti vagyok. Brian is egyszerűen kell a sorozatba és kész. cool.gif

Az új részeket pedig nagyon várom, mert szerintem egyre jobbak és remélem bejelentik végre, hogy lesz folytatás. Második évad nélkül tényleg olyan rossz lenne. Muszáj, hogy legyen! laugh.gif
2 felhasználónak tetszik: funny18, thunderbird
2011. július 30. 17:29 #420
LittleVampire
LittleVampire
MissMagic™
Hozzászólás: 1548
Csatolások: 554
Azonosító: 149870
Alyssa Diaz interjú a Popstar Magazine riporterével. Ali nagyon aranyos volt. A videó nem tartalmaz SPOILERT, de érdemes megnézni. Szó esik Jasmine és Valentina közötti kapcsolatról, többek között Jasmine személyiségről, és Chloe-ról is ejtenek pár szót.
4 felhasználónak tetszik: Domcicc, funny18, amy92, Adrianna
25 oldal 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok