Starity

The Nine Lives of Chloe King (2011)

25 oldal 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. július 13. 16:36 #361
Domcicc
Domcicc
Dekker's bitch

StátuszAnglia :3
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 3553
Csatolások: 5834
Azonosító: 123419
Csak most tudtam megnézni, mert éjjel nem működött a stream PLL-nél, gondoltam akkor ennél se fog, inkább aludtam laugh.gif
Nem volt Alek sad.gif Mondjuk tudtam, mikor elkezdtem a részt, de azért sajnálom így is. Nem baj, innentől már végig lesz smileeee.gif Ööö, engem a távolléte nem nyomott jobban Brian felé, de tény, hogy ők is passzolnak és aranyosak együtt. A Mai csajok nagyon tetszettek, bár tudtam, hogy mi lesz és hogy az egyikőjük megsínyli majd, de tényleg hoztak egy kis életet a részbe és Chloe-ba. Paul, te jó ég _nevet.gif Szegény Amy, ilyen pasival áldotta meg a sors rohog.gif Jasmine-t imádom, és örülök, hogy Chloe-val jól kijönnek és egyre inkább barátnők lesznek, valamint Jasmine Amyvel is kezd jóban lenni. Chloe apját szerintem az utolsó részre tartogatják, pedig szívesen látnék pár közös jelenetet vele. Szerintem tud a Mai dologról, sőt, szerintem azt is tudja, hogyan halt meg Brian anyja. Nem biztonságos neki ide visszajönni, két lehetőség van: Valentina miatt, vagy Brian apja bosszújától fél.
Az előzetesek alapján bepótolják az Alek adagunkat, tetszik a féltékenysége. tongue.gif Paul és Amy meg remélem rendezik a dolgot, bár lehet barátként jobbak lennének. Nem olvasok spoilereket a sorozatról mostanság, úgyhogy nem tudok semmit biggrin.gif
5 felhasználónak tetszik: LittleVampire, Adrianna, funny18, amy92, thunderbird
2011. július 13. 20:11 #362
Adrianna
Adrianna
ღ music lover ღ

StátuszWish you were my first love... :) <3
Hozzászólás: 1582
Csatolások: 5393
Azonosító: 63884
Kivételesen ma nagyon ráértem és unalmamban elkészítettem a feliratot, aki esetleg arra vár, ne várjon túl sokat. cool.gif
Kicsit leszedtem a terhet LittleVampire válláról, és minden tiszteletem az övé, meg a feliratkészítőké. Gyerekek, tisztában voltam vele, hogy tökölős munka, de hogy ennyire?! unsure.gif Az egész napom ráment, remélem hasznát veszitek. Véleményt én is kérek, mert azért csak aznap hoztam, amikor a rész is fel lett rakva. Ennyit kérhetek, ugye? biggrin.gif

Remélem élvezhető lett, igyekeztem kijavítani a hibákat. A leveles résznél azért nincs felirat, mert az angol feliratokat úgy gyártják, hogy ami már úgy le van írva, nem megy bele ugye. Akinek kell az a rész magyarul, írjon egy üzenetet. wink.gif Bár szerintem az könnyen megérthető, a második rész pedig 2x is le van fordítva... smileeee.gif

MAGYAR FELIRAT AZ 5. RÉSZHEZ! KATT!
6 felhasználónak tetszik: fanni1998, funny18, LittleVampire, amy92, DiscoDiva, thunderbird
2011. július 13. 20:30 #363
funny18
funny18
epiphany

StátuszApo Bangpo ♡⁷
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12071
Csatolások: 195628
Azonosító: 107508
Szerintem mondhatom a többiek nevében is, hogy nagyon köszönjük a fáradozásodat. meghajolo.gif Ma akkor meg kell nézem magyar felirattal is. biggrin.gif
5 felhasználónak tetszik: LittleVampire, Adrianna, fanni1998, DiscoDiva, thunderbird
2011. július 13. 21:06 #364
LittleVampire
LittleVampire
MissMagic™
Hozzászólás: 1548
Csatolások: 554
Azonosító: 149870
Idézet (Adrianna @ 2011.07.13. 20:11)
Kivételesen ma nagyon ráértem és unalmamban elkészítettem a feliratot, aki esetleg arra vár, ne várjon túl sokat. cool.gif
Kicsit leszedtem a terhet LittleVampire válláról, és minden tiszteletem az övé, meg a feliratkészítőké. Gyerekek, tisztában voltam vele, hogy tökölős munka, de hogy ennyire?! unsure.gif Az egész napom ráment, remélem hasznát veszitek. Véleményt én is kérek, mert azért csak aznap hoztam, amikor a rész is fel lett rakva. Ennyit kérhetek, ugye? biggrin.gif
Remélem élvezhető lett, igyekeztem kijavítani a hibákat. A leveles résznél azért nincs felirat, mert az angol feliratokat úgy gyártják, hogy ami már úgy le van írva, nem megy bele ugye. Akinek kell az a rész magyarul, írjon egy üzenetet. wink.gif Bár szerintem az könnyen megérthető, a második rész pedig 2x is le van fordítva... smileeee.gif 
MAGYAR FELIRAT AZ 5. RÉSZHEZ! KATT!

Első sorban hatalmas köszönet. Komolyan hatalmas. Igaz már megcsináltam a magyar feliratot, de nagyon örülök neki. És köszönöm, hogy segítesz, és próbálod levenni a vállamról a terhet. Valóban türelem kell hozzá ami nekem nincs túl nagy, és sokszor lusta is vagyok hozzá. De gratulálok, hogy neked ilyen hamar megsikerült csinálnod. meghajolo.gif
2 felhasználónak tetszik: Adrianna, DiscoDiva
2011. július 15. 12:11 #365
amy92
amy92
visszatérő vendég
Hozzászólás: 330
Csatolások: 5
Azonosító: 131206
Alek hiányban szenvedve ismét összedobtam egy videót, pár alek&chloe-s jelenet a 3-4. részből smileeee.gif

+ 1x5 számok
Car Stereo Wars - Radio Edit
Adolfo Lazo - Cual Es Tu Carrera
Jay Condiotti - I Get My Way
Sam Conjerti Jr. and Josh Bartley - She's Outta This World
Tiffany - Na Na Na
Bryan Steele featuring Britt Savage - Dangerous
The A Team - Control Me 2
Lee Hester - One
Olivia Broadfield - Happening
Tilly and the Wall - Too Excited
Naked Rhythm - Gypsy Lounge
Azure Ray - Dancing Ghosts
William Fitzsimmons - Blood and Bones
7 felhasználónak tetszik: LittleVampire, Adrianna, niiikiii, Domcicc, DiscoDiva, fanni1998, zsofeeh
2011. július 15. 12:17 #366
LittleVampire
LittleVampire
MissMagic™
Idézet (amy92 @ 2011.07.15. 12:11)
Alek hiányban szenvedve ismét összedobtam egy videót, pár alek&chloe-s jelenet a 3-4. részből smileeee.gif
+ 1x5 számok
Car Stereo Wars - Radio Edit
Adolfo Lazo - Cual Es Tu Carrera
Jay Condiotti - I Get My Way
Sam Conjerti Jr. and Josh Bartley - She's Outta This World
Tiffany - Na Na Na
Bryan Steele featuring Britt Savage - Dangerous
The A Team - Control Me 2
Lee Hester - One
Olivia Broadfield - Happening
Tilly and the Wall - Too Excited
Naked Rhythm - Gypsy Lounge
Azure Ray - Dancing Ghosts
William Fitzsimmons - Blood and Bones

A videó nagyon jó lett. Ügyes vagy, de szerintem ezt már említettem. wink.gif

Tiffany-Na Na Na; Engem ez az egy fogott meg, a többi valamiért nem. Pedig a Pilot-ban elhangzott számok. Nos, azok kivétel nélkül bejöttek. biggrin.gif Köszönöm a listát meghajolo.gif
2011. július 15. 12:32 #367
Adrianna
Adrianna
ღ music lover ღ

Idézet (LittleVampire @ 2011.07.15. 12:17)
A videó nagyon jó lett. Ügyes vagy, de szerintem ezt már említettem.  wink.gif 
Tiffany-Na Na Na; Engem ez az egy fogott meg, a többi valamiért nem. Pedig a Pilot-ban elhangzott számok. Nos, azok kivétel nélkül bejöttek.  biggrin.gif Köszönöm a listát  meghajolo.gif

Nekem tetszett az összes, de tény hogy nem annyira, mint a többi. Ami annyira tetszik most, az a Dangerous. Többször is visszatekertem arra a részre, ahol ez megy. De így egybe a szám nem fogott meg annyira, mint az a kis táncolós rész. laugh.gif

Amúgy remélem Lilah még visszatér, mert hiába negatív karakter, én bírtam. A videó pedig nagyon jó lett! rolleyes.gif
1 felhasználónak tetszik: LittleVampire
2011. július 15. 13:06 #368
amy92
amy92
visszatérő vendég
köszönöm, örülök, hogy tetszett nektek smileeee.gif
nekem is tetszett a számok többsége, különösen a Dangerous jött be + még a She's outta this world is smileeee.gif
közben neten nézegettem a nézettségi adatokat, sajnos a kezdeti 2.17 m óta folyamatosan csökken hetente, az 5. részé már csak 1.29m volt. nagyon remélem, hogy nem fog tovább esni és nem kaszálják el sad.gif
2 felhasználónak tetszik: Adrianna, thunderbird
2011. július 15. 14:07 #369
LittleVampire
LittleVampire
MissMagic™
Idézet (amy92 @ 2011.07.15. 13:06)
köszönöm, örülök, hogy tetszett nektek smileeee.gif
nekem is tetszett a számok többsége, különösen a Dangerous jött be + még a She's outta this world is smileeee.gif
közben neten nézegettem a nézettségi adatokat, sajnos a kezdeti 2.17 m óta folyamatosan csökken hetente, az 5. részé már csak 1.29m volt. nagyon remélem, hogy nem fog tovább esni és nem kaszálják el  sad.gif

De bírom. Minden szarra van igény, de az igazán jó sorozatokra nincsen. Elképesztő. Az elején, amikor a 2. résznek volt alacsony a nézettsége, akkor azt gondoltam, hogy csak a kosárlabda meccs miatt volt. Meg sem fordult a fejemben, hogy tényleg nem érdekli a nézőket. Felháborító, de ha el is kaszálják a sorozatot, akkor is nagy kedvencem marad. Sőt lehet, hogy fanfic-et is írok majd utána. Sőt Grey&Skyler&Ben&Alyssa biztosan a kedvenceim között maradnak. Jajj, most úgy felhúztam magamat. mad.gif Hülye amcsik.
3 felhasználónak tetszik: Adrianna, thunderbird, fanni1998
2011. július 15. 14:15 #370
Domcicc
Domcicc
Dekker's bitch

Idézet (amy92 @ 2011.07.15. 13:06)
nagyon remélem, hogy nem fog tovább esni és nem kaszálják el  sad.gif

Minden nap, ahogy nézem az ilyen hírekkel foglalkozó oldalakat remélem, hogy egyszer csak azt írják: Nine Lives of Chloe King renewed for season 2 sad.gif De sosem. Mondjuk még a többi újonc közül sem rendeltek be rolleyes.gif
3 felhasználónak tetszik: Adrianna, thunderbird, fanni1998
2011. július 15. 19:02 #371
LittleVampire
LittleVampire
MissMagic™
Idézet (Domcicc @ 2011.07.15. 14:15)
Minden nap, ahogy nézem az ilyen hírekkel foglalkozó oldalakat remélem, hogy egyszer csak azt írják: Nine Lives of Chloe King renewed for season 2 sad.gif De sosem. Mondjuk még a többi újonc közül sem rendeltek be rolleyes.gif

Na ez az. Pedig szerintem a sorozat simán megélne 3 évadot. Csak valóban nem nagy a nézettsége. Kevesebben nézik mint a Barátok Köztöt..Áh, pedig jó kis sztori. Kár lenne érte.
1 felhasználónak tetszik: fanni1998
2011. július 15. 21:47 #372
amy92
amy92
visszatérő vendég
én is így vagyok, hogy mindig nézegetem, hátha egyszer csak örömmel olvashatom, hogy berendelik a köv évadot. rolleyes.gif remélem, hogy többen megkedvelik és hátha nekiállnak nézni, anno a PLL-nek is pár rész után megugrott a nézettsége, jó lenne, ha itt is így lenne. *.*
a nézettségnek kicsit nőni kellene, a másik újoncot, a Switched at birth-öt jelenleg sokkal többen nézik. szeretem azt a sorit is, bár engem a TNLOCK sokkal inkább megfogott.
szóval most csak reménykedhetünk, én se szeretném, hogy elkaszálják, nem értem, miért ennyire alacsony a nézettség, mi kell az amcsiknak mégis? :/
2 felhasználónak tetszik: thunderbird, fanni1998
2011. július 16. 00:35 #373
Domcicc
Domcicc
Dekker's bitch

Idézet (amy92 @ 2011.07.15. 21:47)
szóval most csak reménykedhetünk, én se szeretném, hogy elkaszálják, nem értem, miért ennyire alacsony a nézettség, mi kell az amcsiknak mégis? :/

Ezt kiragadom. Az ABC Familyt alapból kevesen nézik, többnyire tinilányok és az anyukáik, néha apák is persze, a TNLOCK nézői meg többnyire a könyv ismerőiből állnak. rolleyes.gif Sajnos ez van, igazából, ha nem egy ilyen alcsatornán menne, akkor már rég kaszálták volna.
2011. július 16. 16:25 #374
Domcicc
Domcicc
Dekker's bitch

Itt az új podcast yahoo.gif Ben már korábban kiírta ma, de csak most lett elérhető rolleyes.gif
5 felhasználónak tetszik: funny18, amy92, LittleVampire, fanni1998, Adrianna
2011. július 19. 10:21 #375
NineLivesBree
NineLivesBree
új tag

StátuszSzereztem az Aldiból héliumos lufit és tök durva a hangom. XD F
Hozzászólás: 27
Azonosító: 154788
Ma új réész thumbsup.gif már úgy várom laugh.gif biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: thunderbird, Adrianna
2011. július 20. 04:40 #376
Jenny Spring
Jenny Spring
új tag
Hozzászólás: 23
Csatolások: 0
Azonosító: 135726
Srácok, omg a jövő heti rész előzetese w00t.gif

Mint Chloe/Alek fannak nagyon tetszett, hogy Alek végre bevallja Chloenak, hogy érez iránta valamit...meg azt hiszem olyasmit is mondott, hogy belehalna, ha Chloenak bármi baja esne és teli volt Alekkel a promo... de basszus szegényt jól megverték sad.gif Jövő hetet akarook!

Team Chalek! wub.gif
4 felhasználónak tetszik: Adrianna, fanni1998, amy92, zsofeeh
2011. július 20. 09:39 #377
Adrianna
Adrianna
ღ music lover ღ

Megnéztem az új részt, nagyon jó volt. Jöhetne már a következő! wub.gif

6 felhasználónak tetszik: funny18, fanni1998, Domcicc, niiikiii, amy92, wannascream
2011. július 20. 12:39 #378
- törölt felhasználó -    
Sziasztok!
Arra gondoltam, hogy a jövő heti részt majd én feliratozom, hogy levegyem a terhet LittleVampire válláról. laugh.gif A mostanit is megcsinálnám, de ma nem lesz rá időm. Na, mit szóltok? smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: fanni1998, amy92
2011. július 20. 12:44 #379
NineLivesBree
NineLivesBree
új tag

Idézet (thunderbird @ 2011.07.20. 12:39)
Sziasztok!
Arra gondoltam, hogy a jövő heti részt majd én feliratozom, hogy levegyem a terhet LittleVampire válláról. laugh.gif A mostanit is megcsinálnám, de ma nem lesz rá időm. Na, mit szóltok? smileeee.gif

De jóó smileeee.gif) nagyon aranyos vagy, hogy segítessz Little Vampire-nek (: minden TNLOCK fan nevében köszi a jövőbeli feliratot biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: thunderbird, fanni1998
2011. július 20. 12:46 #380
NineLivesBree
NineLivesBree
új tag

sziavazzatok Skylerre és a The Nine Live sof Chloe King-re a Teen Choice Awardson, mert valószínű ha megnyeri, vagy a nyerés közelébe kerül szerintem nem fogják törölni. smileeee.gif)
www.teenchoiceawards.com
Csak be kell regisztrálni és minden nap tudunk szavazni. TV kategória, megalul. : )))
4 felhasználónak tetszik: Adrianna, amy92, thunderbird, funny18
25 oldal 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok