Starity

The Nine Lives of Chloe King (2011)

25 oldal 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. július 11. 20:40 #341
NineLivesBree
NineLivesBree
új tag

StátuszSzereztem az Aldiból héliumos lufit és tök durva a hangom. XD F
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 27
Csatolások: 5
Azonosító: 154788
Idézet (LittleVampire @ 2011.07.11. 17:30)
SPOILER Valaki örülni fog Skyler tweet-jének, valakik lehet sírni fognak. Minden #chalek rajongóknak üzenem, most értem haza a forgatásról San Francisco-ban..és jujjj, olyan boldogok lesztek... pardon.gif

Jajj, ezt olvastam én is. wink.gif Én nagyon örülöök. wub.gif am. tudom, hogy [b]SPOIER[b], hogy a 9. epizódban Chalek csók lesz *_* wub.gif bocsi team Brianesek ezt, most mi nyertük : D
2 felhasználónak tetszik: Adrianna, amy92
2011. július 11. 20:46 #342
wannascream
wannascream
-
Hozzászólás: 1866
Csatolások: 3203
Azonosító: 126443
Idézet (NineLivesBree @ 2011.07.11. 20:40)
Jajj, ezt olvastam én is. wink.gif Én nagyon örülöök.  wub.gif am. tudom, hogy SPOIER[b], hogy a 9. epizódban Chalek csók lesz *_* wub.gif bocsi team Brianesek ezt, [b]most mi nyertük : D

Lemaradtam valami versenyről, vagy mi? laugh.gif
6 felhasználónak tetszik: thunderbird, funny18, LittleVampire, Domcicc, fanni1998, Adrianna
2011. július 11. 20:53 #343
- törölt felhasználó -    
Idézet (NineLivesBree @ 2011.07.11. 20:40)
Jajj, ezt olvastam én is. wink.gif Én nagyon örülöök.  wub.gif am. tudom, hogy [b]SPOIER[b], hogy a 9. epizódban Chalek csók lesz *_* wub.gif bocsi team Brianesek ezt, most mi nyertük : D

ooo.gif EZ NEM LEHET!!!
1 felhasználónak tetszik: LittleVampire
2011. július 11. 21:03 #344
funny18
funny18
epiphany

StátuszApo Bangpo ♡⁷
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12071
Csatolások: 195628
Azonosító: 107508
Köszönjük, de ezt most nem így akartuk megtudni. Én legalábbis nem. rolleyes.gif Szoktam spoilereket olvasni, de azt nem teszem közzé. mellow.gif
Szépen kérek én is mindenkit, hogy ha ilyen mértékű spoilereket akar megosztani másokkal azt fehérítse ki!!! Köszönöm smileeee.gif
Nem nyertek verseny a Team Alek-esek mert a játszma még nincs lejátszva. Brian lesz a befutó én érzem cool.gif
7 felhasználónak tetszik: LittleVampire, thunderbird, Domcicc, wannascream, fanni1998, minilivi, zsofeeh
2011. július 11. 21:08 #345
LittleVampire
LittleVampire
MissMagic™
Hozzászólás: 1548
Csatolások: 554
Azonosító: 149870
Idézet (funny18 @ 2011.07.11. 21:03)
Köszönjük, de ezt most nem így akartuk megtudni. Én legalábbis nem. rolleyes.gif  Szoktam spoilereket olvasni, de azt nem teszem közzé. mellow.gif 
Szépen kérek én is mindenkit, hogy ha ilyen mértékű spoilereket akar megosztani másokkal azt fehérítse ki!!! Köszönöm smileeee.gif 
Nem nyertek verseny a Team Alek-esek mert a játszma még nincs lejátszva. Brian lesz a befutó én érzem cool.gif

Én kifehérítettem. Én betartottam a szabályokat. Direkt az ilyen problémák elkerülése miatt.
1 felhasználónak tetszik: thunderbird
2011. július 11. 22:04 #346
Domcicc
Domcicc
Dekker's bitch

StátuszAnglia :3
Hozzászólás: 3553
Csatolások: 5834
Azonosító: 123419
Idézet (LittleVampire @ 2011.07.11. 21:08)
Én kifehérítettem. Én betartottam a szabályokat. Direkt az ilyen problémák elkerülése miatt.

Igaz, ez nem is neked szólt elsősorban smileeee.gif
És egyetértek, én szerettem volna, ha meglepetés lesz, ha ez összejön... rolleyes.gif
2 felhasználónak tetszik: LittleVampire, thunderbird
2011. július 11. 22:09 #347
LittleVampire
LittleVampire
MissMagic™
Idézet (Domcicc @ 2011.07.11. 22:04)
Igaz, ez nem is neked szólt elsősorban smileeee.gif 
És egyetértek, én szerettem volna, ha meglepetés lesz, ha ez összejön... rolleyes.gif

Persze, tudom, hogy nem nekem szólt. Azért emeltem ki, hogy lássák mások is, hogy miért szoktuk kifehéríteni. Tudom, hogy nem nekem szólt. beer.gif
1 felhasználónak tetszik: Domcicc
2011. július 12. 09:56 #348
NineLivesBree
NineLivesBree
új tag

bocsi, hogy nem fehérítettem sad.gif csk nemtudom, hogyan kell sad.gif
2011. július 12. 11:08 #349
wannascream
wannascream
-
Hozzászólás: 1866
Csatolások: 3203
Azonosító: 126443
Idézet (NineLivesBree @ 2011.07.12. 09:56)
bocsi, hogy nem fehérítettem  sad.gif csk nemtudom, hogyan kell  sad.gif

[ color=white ]SZÖVEG[ /color ]
Szóközök nélkül. smileeee.gif
2011. július 12. 20:40 #350
NineLivesBree
NineLivesBree
új tag

Idézet (wannascream @ 2011.07.12. 11:08)
[ color=white ]SZÖVEG[ /color ] 
Szóközök nélkül. smileeee.gif

köszönöm : ))
2011. július 12. 20:41 #351
NineLivesBree
NineLivesBree
új tag

Itt egy kép Grace Phippsről (Amy) Amint Brian sapijában van *_* Nagyon aranyos laugh.gif thumbsup.gif
3 felhasználónak tetszik: Adrianna, amy92, Melcsi1997
2011. július 12. 20:41 #352
funny18
funny18
epiphany

StátuszApo Bangpo ♡⁷
Idézet (NineLivesBree @ 2011.07.12. 20:41)
Itt egy kép Grace Phippsről (Amy) Amint Brian sapijában van *_* Nagyon aranyos  laugh.gif  thumbsup.gif

Köszi, de ez egy twitter kép és annak nem itt van a helye wink.gif
2011. július 12. 20:42 #353
- törölt felhasználó -    
Nem láttam még.
2011. július 12. 22:19 #354
zsofeeh
zsofeeh
shadowhunter

Státuszmister Bower is mine. sorry, i'm not sorry !
Hozzászólás: 4835
Csatolások: 33773
Azonosító: 125792
Idézet (LittleVampire @ 2011.07.11. 17:30)
SPOILER Valaki örülni fog Skyler tweet-jének, valakik lehet sírni fognak. Minden #chalek rajongóknak üzenem, most értem haza a forgatásról San Francisco-ban..és jujjj, olyan boldogok lesztek... pardon.gif

Pont ezt akartam én is írni smileeee.gif

Régen jártam erre, de lehet, hogy még tovább távol kellett volna maradnom a topiktól. Sikeresen összefutottam egy hatalmas spoilerrel. No mindegy, ez már nem lesz akkora meglepetés smileeee.gif Amúgy ma sikerült megnéznem a 4. részt, egyre izgalmasabb a sorozat.

Sajnos én a fehér színt még el tudom olvasni, ezért kitaláltam, hogy a hozzászólások háttérszínének kódját használom erre. Nem mondom, hogy mindenki ezentúl ezt használja, amikor spoilert ír vagy véleményezi spoileresen az előző részt, de szerintem ez is egy megoldás. Ha a szöveget e közé írjátok be, tuti nem fog látszani: [color=#efefef][/color]. Na jó, nem fecsegek többet a semmiről biggrin.gif
3 felhasználónak tetszik: funny18, Domcicc, amy92
2011. július 12. 22:27 #355
Pandus
Pandus

StátuszI'm so ugly, but that's okay, 'cause so are you ...
Hozzászólás: 629
Csatolások: 396
Azonosító: 134321
Hm, csak most sikerült megnézem a 4. részt, de áááá wub.gif Alek sajnos egyre csúnyábban jön fel a listámon, egyre jobban kedvelem, és lassan kezd a szememben helyessé válni, pedig az elején nagyon irritált. laugh.gif Brian apja hiába volt mondhatjuk úgy, hogy "jófej" ebben a részben, még mindig serpenyővel csapkodnám. laugh.gif Szegény Paul annyira aranyos ahogy olvasgatja a képregényeket, meg ő is szuper erőt szeretne biggrin.gif Az elején tetszett, hogy nem sikerült rögtön átugrania, hanem majdnem leesett, pedig a legtöbb filmben, vagy sorozatban biztos sikerült volna dry.gif De nagyon jó rész volt ez is, imádom Chloe-t, néhol magamra emlékeztet kicsit. Alig várom a következő részt beer.gif
5 felhasználónak tetszik: funny18, zsofeeh, Domcicc, amy92, thunderbird
2011. július 13. 09:05 #356
funny18
funny18
epiphany

StátuszApo Bangpo ♡⁷
1x6 Promo ohmy.gif

3 Sneak Peek
5 felhasználónak tetszik: Adrianna, LittleVampire, amy92, Domcicc, fanni1998
2011. július 13. 10:57 #357
Adrianna
Adrianna
ღ music lover ღ

StátuszWish you were my first love... :) <3
Hozzászólás: 1582
Csatolások: 5393
Azonosító: 63884
Megnéztem az új részt. biggrin.gif
Sejtettem, hogy a két brazil csaj valami rosszban sántikál, úgyhogy nem lepett meg amikor nekiestek a rész végén Chloenak és Jasmine-nak. Gondoltam, hogy meg fog halni az egyik közülük. Amúgy szerintem jó karakterek voltak, pezsgett bennük az élet, (még a másik biztos vissza fog térni később). A motoros és a klubbelépős jelenetek nagyon jók voltak velük, de ennek ellenére ellenszenvesek voltak végig. laugh.gif
Ami Briant illeti nagyon édes volt, de engem már idegesített és ehhez nagyban hozzájárult az is, hogy Aleket egyszer nem tették be ebbe a részbe. Sírhatnékom van, komolyan. Semmi új Alekes rész? Ezt hogy gondolták? Szörnyű. ohmy.gif
Amy és Paul részei jók voltak, végre jött egy kis probléma is. Igazából már vártam, mert bár összeillenek, nagyon különböznek. Vicces volt ahogy Paul félreértette Chloet. smileeee.gif
Éééééés... visszaírt Chloe apja! Wow. Nagyon édes volt az a mesekönyv, amit ketten csináltak még régen. Remélem láthatjuk majd azt a híres-nevezetes apukát. Szerintetek tisztában van azzal mi a lánya? Vajon ő is Mai? Nekem két verzióm van... Egyik: sima ember, és nem is tud róla/vagy éppen hogy tud arról mi folyik a lánya körül. Második: ő Chloe biológiai apja is és tud mindenről és próbálja megvédeni a lányát valahogy...

Amúgy már nagyon várom az új részt. A promók alapján izgalmas lesz most is. w00t.gif Csak nekem tűnik úgy, hogy Alek és Paul is féltékeny lesz majd? Úgy látom Amyvel szakítanak és képbe jön egy másik srác. És Alek? Simán csak mérges lesz, mert Brian még mindig Chloe közelében van? Fúúú, nem bírok várni.

Azért mi poén lenne, ha egyszer Brian nem lenne végig benne az epizódban. Talán így próbálják megkedveltetni a nézőkkel? A fórumokat, meg ilyeneket nézegetve feltűnően sokkal több Alek rajongó van.
5 felhasználónak tetszik: LittleVampire, amy92, Domcicc, thunderbird, zsofeeh
2011. július 13. 13:26 #358
amy92
amy92
visszatérő vendég
Hozzászólás: 330
Azonosító: 131206
megnéztem én is az új részt. tetszett ez is, mint a többi, bár Aleket nagyon hiányoltam belőle, de legalább a köv részben ismét visszatér tongue.gif a Brianes jelenetek aranyosak voltak, sejtettem, hogy csak megoldja vhogy és mégis marad. a két brazil csaj nekem is gyanús volt, gondoltam, hogy nem fog kisülni belőle semmi jó. szegény Pault sajnáltam, sikerült jól félreértenie Chloe-t. xD
Brian apja egyre gyanúsabb nekem, durva volt, hogy a rész végén nézte kamerán, hogy a fia mit csinál az irodájában. ohmy.gif

már várom a köv részt, izgalmasnak ígérkezik a promo alapján és végre ismét lesz Alek wub.gif
3 felhasználónak tetszik: Adrianna, LittleVampire, zsofeeh
2011. július 13. 13:45 #359
funny18
funny18
epiphany

StátuszApo Bangpo ♡⁷
Idézet (Adrianna @ 2011.07.13. 10:57)
Megnéztem az új részt. biggrin.gif

Amúgy már nagyon várom az új részt. A promók alapján izgalmas lesz most is.  w00t.gif Csak nekem tűnik úgy, hogy Alek és Paul is féltékeny lesz majd? Úgy látom Amyvel szakítanak és képbe jön egy másik srác. És Alek? Simán csak mérges lesz, mert Brian még mindig Chloe közelében van? Fúúú, nem bírok várni.
Azért mi poén lenne, ha egyszer Brian nem lenne végig benne az epizódban. Talán így próbálják megkedveltetni a nézőkkel? A fórumokat, meg ilyeneket nézegetve feltűnően sokkal több Alek rajongó van.

Igen a promo alapján féltékenyek lesznek mind a ketten a másikra bár Alek eddig is tudta, hogy van Brian. rolleyes.gif Engem igazából nem izgat, hogy sokkal több Alek fan van. Én aktívan Brian felé húzok. Valahogy sosem az a karakter jött be mint a többségnek. cool.gif
A részről: Tetszett a bulizós rész, a két csaj tudja mi az élet. Chloe ruhája nagyon bejött beer.gif Brian apját most még jobban utálom mint eddig. Nagyon nem akarja, hogy a fia besegítsen a vállalkozásba. Vajon miért? rolleyes.gif Szerintem az várható volt, hogy az egyik Mai csajszi meghal. Az ilyenek sosem hosszú életű karakterek. De a mosdóban a srác nem csak a csók miatt halt meg én úgy vettem ki. A karmolásba is belehalhatott mert elég erőteljesen ráfókuszáltak. Akkor most ez, hogy is van? Brian és Chloe kávézós jelenetet tetszett a legjobban. Édesek heart.gif Paul hozta megint a formáját. rohog.gif Ennyire félreérteni valamit csakis ő képes. Én tudtam, hogy jön egy új srác a képbe, de többet nem mondok róla. rolleyes.gif
Várom én is a következő részt, végre mennek megnyitóra yahoo.gif
6 felhasználónak tetszik: LittleVampire, Domcicc, Adrianna, amy92, thunderbird, zsofeeh
2011. július 13. 14:45 #360
LittleVampire
LittleVampire
MissMagic™
Az 1x05 részről;
Ezt a részt is megnéztem. Nos, nekem a két brazil lány nagyon bejött. Tetszett a karakterük. Csak úgy áramlott belőlük a vadság, a szabadság és természetesen a cemendeség. (A cemende szó erkölcstelen nőt jelent, csak nem akartam már csúnyán írni ide. laugh.gif ) Akkor ott voltak az Amy&Paul jelenetek. Imádtam őket, főleg amikor Paul befeküdt az ágyba meztelenül. Akkor elfogott a röhögőgörcs. Amy gyönyörű ruhában, gyönyörű sminkben van, erre egy meztelen pasi fogadja. rohog.gif Vicces volt. Úgy tűnik nem lesz Pamy páros (egy ideidig). Majd ott volt az anya-lánya jelenetek. Chloe, hogy mondta már, hogy a szex nagyon távol áll tőle. Na ezt én megnézném. Ott van mellete 2 olyan srác, mint Brian és Alek. Igazából mindkettővel csinálhatná. Max. Briannel nem csókolózna, de mást csinálhatnának. spiteful.gif Na jó, 18+ vége. Chloe&Brian jelenetek. heart.gif Jaj, ott majd elájultam. wub3.gif Alek hiánya lehetővé tette, hogy átgondoljam melyik pasi oldalán állok. És egyértelműen TEAM BRIAN vagyok. Persze, Alek is jó, de akkor is Brian. wub3.gif Nagyon jó ez az apa-lánya szál. Komolyan. Jó lenne ha találkoznának. Brian apja egyre alacsonyabbra ássa el magát a szememben, főleg azért, mert Brian-nel úgy bánik, mintha valami öleb lenne, akinek lehet parancsolgatni. Majd ott voltam a Chloe&Jasmine jelenetek, amik olyan édesek voltak. Szerintem már nagyon jó barátnők. Most megkedveltem Amy-t, de nem ő lesz a kedvenc szereplőm. Ez a rész is fenomenális volt. Várom a következőt.
Az 1x06 előzeteséről; Basszus nagyon várom. Brian&Chloe wub.gif jelenetek miatt. Szegény Chloe a végén sírt. cray.gif
7 felhasználónak tetszik: funny18, Domcicc, NineLivesBree, Adrianna, amy92, thunderbird, zsofeeh
25 oldal 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok