Sziasztok. Azért nyitottam ezt a témát mert nem láttam olyan helyet ahol alkalmas lett volna a kérdésem. Talán mással is előfordult már hogy látott már egy részt de mikor le szerette volna tölteni bármihez,nem tudta hányadik is volt. Nekem is ez most a problémám. A Wizard of Waverly Place című sorozatban láttam 2 részt is amit szeretnék leszedni avatar készítéshez de egyikről sem tudom hogy a sorozaton belül hányadik is volt.
-Az egyik részben Justinnak új barátnője lesz akiről kiderül hogy valójából vérfarkas bár eleinte csak kutyának gondolják.
- A másik részt ma láttam,éppen az előbb.Itt Alex próbálja megtudni hogy tetszik-e Deannek és azt találja ki hogy a régi kocsijukat megjavíthatja és felhasználhatja egy versenyen. Próbál közelebb kerülni hozzá.És később még különböző varázseszközöket is bevet a rész során hogy kiderítse tetszik-e a fiúnak.Majd végül a verseny során derül ki.
Noss,nagyából leírtam mindkét résznek a lényegét,köszönöm annak aki tud nekem segíteni.
Ez melyik rész?
2011. május 14. 09:27
2011. május 14. 11:35
|
|
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349848 Azonosító: 98426 offline
|
Idézet (WhiteAngel @ 2011.05.14. 09:27)
-Az egyik részben Justinnak új barátnője lesz akiről kiderül hogy valójából vérfarkas bár eleinte csak kutyának gondolják.
Ezt azt hiszem a 2. évad 2. része.
Idézet (WhiteAngel @ 2011.05.14. 09:27)
- A másik részt ma láttam,éppen az előbb.Itt Alex próbálja megtudni hogy tetszik-e Deannek és azt találja ki hogy a régi kocsijukat megjavíthatja és felhasználhatja egy versenyen. Próbál közelebb kerülni hozzá.És később még különböző varázseszközöket is bevet a rész során hogy kiderítse tetszik-e a fiúnak.Majd végül a verseny során derül ki.
Ez pedig a 2. évad 4. része.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.

0 felhasználónak tetszik: