Starity

Ez melyik rész?

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. május 14. 09:27 #1
- törölt felhasználó -    
Sziasztok. Azért nyitottam ezt a témát mert nem láttam olyan helyet ahol alkalmas lett volna a kérdésem. Talán mással is előfordult már hogy látott már egy részt de mikor le szerette volna tölteni bármihez,nem tudta hányadik is volt. Nekem is ez most a problémám. A Wizard of Waverly Place című sorozatban láttam 2 részt is amit szeretnék leszedni avatar készítéshez de egyikről sem tudom hogy a sorozaton belül hányadik is volt.
-Az egyik részben Justinnak új barátnője lesz akiről kiderül hogy valójából vérfarkas bár eleinte csak kutyának gondolják.
- A másik részt ma láttam,éppen az előbb.Itt Alex próbálja megtudni hogy tetszik-e Deannek és azt találja ki hogy a régi kocsijukat megjavíthatja és felhasználhatja egy versenyen. Próbál közelebb kerülni hozzá.És később még különböző varázseszközöket is bevet a rész során hogy kiderítse tetszik-e a fiúnak.Majd végül a verseny során derül ki.
Noss,nagyából leírtam mindkét résznek a lényegét,köszönöm annak aki tud nekem segíteni.
2011. május 14. 11:35 #2
Lady Suzy
Lady Suzy
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 8501
Csatolások: 349848
Azonosító: 98426
Idézet (WhiteAngel @ 2011.05.14. 09:27)

-Az egyik részben Justinnak új barátnője lesz akiről kiderül hogy valójából vérfarkas bár eleinte csak kutyának gondolják.

Ezt azt hiszem a 2. évad 2. része.

Idézet (WhiteAngel @ 2011.05.14. 09:27)

- A másik részt ma láttam,éppen az előbb.Itt Alex próbálja megtudni hogy tetszik-e Deannek és azt találja ki hogy a régi kocsijukat megjavíthatja és felhasználhatja egy versenyen. Próbál közelebb kerülni hozzá.És később még különböző varázseszközöket is bevet a rész során hogy kiderítse tetszik-e a fiúnak.Majd végül a verseny során derül ki.

Ez pedig a 2. évad 4. része.
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!