Csillag Születik (2011)
2011. május 31. 18:55
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Idézet (Twilight6 @ 2011.05.31. 18:19)
Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de én már nagyon várom a Szombatot. Kíváncsi vagyok ki esik ki.. 
Senki, mert döntő lesz
2011. június 02. 15:45
|
|
Orsie16ღwitchღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.13. Hozzászólás: 3716 Csatolások: 677 Azonosító: 143213 offline
|
Idézet (sztárfan @ 2011.05.31. 19:15)
top4-aki még bennt van
Ádááám 4ever
1 felhasználónak tetszik:
Liliána1021
2011. június 02. 15:48
Idézet (prézli @ 2011.05.31. 18:55)
Senki, mert döntő lesz 
ha valaki nyer, akkor a többiek kiesnek, nem?
2011. június 02. 15:49
Idézet (Orsie16 @ 2011.06.02. 15:47)
neked!! Egyébként sztetek ki nyeri meg??
Sztem Ádám vagy
2011. június 02. 15:51
Idézet (Orsie16 @ 2011.06.02. 15:50)
Honnan tod h teca neme lesz a befutó ?
Figyi most nem azért de max sajnálatból nyerhet...sztem
2011. június 02. 16:01
Én leírom röviden a véleményem. Az idei felhozatal igen csak gyenge,kevés köztük az olyan akiben igazán nagy tehetség lenne,vagy egyáltalán elképzelhető lenne hogy helytáll a médiában. Egyedül az April Project nevű tánccsapatot tudom kiemelni. Nem csak azért mert magam is imádok táncolni,hanem mert bennük látok tehetségek, kreativitást,dinamikát,mindent ami kell. És én úgy gondolom,meg lehet cáfolni de ez itt nem énekverseny. Pontosan azért indult ez a műsor elvileg hogy olyanok is lehetőséget kapjanak akik nem feltétlenül énekelni tudnak jól. Akinek ez kell,az sétáljon el az X-Faktorba,vagy a Megasztárba. Olyan nyerjen aki nem énekel,én ezt gondolom...meg kell adni másnak is a lehetőséget.
Egyébként hamár elmondtam a véleményem az April Project-ről,akkor röviden összegezem a többieket is.
Timi Chen:Eleinte nem tűnt rossznak,de a műsor alatt lement a 0-ára,nem csodálom hogy kiesett.
Mr.Joe:Én láttam benne tehetséget,és érdekes a hangszíne,de várható volt hogy az elsők között esik majd ki
László Attila:Remek hangi adottságokkal rendelkezik,de fiatal még,minek erőltetik ennyien ilyen korán az egészet?Felesleges
Szabó Ádám: Maga a srác szimpatikus de engem nem nyűgöz le ez az egész harmónika dolog. Igen,eleinte érdekes,de ez egy idő után már egyre unalmasabb.
Gomes: Nagyából ugyanaz a helyzet vele is mint az előzővel. Hosszútávon nem biztos hogy szívesen nézném
Teca: Tiszta a hangja...de csak ennyi pozitívumot tudok mondani. Mert amúgy semmi különös nincs benne,és mikor egyszer-egyszer belenéztem egy produkciójába,hát nem egyszer volt hamis.Ennek a második fele amúgy Timi Chen-re is igaz.
Everdance: Engem nem nyűgöznek le a néptánci motívumok így sejthető hogy mi a véleményem róluk.
Egyébként ha a korábbi szériákat nézem akkor eddig az egyetlen igazán nagy tehetség számomra Tabáni István volt.
Egyébként hamár elmondtam a véleményem az April Project-ről,akkor röviden összegezem a többieket is.
Timi Chen:Eleinte nem tűnt rossznak,de a műsor alatt lement a 0-ára,nem csodálom hogy kiesett.
Mr.Joe:Én láttam benne tehetséget,és érdekes a hangszíne,de várható volt hogy az elsők között esik majd ki
László Attila:Remek hangi adottságokkal rendelkezik,de fiatal még,minek erőltetik ennyien ilyen korán az egészet?Felesleges
Szabó Ádám: Maga a srác szimpatikus de engem nem nyűgöz le ez az egész harmónika dolog. Igen,eleinte érdekes,de ez egy idő után már egyre unalmasabb.
Gomes: Nagyából ugyanaz a helyzet vele is mint az előzővel. Hosszútávon nem biztos hogy szívesen nézném
Teca: Tiszta a hangja...de csak ennyi pozitívumot tudok mondani. Mert amúgy semmi különös nincs benne,és mikor egyszer-egyszer belenéztem egy produkciójába,hát nem egyszer volt hamis.Ennek a második fele amúgy Timi Chen-re is igaz.
Everdance: Engem nem nyűgöznek le a néptánci motívumok így sejthető hogy mi a véleményem róluk.
Egyébként ha a korábbi szériákat nézem akkor eddig az egyetlen igazán nagy tehetség számomra Tabáni István volt.
2011. június 02. 16:07
HAJRÁ ATTILA ÉS ÁDÁM!!!
2011. június 02. 21:35
HAJRÁ ATTILA!!
2011. június 04. 20:45
Idézet (Twilight6 @ 2011.06.04. 20:43)
Kezdődik, ki nézi? 
én nézem, remélem Attila vagy Appril nyeri, de nem fogom megtudni mert 21:30-kor Végsőállomás 3-at nézek
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.