Johnny Depp kiszáll a filmiparból?
2011. május 14. 10:01
|
|
June15 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.29. Hozzászólás: 612 Csatolások: 31 Azonosító: 141963 offline
|
Amikor megláttam a címlapon ,hogy "Johnny Depp kiszáll a filmiparból " szó szerint leállt a szívem ,ezúton kérném a cikk szerzőjét máskor egyértelműbb címet adjon neki pl.: Johnny szünetet tart a filmezéssel ,mert elfáradt,de nyugodjatok meg nem örökre (ez csak a cím lenne )
,így talán nem kapnék szív görcsöt mikor meglátom .
Minden esetre teljesen megtudom érteni ,hogy elfáradt tényleg nagyon aktív volt mostanság. Menjen is kicsit pihenni rá fér ,aztán mikor vissza tér még ennél is jobb lesz ,bár nehéz elképzelni ,hogy még lehet ennél is jobb .
Bár mennyire is szeretem ,nem bánom ,hogy egy kicsit szünetet tart .
Szerintem meg lehet érteni ,és úgysem fogja bírni sokáig a " bezártságot".
Addig is elleszünk a Karib -tenger kalózai új részével. ;-)
Nem is olyan tragikus ez a cikk.
Minden esetre teljesen megtudom érteni ,hogy elfáradt tényleg nagyon aktív volt mostanság. Menjen is kicsit pihenni rá fér ,aztán mikor vissza tér még ennél is jobb lesz ,bár nehéz elképzelni ,hogy még lehet ennél is jobb .
2011. május 14. 10:05
teljes mértékben megérteném ha így döntene, attól még ő marad a kedvenc színészem
2011. május 14. 10:54
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
neeee
2011. május 14. 11:12
|
|
boszikaa97The GazttE♥SuG™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 4792 Csatolások: 231 Azonosító: 129360 offline
|
Megértem, hogy kell neki egy kis pihenés, de remélem nem sok időre megy majd el.
2011. május 14. 11:15
Még 2012-ig bírd ki.Csináld meg a filmeket.Ne végezz fél munkát Johnny.
Talán fél év múlva már hiányozni fog neki a filmezés.Visszafog térni.Nem is,azt mondta,hogy örökre megy el.Csak egy kis időre.Nagyon fog hiányozni,mivel nekem is ő a kedvencem!Mihamarabb várunk vissza Johnny!Jó pihenés és teljes erőedobással térj vissza!
2011. május 14. 11:25
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Először megplasztikázza magát, hogy fel tudja venni a versenyt a fiatalabb színészekkel, most meg otthagyná az egészet ... nekem meg tollas a hátam ...
1 felhasználónak tetszik:
kriszti145
2011. május 14. 11:28
Idézet (June15 @ 2011.05.14. 10:01)
Amikor megláttam a címlapon ,hogy "Johnny Depp kiszáll a filmiparból " szó szerint leállt a szívem ,ezúton kérném a cikk szerzőjét máskor egyértelműbb címet adjon neki pl.: Johnny szünetet tart a filmezéssel ,mert elfáradt,de nyugodjatok meg nem örökre (ez csak a cím lenne )
Amikor a címet olvastam nekem is szinte megáll a szívem
2011. május 14. 11:34
|
|
cukorbogyovampire heart |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.21. Hozzászólás: 7692 Csatolások: 953 Azonosító: 143757 offline
|
Nem szeretném hogy kiszálljon. De egy kis pihenést kaphatna!
2011. május 14. 12:08
|
|
dóóragallavich. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.22. Hozzászólás: 6278 Csatolások: 1202 Azonosító: 115351 offline
|
Idézet (June15 @ 2011.05.14. 10:01)
Teljes mértékben egyetértek veled!
Mindent leírtál amit szerettem volna.
Nekem is majdnem megállt a szívem.
Várjuk vissza a "mi kis"Johnny-nkat.
2011. május 14. 12:17
|
|
Puszedliii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.15. Hozzászólás: 723 Csatolások: 4 Azonosító: 133281 offline
|
June15 pontosan ^^
2011. május 14. 12:24
|
|
sárgacserebogárvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.01. Hozzászólás: 155 Csatolások: 52 Azonosító: 148461 offline
|
annyira jók a filmjei. szerintem megérdemelné : DD csak elne felejtsen vissza jönni ; )
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.