Megdöbbentő kijelentést tett a minap mindenki kedvenc kalóza, Johnny Depp. A színész legszívesebben otthagyná Hollywoodot és a filmeket, mivel önmagára szeretne koncentrálni.
A teljes cikkhez kattints ide!
Johnny Depp kiszáll a filmiparból?
2011. május 14. 00:09
2011. május 14. 00:11
|
|
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline
|
Johnny ne lépj ki!!!!Szeretünk>.<....ha kis is lépsz....akkor legalább csak 1 kis időre....>.<
2011. május 14. 00:22
Teljesen érthető, ha egy kis pihenésre vágyik, megszámolni sem tudom, hogy az elmúlt években hány filmet forgatott és mindezt egyhuzamban. Vonuljon el, nyugodtan pihenje ki magát, legyen együtt a családjával, de aztán kezdjen újra filmezni - még ha nem is ilyen feszített tempóban -, mert nekünk rajongóknak szükségünk van rá!
1 felhasználónak tetszik:
Lady Suzy
2011. május 14. 00:51
|
|
Sixyhajmániás™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.16. Hozzászólás: 1275 Csatolások: 1872 Azonosító: 107844 offline
|
Idézet (szavy @ 2011.05.14. 00:32)
Hát még akkor mennyire tele lenne a pohara, ha minimálbérért gürcölne. 
Hát mondjuk igen, nem kevés pénzt akasztott ő le ezekért a filmekért, az szent, de megértem őt is, hogy pihenni akar (meg valamikor el kell verni a sok pénzt, amit keresett
Azért persze szeressem Johnny-t
2011. május 14. 07:01
Johnny az egyik lehető legjobb színész, mi lesz ha ő elmegy?
Szinte csak miatta érdemes moziba járni
De persze az egészség mindennél fontosabb bár szerintem ez olyan kamu szöveg. Nem mondom, hogy hazudik, csak hogy biztosan van más oka ennek a döntésnek. Legalább is nekem úgy tűnik. Talán már kap túl jó szerepeket vagy úgy érzi, hogy kiöregedett
Ha tényleg arról van szó, hogy pihenni szeretne, akkor érthető, az a legfontosabb de én akkor mit fogok nézni?
De persze az egészség mindennél fontosabb bár szerintem ez olyan kamu szöveg. Nem mondom, hogy hazudik, csak hogy biztosan van más oka ennek a döntésnek. Legalább is nekem úgy tűnik. Talán már kap túl jó szerepeket vagy úgy érzi, hogy kiöregedett
1 felhasználónak tetszik:
xxangi20xx
2011. május 14. 07:39
Őt is meg lehet érteni,nem lehet éjjel - nappal forgatásra járni.Remélem azért nem lesz olyan hosszú a szünet.
2011. május 14. 07:57
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
Idézet (szavy @ 2011.05.14. 00:32)
Hát még akkor mennyire tele lenne a pohara, ha minimálbérért gürcölne. 
Aki pedig minimálbérért gürcöl, annak ugye szóba se jöhet egy kis szünet.
Nem azért, nem bántani akarom én Johnnyt, remek színész és biztos a végkimerülésig dolgozik. Azért az ő szakmája se mindig könnyű és egyszerű, de lehetne rosszabb is. Én azt mondom, pihenjen egy kicsit, aztán irány újra a forgatás.
2011. május 14. 08:58
|
|
mycroftvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.26. Hozzászólás: 171 Csatolások: 112 Azonosító: 121233 offline
|
Mivel nem arról van szó, hogy örökre felhagy a színészkedéssel, így igazán érthető a döntése. Ha fáradt, pihenjen, végül is megteheti. (Tény, hogy nem minimálbérért dolgozik, de ha tehetséges és ért hozzá hogyan éljen az istenadta szerencséjével, ami miatt ott van, ahol, én nem is sajnálom tőle.
)
2011. május 14. 09:22
|
|
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline
|
Neeee! Nem csinálhatja ezt! Ő egy legenda! Imádom és tisztelem! Bámulatra méltó a színészi tehetsége és most nem hagyhatja abba.
Viszont nagyon nehezen, de megértem, mert a lényeg, hogy neki jó legyen.. de azért siessen vissza!
2011. május 14. 09:22
menjen nyaralni kapcsolja ki magát és jöjjön vissza újult erővel
2011. május 14. 09:32
|
|
börnicsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.25. Hozzászólás: 208 Csatolások: 46 Azonosító: 133864 offline
|
szerintem sem ártana neki egy kis pihenés
rengeteget dolgozik, és jobb ha most egy kicsit szünetel, minthogy aztán idegösszeroppanást kapjon a sok stressz és munka miatt
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.