Megdöbbentő kijelentést tett a minap mindenki kedvenc kalóza, Johnny Depp. A színész legszívesebben otthagyná Hollywoodot és a filmeket, mivel önmagára szeretne koncentrálni.
A teljes cikkhez kattints ide!
Johnny Depp kiszáll a filmiparból?
2011. május 14. 00:09
2011. május 14. 00:11
|
|
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline
|
Johnny ne lépj ki!!!!Szeretünk>.<....ha kis is lépsz....akkor legalább csak 1 kis időre....>.<
2011. május 14. 00:22
Teljesen érthető, ha egy kis pihenésre vágyik, megszámolni sem tudom, hogy az elmúlt években hány filmet forgatott és mindezt egyhuzamban. Vonuljon el, nyugodtan pihenje ki magát, legyen együtt a családjával, de aztán kezdjen újra filmezni - még ha nem is ilyen feszített tempóban -, mert nekünk rajongóknak szükségünk van rá!
1 felhasználónak tetszik:
Lady Suzy
2011. május 14. 00:51
|
|
Sixyhajmániás™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.16. Hozzászólás: 1275 Csatolások: 1872 Azonosító: 107844 offline
|
Idézet (szavy @ 2011.05.14. 00:32)
Hát még akkor mennyire tele lenne a pohara, ha minimálbérért gürcölne. 
Hát mondjuk igen, nem kevés pénzt akasztott ő le ezekért a filmekért, az szent, de megértem őt is, hogy pihenni akar (meg valamikor el kell verni a sok pénzt, amit keresett
Azért persze szeressem Johnny-t
2011. május 14. 07:01
Johnny az egyik lehető legjobb színész, mi lesz ha ő elmegy?
Szinte csak miatta érdemes moziba járni
De persze az egészség mindennél fontosabb bár szerintem ez olyan kamu szöveg. Nem mondom, hogy hazudik, csak hogy biztosan van más oka ennek a döntésnek. Legalább is nekem úgy tűnik. Talán már kap túl jó szerepeket vagy úgy érzi, hogy kiöregedett
Ha tényleg arról van szó, hogy pihenni szeretne, akkor érthető, az a legfontosabb de én akkor mit fogok nézni?
De persze az egészség mindennél fontosabb bár szerintem ez olyan kamu szöveg. Nem mondom, hogy hazudik, csak hogy biztosan van más oka ennek a döntésnek. Legalább is nekem úgy tűnik. Talán már kap túl jó szerepeket vagy úgy érzi, hogy kiöregedett
1 felhasználónak tetszik:
xxangi20xx
2011. május 14. 07:39
Őt is meg lehet érteni,nem lehet éjjel - nappal forgatásra járni.Remélem azért nem lesz olyan hosszú a szünet.
2011. május 14. 07:57
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
Idézet (szavy @ 2011.05.14. 00:32)
Hát még akkor mennyire tele lenne a pohara, ha minimálbérért gürcölne. 
Aki pedig minimálbérért gürcöl, annak ugye szóba se jöhet egy kis szünet.
Nem azért, nem bántani akarom én Johnnyt, remek színész és biztos a végkimerülésig dolgozik. Azért az ő szakmája se mindig könnyű és egyszerű, de lehetne rosszabb is. Én azt mondom, pihenjen egy kicsit, aztán irány újra a forgatás.
2011. május 14. 08:58
|
|
mycroftvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.26. Hozzászólás: 171 Csatolások: 112 Azonosító: 121233 offline
|
Mivel nem arról van szó, hogy örökre felhagy a színészkedéssel, így igazán érthető a döntése. Ha fáradt, pihenjen, végül is megteheti. (Tény, hogy nem minimálbérért dolgozik, de ha tehetséges és ért hozzá hogyan éljen az istenadta szerencséjével, ami miatt ott van, ahol, én nem is sajnálom tőle.
)
2011. május 14. 09:22
|
|
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline
|
Neeee! Nem csinálhatja ezt! Ő egy legenda! Imádom és tisztelem! Bámulatra méltó a színészi tehetsége és most nem hagyhatja abba.
Viszont nagyon nehezen, de megértem, mert a lényeg, hogy neki jó legyen.. de azért siessen vissza!
2011. május 14. 09:22
menjen nyaralni kapcsolja ki magát és jöjjön vissza újult erővel
2011. május 14. 09:32
|
|
börnicsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.25. Hozzászólás: 208 Csatolások: 46 Azonosító: 133864 offline
|
szerintem sem ártana neki egy kis pihenés
rengeteget dolgozik, és jobb ha most egy kicsit szünetel, minthogy aztán idegösszeroppanást kapjon a sok stressz és munka miatt
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.