Egy kérdésem lenne mindennek előtt, hogy mit jelent a tetoválása? Mert képeket láttam róla, de ott van a keze előtte, amit meg mond a press confon, annak értelme meg csekély van
Alexey Vorobyov / Alex Sparrow
2011. május 13. 22:31
Úgy gondoltam jó ötlet lehet ide nyitni neki egy topikot - ha más nem, hárman elleszünk - legalábbis úgy gondolom.
Egy kérdésem lenne mindennek előtt, hogy mit jelent a tetoválása? Mert képeket láttam róla, de ott van a keze előtte, amit meg mond a press confon, annak értelme meg csekély van
2011. május 16. 23:38
|
|
zsofeehshadowhunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.25. Hozzászólás: 4835 Csatolások: 33773 Azonosító: 125792 offline
|
Azt hiszem ideje írnom ide
Hú, látom felvetetted a tetoválás témát, sajnos én arról nem tudok sokat, azon kívül, hogy van neki, úgyhogy ehhez nem tudok hozzászólni :/
Viszont az el tudom mondani, hogy nagyon megkedveltem a srácot, a zenéjéért egyszerűen odáig vagyok, pedig anno nem nagyon hallgattam más nyelvű zenéket, de az orosz dalai tényleg magukkal ragadóak. Pasinak sem utolsó, sőőőőt.. nagyon ott van a toppon, szexi és sármos, imádom a haját, a szemeit és azt a gyönyörű féloldalas mosolyát. Ez már kezd csöpögni, érzem
A lényeg, hogy jelen pillanatban teljesen elborítja az agyamat Alexey!
Viszont az el tudom mondani, hogy nagyon megkedveltem a srácot, a zenéjéért egyszerűen odáig vagyok, pedig anno nem nagyon hallgattam más nyelvű zenéket, de az orosz dalai tényleg magukkal ragadóak. Pasinak sem utolsó, sőőőőt.. nagyon ott van a toppon, szexi és sármos, imádom a haját, a szemeit és azt a gyönyörű féloldalas mosolyát. Ez már kezd csöpögni, érzem
1 felhasználónak tetszik:
hana001
2011. május 20. 22:24
|
|
Kata0818új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 35 Csatolások: 3 Azonosító: 151210 offline
|
sajnos a tetoválás dologban én sem tudok segíteni, de én is imádom ezt a pasit.
nem csak hogy tehetséges, de valljuk meg őszintén helyes is.
szóval szurkolok neki hogy minél nagyobb sikere legyen az életben. hajrá Alex! ^^
2011. május 23. 16:44
|
|
hana001звезда ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.13. Hozzászólás: 1716 Csatolások: 1266 Azonosító: 98592 offline
|
A tetoválás dologról sajnos én sem tudok semmit, pedig már megpróbáltam utánajárni. Örülök, hogy megnyílt ez a topik, ugyanis én is imádom Alexet
Eleinte nem volt a legnagyobb kedvencem, de aztán egyre több számot hallgattam meg tőle
És most már nagy rajongója vagyok
Nagyon tehetséges énekes, ráadásul helyes is
2011. május 23. 16:48
A tetkót időközben kiderítettem, valami olyasmi, hogy a kemény munka gyümölcse, ami nyilván arra utal, hogy szegény családból indult, és hova jutott, illetve még hova juthat el
Oroszul kellene megtudni, hogy mi van odavarrva, mert abból pontosabban össze lehetne tenni szerintem.
Oroszul kellene megtudni, hogy mi van odavarrva, mert abból pontosabban össze lehetne tenni szerintem.
1 felhasználónak tetszik:
hana001
2011. május 23. 16:57
|
|
hana001звезда ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.13. Hozzászólás: 1716 Csatolások: 1266 Azonosító: 98592 offline
|
Idézet (Cynthia @ 2011.05.23. 16:48)
A tetkót időközben kiderítettem, valami olyasmi, hogy a kemény munka gyümölcse, ami nyilván arra utal, hogy szegény családból indult, és hova jutott, illetve még hova juthat el
Az jó, ha sikerült kiderítened valamit
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.