Nehogy azt higyjétek, hogy én az a nagy zöld vagyok, csak megpróbálom a dolgokat reálisan látni, gondolni a hátralévő életemre és ennyi... Én is fejre tudok állni attól, amikor már valaki túlzásba viszi a "zöldezést", de ennyit szerintem bárki képes lenne felfogni!
Mit gondoltok a környezetszennyezésről?
2011. május 13. 22:02
|
|
Barbygirl95'M'aime pour qui je suis..." :) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.08. Hozzászólás: 2041 Csatolások: 2421 Azonosító: 130850 offline
|
Én úgy gondolom, hogy az ember, szinte szó szerint, maga alatt vágja a fát!
Sajnos a legtöbben nem tudnak előre gondolkodni és ész nélkül írtják az erdőket/esőerdőket! Az esőerdők nem csak azért jelentenek sokat, mert gyönyörűek, hanem mert ezek termelik számunkra a legnagyobb mennyiségű oxigént! És a fákat újra sem ültetik! És ne beszéljünk a szemetelésről, szennyezésről stb...
Nehogy azt higyjétek, hogy én az a nagy zöld vagyok, csak megpróbálom a dolgokat reálisan látni, gondolni a hátralévő életemre és ennyi... Én is fejre tudok állni attól, amikor már valaki túlzásba viszi a "zöldezést", de ennyit szerintem bárki képes lenne felfogni!
2011. június 16. 19:05
Teljesen igazad van védenünk kell a természetet,mert ennek köszönhetjük hogy élünk mivel a fák oxigént termelnek.És én sem vagyok valami zöld de azért már elég kiborító ahogy írtják az esőerdőket és velük együtt a csodálatosabbnál csodálatos állatokat.
2011. június 16. 19:20
|
|
hana001звезда ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.13. Hozzászólás: 1716 Csatolások: 1266 Azonosító: 98592 offline
|
Idézet (Barbygirl95 @ 2011.05.13. 22:02)
Én úgy gondolom, hogy az ember, szinte szó szerint, maga alatt vágja a fát!
Sajnos a legtöbben nem tudnak előre gondolkodni és ész nélkül írtják az erdőket/esőerdőket! Az esőerdők nem csak azért jelentenek sokat, mert gyönyörűek, hanem mert ezek termelik számunkra a legnagyobb mennyiségű oxigént! És a fákat újra sem ültetik! És ne beszéljünk a szemetelésről, szennyezésről stb...
Ez nagyon jó téma! Engem érdekel a környezetvédelem, ezzel kapcsolatos iskolába is járok. Igen, a környezetszennyezéssel az ember valóban maga alatt vágja a fát.
2011. június 23. 14:47
|
evelin0623Isααĉ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.03.23. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 122 Azonosító: 147866 offline
|
azt, h aki csinálja az feküdjön a saját mocsadékában!
2011. június 23. 14:50
|
Karina197impossible |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.07. Hozzászólás: 7877 Csatolások: 12522 Azonosító: 138204 offline
|
Mégis mit gondolunk? Természetesen azt, hogy rossz, nem? De hiába gondolkodsz, ha nem cselekedsz valamit ellene, akkor semmit sem ér az, hogy itt háborogsz.
2011. június 23. 14:52
|
AmyVieLike a soldier.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.28. Hozzászólás: 21368 Csatolások: 1198286 Azonosító: 91559 offline
|
Amíg z emberiség nem jut el arra a tudatra, hogy igazság szerint saját magunk alatt vágjuk a fát, addig nincs értelme ezen tipródni, mert senki nem tesz ellene semmit. Hiába vagyunk néhányan, akik környezettudatosak, a nagy vállalatok ellen nem tudunk mit tenni sajnos.
2011. június 24. 19:14
|
|
Barbygirl95'M'aime pour qui je suis..." :) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.08. Hozzászólás: 2041 Csatolások: 2421 Azonosító: 130850 offline
|
Idézet (Karina197 @ 2011.06.23. 14:50)
Mégis mit gondolunk? Természetesen azt, hogy rossz, nem? De hiába gondolkodsz, ha nem cselekedsz valamit ellene, akkor semmit sem ér az, hogy itt háborogsz.
Attól függetlenül még érdekelhet mások véleménye!
2011. július 15. 19:26
Én nem vagyok egy hatalmas nagy környezetvédő de a magam módján próbálom óvni a környezetemet . Nekem eszembe se jutna az úton eldobni a zsepimet vagy bármimet inkább elmegyek és keresek egy kukát. És ezt a barátaimnak is megszoktam jegyezni. Ha van valami amit újra hsznosítható azt általában bedobom azokba a színes cuccokba.
Ez elég hosszú lett de röviden nagyon rossz dolognak tartom a környezetszennyezést ezért próbálok úgy élni,hogy ne tegyem azt.
Ez elég hosszú lett de röviden nagyon rossz dolognak tartom a környezetszennyezést ezért próbálok úgy élni,hogy ne tegyem azt.
2014. július 01. 16:51
Nos utálom a szemetelést, soha nem szoktam és a tesóimat is arra tanítom hogy ne a szemétnek a szelektív kukában a helye.
2014. július 11. 12:42
|
|
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline
|
Undorodom amikor sétálok és egy helyet csupa szemét borít...Egyszerűen borzasztó. Olyan szép lehetne minden ha a szemétnek TÉNYLEG a kukában lenne a helye. Én soha nem szemeteltem és nem is fogok. Én nem fogom magam alatt vágni a fát.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

2 felhasználónak tetszik: