A HTDA nem túl ismert, post-industrial zenekar, a NIN ivadéka, a West Indian Girl meg egy jó kis neo-psychedelia, bár a férfi énekestől irtózom. West Indian Girl - Sofia utolsó perce.
Hogy őszinte legyek, a NIN-t sem ismerem. Hallottam már róluk de egyetlen egy számot nem hallgattam még meg tőlük
Az igazi pszichedelikus rock nálam itt kezdődik:
Szenzációs ez a szám és az együttes. Ha visszamehetnék az időben, biztos, hogy a Monterey Pop Festival lenne a célom. Szerintem jobb volt, mint Woodstock. Természetesen erről is van koncertfelvételem, jó 6 órás..
Hogy őszinte legyek, a NIN-t sem ismerem. Hallottam már róluk de egyetlen egy számot nem hallgattam még meg tőlük Az igazi pszichedelikus rock nálam itt kezdődik:
Szenzációs ez a szám és az együttes. Ha visszamehetnék az időben, biztos, hogy a Monterey Pop Festival lenne a célom. Szerintem jobb volt, mint Woodstock. Természetesen erről is van koncertfelvételem, jó 6 órás..
Ó hát azért van ott a neo, mert már sok köze nincs a vérbelihez, amit egyébként nagyon szeretek. Tényleg jó ez a szám, én meg most újra Doorsozom.
The Doors - L.A. Woman
Ó hát azért van ott a neo, mert már sok köze nincs a vérbelihez, amit egyébként nagyon szeretek. Tényleg jó ez a szám, én meg most újra Doorsozom.
The Doors - L.A. Woman
Nálam a The Doors és a Jefferson Airplane jöhet egyszerre is. Ha zúzósabb hangulatom van, akkor Ozzy és a Black Sabbath
Nálam a The Doors és a Jefferson Airplane jöhet egyszerre is. Ha zúzósabb hangulatom van, akkor Ozzy és a Black Sabbath Jefferson Airplane - Lather
Én industrial-b*zi vagyok, ez egy sokak számára hallgathatatlan irányzat, 12 Rounds, Coil, Ministry, de ugyanúgy szívesen elhallgatom David Bowie-t, a Nirvanát, Björköt és már a The Doorst is
David Bowie - Sound and Vision Rossz kedvemben mindig ezt szoktam hallgatni. Túláradóan vidám, de pont ettől olyan imádnivaló
Én industrial-b*zi vagyok, ez egy sokak számára hallgathatatlan irányzat, 12 Rounds, Coil, Ministry, de ugyanúgy szívesen elhallgatom David Bowie-t, a Nirvanát, Björköt és már a The Doorst is David Bowie - Sound and Vision Rossz kedvemben mindig ezt szoktam hallgatni. Túláradóan vidám, de pont ettől olyan imádnivaló
Hűha ... a felsoroltak közül egyet sem ismerek (még névről sem), csak a Bowie utániakat.
Ez a Sound and Vision viszont bejön. Nagyon könnyű, megnyugtató hatása van Én amikor kicsit rosszabb a hangulatom, Jackson C. Frank-et hallgatom. Ő olyan Simon & Garfunkel stílust képvisel, sőt játszottak is együtt. Nem annyira ismert zenész, de a zenéje fantasztikus..
Jackson C. Frank - I Want To Be Alone (Dialogue)
A video Daft Punk, Electroma című filmjéből van, amit szintén csak ajánlani tudok
Hűha ... a felsoroltak közül egyet sem ismerek (még névről sem), csak a Bowie utániakat.
Ez a Sound and Vision viszont bejön. Nagyon könnyű, megnyugtató hatása van Én amikor kicsit rosszabb a hangulatom, Jackson C. Frank-et hallgatom. Ő olyan Simon & Garfunkel stílust képvisel, sőt játszottak is együtt. Nem annyira ismert zenész, de a zenéje fantasztikus..
Jackson C. Frank - I Want To Be Alone (Dialogue)
A video Daft Punk, Electroma című filmjéből van, amit szintén csak ajánlani tudok
Hű, ez gyönyörű.
Daft Punkra térve, a filmet nem ismerem, ám a zenéjüket igencsak kedvelem, üde színfolt a mai tömegelektro-ban. Utánanézek ennek az Electromának.
Ennek örömére elő is kerestem a Discovery albumot.
Daft Punk - Voyager
ezt a felvételt szoktam a legtöbbször hallgatni!
jahh és ezaz album ez meg van természetesen amin ez a zene van!bakeliten nyilván!
Én minden változatban szívesen hallgatom
Jefferson Airplane - Somebody To Love (Live @ Woodstock) Woodstockban ez után a szám után következett a White Rabbit ... Grace elég nehezen tudta követni a sorokat White Rabbit
Én minden változatban szívesen hallgatom Jefferson Airplane - Somebody To Love (Live @ Woodstock) Woodstockban ez után a szám után következett a White Rabbit ... Grace elég nehezen tudta követni a sorokat White Rabbit
igen a Woodstock koncertet láttam majdnem teljes egészében Hendrix fellépésével együtt!