Eurovízió: közeledik a döntő
2011. május 14. 15:28
Kati nagyon elszállt magától,de ettől függetlenül remélem jó helyezést ér el.
2011. május 14. 17:25
|
|
xxangi20xx☆StarDust☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 1890 Csatolások: 247 Azonosító: 124044 offline
|
Idézet (Fruzzsi @ 2011.05.14. 14:08)
egyébként itt úgy lesz a végén, hogy:
És aki 2011-ben az Eurovíziós dalfesztivált nyeri, az nem más, mint XY?Vagy lesz itt egy végső döntő is, ahová 10 jut be?
És aki 2011-ben az Eurovíziós dalfesztivált nyeri, az nem más, mint XY?Vagy lesz itt egy végső döntő is, ahová 10 jut be?
Nem. Szombaton már a végső döntő lesz!
A győztes kihirdetése úgy fog kinézni, hogy a verseny vége felé minden egyes résztvevő ország be fog jelentkezni és elmondja külön-külön, hogy kinek hány pontot adott. Összesítik a pontokat és, aki a legtöbb pontot kapta az lesz a nyertes. Valahogy így.
2011. május 14. 18:10
|
Tündiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.22. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 149779 offline
|
AshleyTisdalefan!!
Hogy érted, hogy elszállt magától? o.O
Szerintem pont hogy nem..
Végig azt mondta, hogy őt nem érdeklik a statisztikák, meg az sem, hogy ki hanyadiknak jósolja, és ez nekem naghyon szimpatikus volt.. ((:
Amúgy HAJRÁÁ KATII!! <3
állati jó a szám
Hogy érted, hogy elszállt magától? o.O
Szerintem pont hogy nem..
Végig azt mondta, hogy őt nem érdeklik a statisztikák, meg az sem, hogy ki hanyadiknak jósolja, és ez nekem naghyon szimpatikus volt.. ((:
Amúgy HAJRÁÁ KATII!! <3
állati jó a szám
2011. május 14. 19:24
|
|
allycullenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.10. Hozzászólás: 109 Csatolások: 0 Azonosító: 132984 offline
|
Hajrá Kati, de Alexej-t is segítsük! <3
2011. május 14. 19:35
Én idén nézem életembe először a teljes versenyt és van 1-2 kérdésem. A 12 pontos rendszert és a szavazást értem, de amikor mindezt összesítik, akkor simán kimondják a győztes nevét, és ennyi, vagy esetleg először kiejetik a felét? Valaki felvilásgosít?
2011. május 14. 20:37
nyerhetett az x faktorban az a csaba vagy ki...az elmúlt 5 év legnagyobb felfedezettje akkor is Wolf Kati és nem véletlen hogy ő ment magyarországot képviselni...
2011. május 14. 20:46
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Hajrá Kati! Én nézni fogom, ha nem alszok be rajta...
2011. május 16. 13:34
|
|
Fülöp Reginavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.21. Hozzászólás: 184 Csatolások: 0 Azonosító: 147736 offline
|
=)=)=)=)
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.

0 felhasználónak tetszik: