Ashton Kutcher veszi át Charlie helyét
2011. május 14. 12:10
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (nemááár @ 2011.05.14. 10:48)
Ebben mind igazad van, csakhogy Ashton nem Charlie-t fogja játszani. Lehet, hogy valami zabi gyereke lesz vagy egy rég nem látott rokon.
Egy szereplőt akarnak pótolni aki most kiesett a sorozatból, mert 2 főszereplővel nem lehetne folytatni, de ez nem azt jelenti, hogy Chralie-t szerepét fogja átvenni.
Elvileg már meg is írták azt a részt, hogy Charlie hogyan távozik a sztoriból.
Egy szereplőt akarnak pótolni aki most kiesett a sorozatból, mert 2 főszereplővel nem lehetne folytatni, de ez nem azt jelenti, hogy Chralie-t szerepét fogja átvenni.
Elvileg már meg is írták azt a részt, hogy Charlie hogyan távozik a sztoriból.
Valószínűleg elviszik a rendőrök
Amúgy szerintem is valószínűbb, hogy más karaktert fog alakítani Ashton - viszont akkor a cikk címe megtévesztő.
2011. május 14. 12:21
|
|
Empressassassins™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.08. Hozzászólás: 3519 Csatolások: 8556 Azonosító: 146868 offline
|
charlie a két pasi meg egy kicsiben ugye kb 43 éves ,Alan 38 és Jake 14.. és akkor most hipp hopp 36 éves lesz "Charlie"..
Azért kicsit nem ártana gondolkozni a rendezőnek..
2011. május 14. 14:26
|
|
Sixyhajmániás™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.16. Hozzászólás: 1275 Csatolások: 1872 Azonosító: 107844 offline
|
Idézet (Empress @ 2011.05.14. 12:21)
charlie a két pasi meg egy kicsiben ugye kb 43 éves ,Alan 38 és Jake 14.. és akkor most hipp hopp 36 éves lesz "Charlie"..
Szerintem olvasd el a többiek hozzászólását is!
@nemááár is írta, hogy Ashton más karaktert fog játszani, mint Sheen és ha utánaolvasol a dolognak, akkor rájössz, hogy igaza van.A rendezők eleve úgy kezdtek el keresni színészt, hogy más karakter lesz a sorozatban.
Amúgy meg szerintem Ashton egyáltalán nem rosszabb színész (pl a Butterfly effekt-ben nagyon jó volt), mint Sheen, szerintem csak vele szoktátok meg és szerettétek meg a sorozatot
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2011. május 14. 15:18
Ashton nagyon jó színész,szerintem a sorozatban is jó lesz.
2011. május 14. 15:27
|
|
coledylanbarbi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.11. Hozzászólás: 1008 Csatolások: 442 Azonosító: 112059 offline
|
nagyon szeretem ashtont..de szerintem nincs értelme folytatni a sorozatot egy új szereplővel..mert így már nincs meg a sorozat lényege, az alap sztori
2011. május 15. 12:39
|
|
RrOoXxXxYyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.22. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 149828 offline
|
nem neki való szerep... :/
2011. május 18. 11:51
|
antallfranciúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.28. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 150173 offline
|
A szereplőváltás mindig nehéz. A megszokott arc helyett másikat látni...de hiszen ő már egy másik ember! Nyilván nem lesz ugyanaz, pláne, mivel Ashton Kutcher teljes kisugárzása jóval fiatalosabb annál, mint amit egy ilyen karakterhez el tudok képzelni. De hát, ha nem akarják, hogy megszűnjön a sorozat, muszáj valakivel helyettesíteni Charlie-t, mert az 'Egy pasi meg egy kicsi' már nem olyan poén.
2011. május 28. 21:31
Imádom ezt a sorozatot és asszem meg fogom tudni szokni Ashtont.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.