Ashton Kutcher veszi át Charlie helyét
2011. május 13. 20:02
|
|
vampiregomezTeen Wolfer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 1759 Csatolások: 310 Azonosító: 146677 offline
|
na hát erre kiváncsi leszek.
2011. május 13. 20:06
Mind a 2 nagyon jó szinész,erre én is kiváncsi leszek..
2011. május 13. 20:43
|
|
Hajni-Twilight |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.18. Hozzászólás: 809 Csatolások: 294 Azonosító: 147565 offline
|
Igazad van
2011. május 13. 21:22
Mindenkire gondoltam,csak rá nem
Szerintem vele is fantasztikus lesz a sorozat .Már várom <3
Szerintem vele is fantasztikus lesz a sorozat .Már várom <3
2011. május 13. 21:42
Idézet (Thora_90 @ 2011.05.13. 18:38)
Sztem annyira nem rossz választás, de az már más kérdés, h fogja eljátszani, és sztem nem kéne ítélkezni, amíg nem láttátok... ja, azonkívűl Charlie folyton változtatja a véleményét. Mégis miért várnának rá a producerek? Kismillió más színész van, nem hiszem, h könyörögnének neki, h visszatérjen a sorozatba.
Charlie nélkül, nincs sorozat. Ezt még a producerek is tudják. Nem véletlen hogy Ashton-t választották a "helyére". Az oké hogy jó színész - habár nekem nem a kedvencem - de a csajozós Chrlie bácsi nélkül, a poénjai és a beszólásai nélkül ez a sorozat, nem lesz a régi.
2011. május 14. 09:20
Charlie volt a sorozat szíve nélküle nincs alapból sorozat kérem! ezt nem is értem hogy gondolhatták
akkor inkább lenne vége minthogy ez történjen
2011. május 14. 09:27
|
|
Kristen95¤ ♥ Király.k. ¤ ♥ |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1192 Csatolások: 30 Azonosító: 133666 offline
|
szerettem sőt IMÁDOM A. Kutchert de Cahrlit ahogy ő is mondta nem lehet felül múlni a "szex" mániás Charlit aki a sorozatott feldobta telkjesen és ....hát sok sikert!
2011. május 14. 09:35
|
|
chrisBrown14OKC |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 1450 Csatolások: 1870 Azonosító: 143010 offline
|
ááhh, szerintem sem lesz ugyan az..
2011. május 14. 10:24
|
|
Alice-CrispyJortegloria |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.06. Hozzászólás: 1394 Csatolások: 12 Azonosító: 114049 offline
|
H lehetne már pótolni? ő fogja játszani Charliet vagy egy új karakter lesz??
2011. május 14. 10:24
|
|
Alice-CrispyJortegloria |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.06. Hozzászólás: 1394 Csatolások: 12 Azonosító: 114049 offline
|
Ez olyan mintha Jack helyére egy Wendy nevű lányt raknénak be ><
2011. május 14. 10:30
|
|
June15 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.29. Hozzászólás: 612 Csatolások: 31 Azonosító: 141963 offline
|
Én nagyon szeretem Ashtont.
De úgy gondolom ,hogy hülye húzás volt a rendezőtől ,hogy Charliet "pótolni " akarja .A nézők már őt szokták meg ,az elejétől fogva Sheen játszotta ,ha csak ezt a kettő indokot vesszük figyelembe akkor is marhaság . Ráadásul szerintem Ashton még ehhez a szerephez fiatal,meg kell hozzá még érnie ,és neki inkább ilyen jófiús-szépfiús beütése ,van ,mithogy egy szexmániás-alkoholista középkorú férfi ,persze ezzel nem Charliet szeretném leminősíteni ,mert imádom ezt a sorozatot ,és a szerepét is.
Szóval egyáltalán nem látom értelmét annak ,hogy tovább folytatják a műsort Charlie nélkül.
Kutcher tényleg kiváló színész ,és nagyon szeretem is ,de hozzá ez a szerep szerintem nem való . de kitudja lehet ,hogy tök jó lesz a sorozat ,de már nem az a sorozat lesz ami volt.Értelmét veszti ,és talán egy új sorozat lesz .
u.i: Olyan lesz ,minta Alan öccse lenne. Azért adok neki egy esélyt.
De úgy gondolom ,hogy hülye húzás volt a rendezőtől ,hogy Charliet "pótolni " akarja .A nézők már őt szokták meg ,az elejétől fogva Sheen játszotta ,ha csak ezt a kettő indokot vesszük figyelembe akkor is marhaság . Ráadásul szerintem Ashton még ehhez a szerephez fiatal,meg kell hozzá még érnie ,és neki inkább ilyen jófiús-szépfiús beütése ,van ,mithogy egy szexmániás-alkoholista középkorú férfi ,persze ezzel nem Charliet szeretném leminősíteni ,mert imádom ezt a sorozatot ,és a szerepét is.
Szóval egyáltalán nem látom értelmét annak ,hogy tovább folytatják a műsort Charlie nélkül.
Kutcher tényleg kiváló színész ,és nagyon szeretem is ,de hozzá ez a szerep szerintem nem való . de kitudja lehet ,hogy tök jó lesz a sorozat ,de már nem az a sorozat lesz ami volt.Értelmét veszti ,és talán egy új sorozat lesz .
2011. május 14. 10:30
|
|
kis_zsú |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 845 Csatolások: 0 Azonosító: 131186 offline
|
Engem annyira nem rázott meg, hogy Charlie Sheen távozik a sorozatból. Viszont nagyon kíváncsi vagyok, hogy kit fog játszani. Csinálnak neki új karaktert? Vagy ő fogja a fiatal Charliet alakítani?
2011. május 14. 10:48
|
|
nemááár |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.03. Hozzászólás: 832 Csatolások: 18 Azonosító: 140026 offline
|
Idézet (June15 @ 2011.05.14. 10:30)
Én nagyon szeretem Ashtont.
Ebben mind igazad van, csakhogy Ashton nem Charlie-t fogja játszani. Lehet, hogy valami zabi gyereke lesz vagy egy rég nem látott rokon.
Egy szereplőt akarnak pótolni aki most kiesett a sorozatból, mert 2 főszereplővel nem lehetne folytatni, de ez nem azt jelenti, hogy Chralie-t szerepét fogja átvenni.
Elvileg már meg is írták azt a részt, hogy Charlie hogyan távozik a sztoriból.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: