A Jóbarátok sztárja igent mondott a Smartwater felkérésének, és a cég legújabb termékét reklámozza.
A teljes cikkhez kattints ide!
Jennifer Aniston vizet reklámoz
2011. május 13. 18:08
2011. május 13. 18:11
jó, igen, feleannyinak látszik... azért a Photoshop meg a smink meg a többi csodákra képes... ;D ettől függetlenül nagyon szép nő, jó színész, és feltekintek rá, de ha nincs kiretusálva és kisimítva a bőre számítógéppel, bizony annyinak néz ki, amennyi valójában - és egyébként nem értem, ez miért baj. Az emberek öregszenek. Törődjetek bele.
2011. május 13. 18:11
|
|
szalayevelin |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.03. Hozzászólás: 879 Csatolások: 0 Azonosító: 142529 offline
|
nekem tetszik
2011. május 13. 18:36
Jen lenyűgözően néz ki a képeken, szerintem nagyon jól megcsinált reklám. Egyszerű és letisztult, nem spilázzák túl. Jó.
Már a vizet is reklámozni kell... hova jutott a világ? : DD
Már a vizet is reklámozni kell... hova jutott a világ? : DD
2011. május 13. 19:17
Nem lep meg
Jen gyönyörű nő,eddig sem látszott rajta hogy hány éves,mindig fiatalabbnak nézett ki!
2011. május 13. 20:03
|
|
vampiregomezTeen Wolfer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 1759 Csatolások: 310 Azonosító: 146677 offline
|
nekem tetszik.
2011. május 13. 20:56
Nem is csodálom,hogy ps-sel fiatalítják (bár szerintem amúgy is szép lenne) de mondjatok már mostanság sikeres és tényleg tehetséges 20-as vagy lassan húszas éveiben járó sztárt...májli szájrusz szelena gomez dzsásztin bíbör? a sztárgyár egyre silányabb sztárokat nevel vagy még nem értek el nagy sikereket ha vannak is...ezvan
2011. május 13. 21:24
Photoshop nélkül is nagyon szép.De így hogy retusálták olyan fura.
2011. május 13. 21:27
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
Nagyon szép nő, én is nagyon vízpárti vagyok, egy nap vagy három litert iszok (nem, ez nem kóros!
)
2011. május 14. 09:16
hát az a szöveg hogy feleannyinak néz ki vicces..a smink, photoshop sokat dob raja bár tény hogy még mindig jól tartja magát de azért nem néz ki úgy mintha csak fele annyi lenne
2011. május 14. 11:28
Mi? Már a vizet is reklámozni kell? Anélkül nem issza senki???? Jézusom!!! ennyi hülyét! :-D
2011. május 14. 12:51
|
|
ladygagafun |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 660 Csatolások: 0 Azonosító: 143079 offline
|
ok, nagyszerű.... :-/
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: