Bieber szánalmasnak nevezte a CSI sztárját
2011. május 13. 14:47
|
|
AllieNessie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.09. Hozzászólás: 768 Csatolások: 32 Azonosító: 146918 offline
|
oda-vissza Margnak sem kellett volt ez nyíltan mondana, de Bieber...pff...
2011. május 13. 14:50
Gratulálok! justin hivatásos abban,hogy megbántson másokat ha nem tud jobbat mondani akkor pofa be.
2011. május 13. 14:50
|
|
TennantLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.31. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 142192 offline
|
bieber jobb lenne ha egy kicsit visszavenne mert nagyon nagynak érzi magát holott csak egy taknyos kölyök a magatartása is ezt bizonyítja -.-
2011. május 13. 14:51
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Szánalmas egy kiskölyök! A helyében én meghúznám magam. Marg minden bizonnyal csak az igazat mondta. Bieberke ezen nyilatkozatából is látszik, hogy csak egy elkényeztetett taknyos, semmi több!
2011. május 13. 14:52
|
|
MilesssMiley Ray ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.28. Hozzászólás: 4881 Csatolások: 384 Azonosító: 132143 offline
|
Egyet értek az előttem hozzászólókkal...
Oda-vissza, végül is szerintem inkább Margnak volt igaza, még jó, hogy neveletlen kamasznak titulálta, nem tett nagyon azért, hogy ő ne ezt állítsa, és azért mű hullák játszani... Én a közelükbe nem mentem volna, olyan kellemetlen érzés lett volna :S
Christo-nak is teljesen igaza van, ha ennyire b*ssza a csőrét, hogy valaki ezt mondja róla, akkor mondja meg a szemébe, ne pedig neten keresztül. Sok eszű -.-
Oda-vissza, végül is szerintem inkább Margnak volt igaza, még jó, hogy neveletlen kamasznak titulálta, nem tett nagyon azért, hogy ő ne ezt állítsa, és azért mű hullák játszani... Én a közelükbe nem mentem volna, olyan kellemetlen érzés lett volna :S
Christo-nak is teljesen igaza van, ha ennyire b*ssza a csőrét, hogy valaki ezt mondja róla, akkor mondja meg a szemébe, ne pedig neten keresztül. Sok eszű -.-
2011. május 13. 14:55
|
|
dave095 |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.12.15. Hozzászólás: 7183 Csatolások: 83636 Azonosító: 114760 offline
|
Idézet (coledylanbarbi @ 2011.05.13. 14:42)
én neki adok igazat..mert a csaj nem a barátainak panaszkodott róla hanem a médiának..és ez már tényleg szánalmas...én se bírom ha nyilvánosan oltogatnak..
Csaj?
2011. május 13. 14:55
Azért Biberke már igazán észrevehetné magát. Fel kéne nőni és nem így reagálni a kritikákra.
2011. május 13. 14:57
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
"coledylanbarbi írta:
én neki adok igazat..mert a csaj nem a barátainak panaszkodott róla hanem a médiának..és ez már tényleg szánalmas...én se bírom ha nyilvánosan oltogatnak.."
Komolyan leszóltad te is, azt, aki 11 éve a pályán van?
Ez is mutatja a Belieberek intelligencia szintjét
én neki adok igazat..mert a csaj nem a barátainak panaszkodott róla hanem a médiának..és ez már tényleg szánalmas...én se bírom ha nyilvánosan oltogatnak.."
Komolyan leszóltad te is, azt, aki 11 éve a pályán van?
2011. május 13. 14:57
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
A kis pöcse helyével szórakozzon ne a műhullával
Ha el is ismerte, hogy Margnak igaza volt a forgatáson, akkor most ne háborogjon, mert legközelebb strucctojásokkal dobálják meg ...
Marg meg nyilván nem magától rohant a nyilvánossághoz, hanem azok az idióták akik tudni akarnak a biboros minden lépéséről - nyilván megkérdezték, hogy milyen volt vele dolgozni - ő meg elmonta.
Ha el is ismerte, hogy Margnak igaza volt a forgatáson, akkor most ne háborogjon, mert legközelebb strucctojásokkal dobálják meg ...
9 felhasználónak tetszik:
dave095,
Bogszics,
Grace Benning,
dana,
Twilight6,
joe_r,
Lady Suzy,
DiscoDiva,
Black Hearth2
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.