Bieber szánalmasnak nevezte a CSI sztárját
2011. május 13. 21:43
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
szerencsétlen
2011. május 13. 22:21
A kis nyomi.. inkább ő a szánalmas, mert ő aztán vmi k*rva nagy színész, mi?! Am meg Margnak igaza van, Bieber maradjon csak az éneklésnél, mert még az is inkább macskanyávogás, ott is van még hova fejlődnie. :@
2011. május 13. 22:28
|
|
Csillivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.29. Hozzászólás: 414 Csatolások: 0 Azonosító: 118852 offline
|
egyre jobban kezdem szeretni Justint! de most komolyan..tök jó fej. olyan kis szeretni való fiucska
.. Én azért továbbra is sok szerencsét kívánok neki, s több kedvességét”--> ez tetszik!
.. Én azért továbbra is sok szerencsét kívánok neki, s több kedvességét”--> ez tetszik!
2011. május 14. 00:11
Ő viselkedik hülyén és más a szánalmas. Ilyet is csak egy semmit sem érő, beképzelt tinibálvány gondolhat -.-
2011. május 14. 09:39
|
|
orion.annavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.05. Hozzászólás: 148 Csatolások: 0 Azonosító: 60019 offline
|
Én nem kívánom, h lőjék szitává, mint a soriban, de igazán eltűnhetne a süllyesztőben 1-2-3 éven belül!
Egyébként kíváncsi vagyok mit gondolhat ilyen beszólások után Usher a kis felfedezettjéről...
Egyébként kíváncsi vagyok mit gondolhat ilyen beszólások után Usher a kis felfedezettjéről...
2011. május 14. 13:10
|
|
petrahundlilyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 95 Csatolások: 0 Azonosító: 150512 offline
|
kestyvel értek egyet eléd régöta sztár nem is volt (normáluis)"tinikora"
2011. május 14. 13:13
|
|
petrahundlilyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 95 Csatolások: 0 Azonosító: 150512 offline
|
nem a csaj szánalmas hanem amit tett (de mongyuk csak véleményt mondott én azt montam volna hogy nem volt jo az első benyomás de biztos jó srác)
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: