Starity

Bakelit lemezjátszó

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2006. szeptember 08. 10:41 #1
Luki
Luki
Volt Repost Checker™ v2.0
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 5702
Csatolások: 3363
Azonosító: 194
Ha már ebben a [topic=23592]Kim Wilde[/topic]-os topikban elõkerült a téma, nyitok neki egy topikot. Hátha más is ír bele... rolleyes.gif

Egy kérdéssel kezdeném:
Tudna valaki boltot mondani, ahol pótolhatnám a Pioneer PL-200 lemezjtszóm törött tûjét?

Jó lenne, ha ismét tudnám használni a lemezjátszót, mert akkor bedigizném egy csomó régi lemezemet. Tudom, megvehetném CD-n (aminek nyiván jobb lenne a minõsége), de a lemezek nem olcsók és nem akarok újra fizetni az ARTISJUS-nak sem. wink.gif
2006. szeptember 08. 13:32 #2
McLarenTheOne
McLarenTheOne
új tag
Hozzászólás: 1
Csatolások: 0
Azonosító: 17646
Sajna boltot nem tudok mondani, ahol tût tudsz venni, de szerintem abban iegn erõsen tévedsz, hogy a CD-nek jobb a minõsége. Egy karban tartott lemezjátszóval, és egy jó gyémánt tûvel a bakelit lemez sokkal szebben szól mint a CD.
2006. szeptember 08. 13:59 #3
Luki
Luki
Volt Repost Checker™ v2.0
Hozzászólás: 5702
Csatolások: 3363
Azonosító: 194
Idézet(McLarenTheOne @ 2006. September 8. - 13:32)
Sajna boltot nem tudok mondani, ahol tût tudsz venni, de szerintem abban iegn erõsen tévedsz, hogy a CD-nek jobb a minõsége. Egy karban tartott lemezjátszóval, és egy jó gyémánt tûvel a bakelit lemez sokkal szebben szól mint a CD.

Alapvetõen igazad van. De:
A lemezek használtak, tehát idõnként pattoghat. Ezt mondjuk digizés alatt/után többé-kevésbé ki lehet szûrni, de ez nem lesz olyan, mintha nem is lettek volna. A jó minõségû digizéshez még jól földelt berendezések, jól összerakott gép (táp, alaplap, hangkártya), erõsítõ és audio kábelek kellenek. Nem vagyok megszállott e téren, úgyhogy nálam ezek a feltételek csak részben adottak. No, ezért mondtam, hogy nem lenne olyan jó a minõsége. wink.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!