Eurovízió: a második elődöntő
2011. május 13. 15:53
|
|
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline
|
Legyen már szombat
1 felhasználónak tetszik:
thunderbird
2011. május 13. 16:55
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
hajrá kati!
2011. május 13. 17:11
Dánia awww
az új pasijaim : DD
De ez a lista... Ukrajna mi a ... keres ott? És a svéd nyálgép? Aki egyébként szerintem minősíthetetlenül rossz volt...
De ez a lista... Ukrajna mi a ... keres ott? És a svéd nyálgép? Aki egyébként szerintem minősíthetetlenül rossz volt...
thunderbird
2011. május 13. 17:32
|
|
vivi0403Ashley Tisdale fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.28. Hozzászólás: 3493 Csatolások: 12481 Azonosító: 75313 offline
|
Horvátország nem jutott tovább
Pedig olyan jó ez a szám http://www.youtube.com/watch?v=wO9Iil9Z7mo&feature=channel_video_title
2011. május 13. 18:03
|
|
lokiscsajvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.07. Hozzászólás: 491 Csatolások: 2 Azonosító: 95317 offline
|
sok jó nem jutott tovább, sajnos... de n örülök h az én 3. legnagyobb kedvencem ott van. Eric. Blue. Kati... (: alig várom már a döntőt!!!
fergeteges egy hangulat lesz sztem idén is
2011. május 13. 19:57
Idézet (Glamster @ 2011.05.13. 14:16)
Hajj, gyerekek. Az Eurovízió nem egy dal verseny, hanem egy béna fesztivál, vagy nevezd aminek akarod. Ez nem a tehetségről szól, hanem arról, hogy a környező országok seggbe csókolják egymást. Magyarország Európában nagyon egyedi: nincs semmilyen nyelvkapcsolat, a kultúra sem hasonlít senkijéhez. Ezért Magyarországnak nincs esélye a győzelemre. Ez minden. - realitásból mondom, de a remény hal meg utoljára.
Ráadásul idén még a színvonal is lement tehetség szempontjából
Ráadásul idén még a színvonal is lement tehetség szempontjából
S még azt is tedd hozzá, hogy ráadásul utál minket egész Európa (talán a lengyelek kivételével), így a szomszédaink sem fognak szavazni ránk. Ennek a kormánynak sikerült elérnie.
dave095
2011. május 13. 20:05
Idézet (El Mexicano @ 2011.05.13. 19:57)
S még azt is tedd hozzá, hogy ráadásul utál minket egész Európa (talán a lengyelek kivételével), így a szomszédaink sem fognak szavazni ránk. Ennek a kormánynak sikerült elérnie. 
Ne politizáljunk
Amúgy az embereket hidegen hagyja az, hogy xy ezt meg azt mondta (persze vannak kivételek), de lényegében nem ez a döntő, legalábbis szerintem. Meg ez nem mindig arról szól, hogy ki szeret kit, mert nyilván tudod hogy hogy állok a portugálokhoz, de mégis azt mondom a dalra hogy szánalmas, és úgy leégették vele a hazájukat, mint anno bennünket Átok Zolika. Szerintem egész Európa rajtuk röhögött
Viszont Kati dala jó, színvonalas, és akinek tetszik, az szavaz rá, a kisembereknél nem hiszem hogy úgy van, hogy leül, megnézi a döntőt és azt mondja: Áh, ez a dal jó, egész bejön szavazok rá. Vagy inkább mégsem, magyar a csaj, azokat nem szeretem.
Úgy gondolom szimpátia alapon működik, meg pénz alapon is, valahogy keverednek ezek a dolgok. Viszont Kati nem nyerhet, és pontosan emiatt: Magyarország csóró, ilyenekre nem fizet, mert "minek?". Ez az egyik, másik hogy az Eurovízió egy elég nagy esemény, nem is tudnánk megrendezni, alapjárat helyszín sincs hozzá, úszunk az adósságban, meg egy év alatt a magyar építkezési tendenciákat ha nézzük, esetleg az alapok kerülnének le.
2011. május 13. 20:09
Idézet (Cynthia @ 2011.05.13. 20:05)
Ne politizáljunk
Amúgy az embereket hidegen hagyja az, hogy xy ezt meg azt mondta (persze vannak kivételek), de lényegében nem ez a döntő, legalábbis szerintem. Meg ez nem mindig arról szól, hogy ki szeret kit, mert nyilván tudod hogy hogy állok a portugálokhoz, de mégis azt mondom a dalra hogy szánalmas, és úgy leégették vele a hazájukat, mint anno bennünket Átok Zolika. Szerintem egész Európa rajtuk röhögött
Viszont Kati dala jó, színvonalas, és akinek tetszik, az szavaz rá, a kisembereknél nem hiszem hogy úgy van, hogy leül, megnézi a döntőt és azt mondja: Áh, ez a dal jó, egész bejön szavazok rá. Vagy inkább mégsem, magyar a csaj, azokat nem szeretem.
Úgy gondolom szimpátia alapon működik, meg pénz alapon is, valahogy keverednek ezek a dolgok. Viszont Kati nem nyerhet, és pontosan emiatt: Magyarország csóró, ilyenekre nem fizet, mert "minek?". Ez az egyik, másik hogy az Eurovízió egy elég nagy esemény, nem is tudnánk megrendezni, alapjárat helyszín sincs hozzá, úszunk az adósságban, meg egy év alatt a magyar építkezési tendenciákat ha nézzük, esetleg az alapok kerülnének le.
Hát ezzel te is pontosan azt mondtad, hogy az egész csak politika, csak másképp fogalmaztad meg. Persze, hogy politika, olyan ma már nincs, hogy "szimpátia" alapján menne bármi is. Vagy pénz, vagy politika (a kettő általában szorosan összefügg), sajnos nem az számít, hogy színvonalas-e a produkció, vagy sem, és éppen ez a baj.
2011. május 13. 20:11
Idézet (El Mexicano @ 2011.05.13. 20:09)
Hát ezzel te is pontosan azt mondtad, hogy az egész csak politika, csak másképp fogalmaztad meg. Persze, hogy politika, olyan ma már nincs, hogy "szimpátia" alapján menne bármi is. Vagy pénz, vagy politika (a kettő általában szorosan összefügg), sajnos nem az számít, hogy színvonalas-e a produkció, vagy sem, és éppen ez a baj.
Azért a színvonal is számít valamit, Kati szerintem a top5-ben 80% hogy benne lesz
2011. május 13. 20:17
|
|
audrey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.24. Hozzászólás: 1761 Csatolások: 26436 Azonosító: 121080 offline
|
Idézet (Cynthia @ 2011.05.13. 20:11)
Azért a színvonal is számít valamit, Kati szerintem a top5-ben 80% hogy benne lesz
És akkor azt hiszem az eddigi legjobb eredményt hozná el. Vagy nem? 
1994-es Dalfesztiválon Bayer Friderika 4. lett. Ez Magyarország legjobb eredménye (eddig).
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.