Zsófi álomnő, Csaba pedig álompasi lett
2011. május 12. 23:19
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
Zsófi oké, de Csaba...
2011. május 12. 23:20
WHO the FUCK is Szabó Zsófi? Wait, do NOT say it, i don't give a bloody hell.
Vastag Csaba az álomhapsi? Zavart érzek az erőmben. Én vagyok fordítva bekötve, vagy tényleg annyira kívánatos, mint egy kupac meztelencsiga?
Vastag Csaba az álomhapsi? Zavart érzek az erőmben. Én vagyok fordítva bekötve, vagy tényleg annyira kívánatos, mint egy kupac meztelencsiga?
2011. május 12. 23:31
|
|
tothbiankavalhalla |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.01. Hozzászólás: 2163 Csatolások: 4815 Azonosító: 42641 offline
|
Csabát még megértem 
na de ez a csaj
na de ez a csaj
2011. május 13. 06:11
|
Dmgiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.13. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 150991 offline
|
Még jó, hogy nem ezek közül a már nagyon lestrapált,kiégett kokottok közül nyert valamelyik. (zimány, bódi, stb.) Borzalmasan néznek már ki a fotókon. Debreczni meg úgy néz ki, mint egy vénkisasszony. Próbál úrinő lenni, csak hogy arra születni kell.
2011. május 13. 09:48
|
|
kis_zsú |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 845 Csatolások: 0 Azonosító: 131186 offline
|
Vastag Csabával egyetértek, de Szabó Zsófival nem. Szerintem nem valami szép. Érdekes, hogy az elején még szépnek láttam, és tehetségesnek is tartottam, de most már se nem látom szépnek, se nem látom tehetségesnek.
2011. május 13. 12:40
|
|
zsokuc0312 |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.01.31. Hozzászólás: 807 Csatolások: 0 Azonosító: 144476 offline
|
grat Csaba! de Szabó Zsófi mik keres ott azt nem értem!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

1 felhasználónak tetszik: