Ez a való világ!
2011. május 13. 16:01
|
|
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline
|
LaGirl9292 egyet értek...nekem is van 1 rossz szokásom...rágom a körmöm...és? nem csak én rágom xD vannak szerintem többen is
de Éva...pff ha egy napig nem tusol az ok mert fáradt volt meg stb...de 3 napig? úristen!! meg legalább reggel lemosta volna azt a fránya sminket és úgy sminkelt volna még az is elfogadható...persze fáradt volt és nem esett jól neki lemosni...de még reggel rásminkelni? nemigaz xD
2011. május 13. 16:16
Idézet (Doriss @ 2011.05.13. 12:07)
minek kell kritizálni Évát?? A cikket nem azért írták,hogy most mindenki azzal jöjjön milyen gusztustalan,stb!! Igaz,elég igénytelen ezek szerint,de attól még nem undoritó és nem gusztustalan! Higyjétek el,Bécinek,Giginek,Anikónak,Lacinak (és még sorolhatnám) is vannak hibái,csak azokat éppenséggel nem írták le! Kíváncsi lennék,hogy nektek lenne e kedvetek mindennap úgy zuhanyozni,hogy az egész ország lát meztelenűl...tuti ti sem fürdenétek mindennap. és 3 nap,még nem a világvége. Mindenkinek vannak hibái és ezt el kell fogadni!!
Nem ő jelentkezett ebbe a bekamerázott házba? Tudta mire vállalkozik, nem? Akkor miről beszélünk?
1 felhasználónak tetszik:
Twilight6
2011. május 13. 16:35
|
|
ciccmicc44lucid dream(er). |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.06. Hozzászólás: 3552 Csatolások: 162 Azonosító: 144878 offline
|
hát én szakadok ezeken! az alekoszé a legjobb...
2011. május 13. 16:39
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
hát... naa. ők is csak emberek. alekoszt és jerzy-t megértem. de éváé már gusztustalan. bocsi fanok.
2011. május 13. 16:42
|
the__domo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.17. Hozzászólás: 920 Csatolások: 1 Azonosító: 134922 offline
|
nem tudom miért kell bárkit is kritikázni..
senki sem tökéletes, s mindenkinek van egy-két rossz szokása, valakinek észrevesszük, valakinek nem.
mivel itt minden egyes másodpercüket a napjaiból nyomon követték, így hát persze észre is vehettük - és a vágók is észrevehették..
senki sem tökéletes, s mindenkinek van egy-két rossz szokása, valakinek észrevesszük, valakinek nem.
mivel itt minden egyes másodpercüket a napjaiból nyomon követték, így hát persze észre is vehettük - és a vágók is észrevehették..
2011. május 13. 16:48
Éva három napig nem tusolt ?Jerzy meg csak bámult:D
2011. május 13. 17:25
Nos szerintem Jerzy-é nem gáz,mondjuk nem szeretem ez a srácot.Éva nagyon gáz.-.-"Alekosz kicsit vicces! :rohellyes:
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.