Ez a való világ!
2011. május 13. 07:19
Köztudott, hogy rühellem a vv-t és szereplőit, ezért is írtam ezt ide. Mindenki izé, hát ezek hétköznapi dolgok, satöbbi... Egy nő nem fürdik 3 napig? Rendetlen? Egy szépfiúnak kikiáltott srác zabál? Azért ezt szerintem egy kamerás házban mellőzni kellett volna mindenkinek, szerintem szánalmasan viselkedtek mindnyájan, csak a többiekről nem közöltek ilyen "fincsi" dolgokat, pedig azokat is olvasnám szívesen.
1 felhasználónak tetszik:
Twilight6
2011. május 13. 08:49
|
|
Mia |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.04.23. Hozzászólás: 2575 Csatolások: 2322 Azonosító: 15188 offline
|
Évikéről eddig is köztudott volt, hogy egy igénytelen, undorító, mocskos "nő"(féleség...). Alekosz úgy szánalmas ahogy van, Jerzy intelligenciájára meg szavak sincsenek. Szép hármas került a fináléba, mit ne mondjak.
2011. május 13. 10:12
|
|
selena gomez 1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 130627 offline
|
aha akkor had meséljünk a többiekről is!
2011. május 13. 12:07
|
|
Dorissúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.12. Hozzászólás: 54 Csatolások: 0 Azonosító: 150971 offline
|
minek kell kritizálni Évát?? A cikket nem azért írták,hogy most mindenki azzal jöjjön milyen gusztustalan,stb!! Igaz,elég igénytelen ezek szerint,de attól még nem undoritó és nem gusztustalan! Higyjétek el,Bécinek,Giginek,Anikónak,Lacinak (és még sorolhatnám) is vannak hibái,csak azokat éppenséggel nem írták le! Kíváncsi lennék,hogy nektek lenne e kedvetek mindennap úgy zuhanyozni,hogy az egész ország lát meztelenűl...tuti ti sem fürdenétek mindennap. és 3 nap,még nem a világvége. Mindenkinek vannak hibái és ezt el kell fogadni!!
2011. május 13. 12:13
|
|
borocííííívisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.19. Hozzászólás: 148 Csatolások: 6 Azonosító: 133557 offline
|
És a többiről mért nem mesél senki?
2011. május 13. 12:33
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Idézet (Doriss @ 2011.05.13. 12:07)
minek kell kritizálni Évát?? A cikket nem azért írták,hogy most mindenki azzal jöjjön milyen gusztustalan,stb!! Igaz,elég igénytelen ezek szerint,de attól még nem undoritó és nem gusztustalan! Higyjétek el,Bécinek,Giginek,Anikónak,Lacinak (és még sorolhatnám) is vannak hibái,csak azokat éppenséggel nem írták le! Kíváncsi lennék,hogy nektek lenne e kedvetek mindennap úgy zuhanyozni,hogy az egész ország lát meztelenűl...tuti ti sem fürdenétek mindennap. és 3 nap,még nem a világvége. Mindenkinek vannak hibái és ezt el kell fogadni!!
Valószínűleg mi ezért nem is jelentkeztünk oda.
2011. május 13. 14:17
"Hat hónapig egyetlen papucsot hordott, amit állítólag sosem tisztított" én se szoktam az otthoni papucsomat tisztítani max ha mondjuk lemegyek benne az utcára..
"Minden reggel egy órát töltött a fürdőszobában, és csak a hajával foglalatoskodott" Hát ha nektek ilyen hajatok lenne asszem ti se tennétek máshogy..
"Kétszer többet evett meg, mint a többiek" Há féérfiember xD
"Minden reggel egy órát töltött a fürdőszobában, és csak a hajával foglalatoskodott" Hát ha nektek ilyen hajatok lenne asszem ti se tennétek máshogy..
"Kétszer többet evett meg, mint a többiek" Há féérfiember xD
2011. május 13. 14:53
|
|
TennantLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.31. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 142192 offline
|
ez hatalmas XD
2011. május 13. 15:36
|
Twilight6♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 10636 Csatolások: 13801 Azonosító: 141171 offline
|
Idézet (Doriss @ 2011.05.13. 12:07)
Jézusom..Ha egy ország látt, akkor is. Hogy lehet kibírni, hogy 3 napig nem fürdik..Amúgy meg ő válalta
2011. május 13. 15:55
hát én azért szerettem meg minden 
Alekosztól szép volt,bár én azt hittem ,hogy majd Évával kell megküzdenie a főnyereményért!
Nadehát gratula nekik.!
Alekosztól szép volt,bár én azt hittem ,hogy majd Évával kell megküzdenie a főnyereményért!
Nadehát gratula nekik.!
2011. május 13. 15:55
Mindenkinek vannak rossz szokásaik! És?! Jó, Éva esete tényleg durva...
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.