Hayden Panettiere szakított párjával
2011. május 12. 18:41
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Szerintem ezt így nem lehet kijelenteni! Aki nem ismeri őket, az nem tudhatja. Mint ahogy te sem, csak mert láttál róluk egy képet, vagy egy videót a youtube-on. Ne érts félre, én sem ismerem őket, de szerintem nem lehet ítélkezni. Ami az orosz tanulást illeti, remélem nem hagyja abba, mert egyszer biztosan jól fog jönni neki, hogy "használni" tudja. Sajnálom, hogy így alakult, de legalább kultúráltan metgbeszélik, nem úgy mint a Gáspár família.
1 felhasználónak tetszik:
szavy
2011. május 12. 19:16
|
|
vampiregomezTeen Wolfer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 1759 Csatolások: 310 Azonosító: 146677 offline
|
sajnálom. :/
2011. május 12. 19:34
gáz ez a nem illettek össze dolog nem mi döntjük el,hogy ki kivel illik össze. Sajnálom,hogy szakítottak.
2011. május 12. 19:45
Nem is tudtam hogy ilyen sok ideig voltak együtt.Sajnálom hogy vége van :/
2011. május 13. 16:24
Én is remélem hogy barátok maradnak. =)
És a távolság az tényleg nagy úr.
És a távolság az tényleg nagy úr.
2011. május 13. 17:40
akkor fuccsba mentek az orosz nyelvórák?
na jó nem akarok bunkó lenni: Sajnálom hogy szakítottak.
2011. május 15. 14:00
Amikor összejöttek én nagyon is meglepődtem ezen. Nem is tudom, hogy miért, lehet, hogy azért, mert az egyik ízig-vérig orosz a másik pedig egy fiatal amerikai színésznő. Szerintem itt nem csak a táv, de a korkülönbség is dominált, mert kettejük között iszonyatosan sok volt a korkülönbség. Nem jósoltam nekik sok időt, bár azért szurkoltam nekik, hogy együtt maradjanak.
2011. május 16. 19:47
|
|
tothbiankavalhalla |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.01. Hozzászólás: 2163 Csatolások: 4815 Azonosító: 42641 offline
|
szerintem se illettek össze, de úgy látszik egy darabig boldogok voltak egymással.
és csak ez számít.
2011. június 16. 12:30
|
olgyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.31. Hozzászólás: 85 Csatolások: 0 Azonosító: 91882 offline
|
Nem illettek össze. Úgy látszik itt az ellentétek vonzották egymást.
Kezdjük a korkülönbséggel, aztán a magasságkülönbséggel. Hayden az alig 153 centis törpike és a 198 centis óriás kissé groteszk látvány volt:D
Kezdjük a korkülönbséggel, aztán a magasságkülönbséggel. Hayden az alig 153 centis törpike és a 198 centis óriás kissé groteszk látvány volt:D
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.