A tiniknek rengeteg dologgal kell megküzdeniük felnőtté válásuk során: drogok, alkohol, étkezési zavarok. Az amerikai sorozat bemutatja a valóságot.
A teljes cikkhez kattints ide!
Hazánkba érkezik a Skins
2011. május 12. 12:28
|
|
MandyBraitvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.19. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 145772 offline
|
Ez az a változat lesz amit anno a Cool is adott??
2011. május 12. 12:57
|
|
imteodoravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 222 Csatolások: 4 Azonosító: 132804 offline
|
Ez a cikk most mit jelentsen???Utanna kene jarni a dolgoknak mielott elkezzded megirni vagy legalabbis mielott bekuldod?Ha az amerikai adaptaciorol van szo akkor miert az angol "verzio" szerploi vannak bejelolve kapcsolodo sztaroknak (es miert mind a 3 generacio?) a masik hogy magyarorszagra reg "megerkezett" kb 2 eve -.-' igenytelen mind a szerkesztok mind az iro reszerol
2011. május 12. 13:02
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Idézet (imteodora @ 2011.05.12. 12:57)
Ez a cikk most mit jelentsen???Utanna kene jarni a dolgoknak mielott elkezzded megirni vagy legalabbis mielott bekuldod?Ha az amerikai adaptaciorol van szo akkor miert az angol "verzio" szerploi vannak bejelolve kapcsolodo sztaroknak (es miert mind a 3 generacio?) a masik hogy magyarorszagra reg "megerkezett" kb 2 eve -.-' igenytelen mind a szerkesztok mind az iro reszerol
Most akkor nézzek meg egy olyan sorozatot, ami fullra nem érdekel, csakhogy ez a cikk ki menjen?
2011. május 12. 13:04
|
|
imteodoravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 222 Csatolások: 4 Azonosító: 132804 offline
|
És bele van írva a cikkbe, hogy az amerikai verzióról van szó, nem a britről. Olvasni tudni kell már elsős korod óta
Ha nem zavar (es gondolom nem) nekem eppen az a bajom hogyha a az amerikairol an szo akkor miert a brit verzio szereploit tagelte be...
Ha nem zavar (es gondolom nem) nekem eppen az a bajom hogyha a az amerikairol an szo akkor miert a brit verzio szereploit tagelte be...
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2011. május 12. 14:38
|
|
cutefannivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.20. Hozzászólás: 276 Csatolások: 60 Azonosító: 123225 offline
|
az angolból láttam az első négy évadot és az nagyon tetszett:) azt hiszem most nyáron jön a mozifilm is?:S az amerikairól azt mondják nem olyan jó, de hát... majd meglátjuk:)
2011. május 12. 15:42
az a gáz az egészben hogy az US Skins nem adja vissza az eredeti feelingjét
de aki nem látta az UK Skinsnek az eddigi évadait, annak tetszeni fog.
2011. május 12. 16:00
Idézet (prézli @ 2011.05.12. 13:02)
Most akkor nézzek meg egy olyan sorozatot, ami fullra nem érdekel, csakhogy ez a cikk ki menjen?
És bele van írva a cikkbe, hogy az amerikai verzióról van szó, nem a britről. Olvasni tudni kell már elsős korod óta 
Ha olvasni tudni kell, akkor nem ártana a fórum szabályzatát is átnyálazgatni, ugyanis benne van, hogy nem oltogatunk senkit sem a helyesírása, sem más miatt
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2011. május 12. 16:16
|
|
AvrillirvAvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.25. Hozzászólás: 455 Csatolások: 12 Azonosító: 125828 offline
|
navéégree annyiraa jóó
2011. május 12. 16:44
Ha az amerikai verziót adják le, ne az angol szereplőket rakd ki hozzá 
Amúgy én elkezdtem az első US részt, és szörnyülködtem, hogy mit csináltak ebből az amúgy király sorozatból.
UK Skins rulz! <3
Amúgy én elkezdtem az első US részt, és szörnyülködtem, hogy mit csináltak ebből az amúgy király sorozatból.
2011. május 12. 16:45
Azért grat, hogy hozzá van csatolva a cikkhez a valaha létezett összes Skins szereplő. Legyen az a brit vagy amerikai verzió, első évad vagy akár az ötödik.
2011. május 12. 16:53
|
|
Zs-annabambi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.03.22. Hozzászólás: 1044 Csatolások: 4655 Azonosító: 55645 offline
|
Eddig úgy voltam vele, hogy nem érdekel az amerikai, biztos borzalmas. Bár, ha a TV adja és esetleg elkapok egy-két epizódot lehet, hogy belenézek, hogy össze tudjam hasonlítani.
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.