Idézet (,2011.05.25. 18:35~2065192)
Itt a probléma bár ez a legtöbb emberrel megtörténik. Te legalább megnézted azt a filmjét is
Én azt nem értem, hogy miért mondja mindenki, hogy a sztori kivételes és Hugh szereplése is, mivel ebben a témában létezett sorozat Doc Martin címmel. House karaktere semmi újdonság Martinéhoz képest.
Arról persze nem is beszélve, hogy maga a karakter kissé sablonos. Persze mérges és zsörtölődős orvost is tudni kell játszani de Hugh sokkal többre is képes (lett volna). 
Én azt nem értem, hogy miért mondja mindenki, hogy a sztori kivételes és Hugh szereplése is, mivel ebben a témában létezett sorozat Doc Martin címmel. House karaktere semmi újdonság Martinéhoz képest.
Én is láttam az Utca királyait. Elég sz*r film, de ha ettől eltekintünk, Hugh remek formát hozott, a tőle elvárható módon. Én nem kerestem benne House karakterét. Láttam én már sok mást is a színésztől és akkor csalódtam volna, hogy Gregory House-t láttam volna a "vásznon" a korrupt zsaru helyett.
Amúgy kicsit elvesztettem a fonalat a House kapcsán. Már jó régen felhagytam a rendszeres nézésével, össze-vissza látok belőle részeket, ha éppen nem alszom... Akkor már végleges a 8 évad utáni befejezés? Én nem bánnám...
(House karakteréhez hozzászólva pedig csak annyit mondanék, hogy tényleg rendkívül sablonos a figura. Van a morgós mérges és a cinikus irónikus, oszt' ennyi.

0 felhasználónak tetszik: