Most lehet ezt a kommentet ki fogják törölni, de ne haragudjatok úgy látszik ebben a topic-ban annyi értelmes ember van, aki tisztában van vele, hogy LESZ 8. ÉVAD LAURIEVAL
OLVASSATOK KOMMENTET IS MIELŐTT ELKÜLDITEK A HÜPPÖGŐS HOZZÁSZÓLÁSAITOKAT!!
Amúgy csak engem zavar, hogy minden cikket jóváhagynak, mindenféle hitelesség ellenőrzés nélkül? :S
Vége a Doktor House-nak
2011. május 12. 21:59
|
|
Sixyhajmániás™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.16. Hozzászólás: 1275 Csatolások: 1872 Azonosító: 107844 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
TweedyFiddle
2011. május 12. 22:14
|
|
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline
|
Idézet (Sherpa @ 2011.05.12. 18:32)
Még egy évadot meg kell csinálnia,kint a hetedik közepe fele járnak.Ezután leforgatnak még egy évadot és Hugh abba hagyja.A hír nem kacsa.
Az jó, mert Amerikában ebben a hónapban adják le a 7. évad utolsó részét, de nembaj
Amúgy, ha jövőre úgy dönt a csatorna, hogy nosza, csináljunk 9. évadot, akkor Hugh is alá fog írni, hisz róla szól az egész, nem? (Bár én is jobban örülnék neki, ha abbahagyná, és visszatérne Angliába
2011. május 12. 22:28
|
|
Sixyhajmániás™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.16. Hozzászólás: 1275 Csatolások: 1872 Azonosító: 107844 offline
|
Idézet (Domcicc @ 2011.05.12. 22:14)
Amúgy, ha jövőre úgy dönt a csatorna, hogy nosza, csináljunk 9. évadot, akkor Hugh is alá fog írni, hisz róla szól az egész, nem? (Bár én is jobban örülnék neki, ha abbahagyná, és visszatérne Angliába
Engem igazából marhára nem érdekel, hogy folytatják-e vagy sem a show-t,mert már rég nem nézem, engem csak az zavar , de marhára, hogy minden utánajárás nélkül leközölnek egy ilyen hírt és még el is hiszik
De amúgy Laurie-nak jót tenne, ha abbahagyná a show-t, mert nagyon benne fog maradni a skatulyában
2011. május 12. 23:35
Az jó, mert Amerikában ebben a hónapban adják le a 7. évad utolsó részét, de nembaj
)
Jó akkor most fejezik be a 7.szezont.Nagy ügy a Lényeg hogy 8. szezon után nem lesz Dr House ez a lényeg.
2011. május 19. 09:09
)
Hugh döntésén múlik a dolog. Csak ezért mert a FOX elényom egy szerződést, még nem muszáj neki aláírni. Én egyébként nem szeretem a műsort de kíváncsi leszek hogy a Fox mit tesz be helyette mert ez egy nagyon sikeres sorozat és volt már példa a történelemben arra, hogy egy csatorna egy sikeres sorozat után nem tud rendesen visszakapaszkodni a létrára. Így járt az NBC is. A Jóbarátok óta alig él és folyamatosan csökken a nézettség is ...
2011. május 22. 13:43
|
|
BoscorelliLost but Won |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.08.01. Hozzászólás: 5972 Csatolások: 135718 Azonosító: 67913 offline
|
Idézet (Sherpa @ 2011.05.12. 23:35)
Jó akkor most fejezik be a 7.szezont.Nagy ügy a Lényeg hogy 8. szezon után nem lesz Dr House ez a lényeg. 
Így igaz, jelen állás szerint ez a lényeg. Bár a befejezés akkor válik majd biztossá, ha bejelentik, hogy akkor tényleg ez-az utolsó, és vége. Én őszintén szólva, abban bízom, hogy, ha a 8. lesz az utolsó évad, akkor összehoznak egy nagyon jót, így a végére.
Idézet (Sherpa @ 2011.05.12. 15:30)
megértem Hugh-t is .Nem akar beskatulyázott lenni.És az a baj ezek után akár mit is kell eljátszania, én mindig a Dr.House karaktert fogom keresni, vele kapcsolatban.Nagyon jó volt ebben a sorozatban, ezt a karaktert nem tudtam volna elképzelni mással...Nagyon sajnálom, hogy vége.
Ezzel maximálisan egyet tudok érteni én is. Nem rég volt egy filmje, az Utca királyai, nem tudom, hogy láttad-e? És én is, mint House sorozat állandó nézője, kicsit mást vártam Hughtól
kateblock
2011. május 25. 18:35
Idézet (Boscorelli @ 2011.05.22. 13:43)
Nem rég volt egy filmje, az Utca királyai, nem tudom, hogy láttad-e? És én is, mint House sorozat állandó nézője, kicsit mást vártam Hughtól
Illetve, ugyanaz volt velem kapcsolatban, amit te is írtál, a sorozatbeli karakterét kerestem benne
Nem mondom, hogy rosszul játszott a filmben, de így a sorozat után, furcsa volt.
Itt a probléma bár ez a legtöbb emberrel megtörténik. Te legalább megnézted azt a filmjét is
Én azt nem értem, hogy miért mondja mindenki, hogy a sztori kivételes és Hugh szereplése is, mivel ebben a témában létezett sorozat Doc Martin címmel. House karaktere semmi újdonság Martinéhoz képest.
Sally Sparrow
2011. június 07. 20:03
|
|
Shelbyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.06. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 152433 offline
|
Ez hülyeség. (Valamely szinten) A 8-adik évadot szerintem még el se kezdték forgatni! Egyébként meg ki tudja, hogy egy év múlva, mikor befelyezik a 8. évadot, mit fog gondolni/nyilatkozni!!
2011. július 17. 13:53
|
|
luloohvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.24. Hozzászólás: 197 Csatolások: 4 Azonosító: 141536 offline
|
Mi az hogy 'jó sorozat volt' MÉG MOST IS AZ!
Elég szomorú hír, de biztos nem maradnak elvarratlan szálak. Minden kérdésre választ kapunk, az biztos! David Shore (a sorozat kitalálója) nem rendezné úgy hogy csalódottak legyenek a nézők.
2011. július 21. 19:05
NEEEEE! annyira szeretem a sorozatot. dehát senkit sem lehet kényszríteni.
2011. július 21. 19:07
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Én úgy gondolom hogy mindent a csúcson kell abbahagyni
Azt is megértem hogy Hugh miért száll ki elvégre azt nem éri meg hogy elveszítse a lábát a való életben is
Hiányozni fog a sorozat
De 9. évadra már nincsen szükség
Hiányozni fog a sorozat
2011. július 23. 16:05
|
|
TweedyFiddlevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.15. Hozzászólás: 316 Csatolások: 318 Azonosító: 155538 offline
|
2011. július 29. 16:32
|
|
domi0317visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.05. Hozzászólás: 101 Csatolások: 0 Azonosító: 113913 offline
|
Nagyon szeretem a sorozatot. De érthető,hogy már belefáradt. Így is 8 évad lett ami fantasztikus. Úgy gondolom Hugh nagyszerű színész.És szerintem most rengeteg ajtó megfog nyílni előtte.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.