Vége a Doktor House-nak
2011. május 12. 10:58
|
|
orion.annavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.05. Hozzászólás: 148 Csatolások: 0 Azonosító: 60019 offline
|
Sajnálom vége, h de jobb ez így. Nem gondoltam volna, h House karakterét vissza lehet hozni a gödörből - diliházas cucc -, de többé kevésbé sikerült. Jobb lesz ez így.
2011. május 12. 10:59
|
|
Sixyhajmániás™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.16. Hozzászólás: 1275 Csatolások: 1872 Azonosító: 107844 offline
|
Idézet (Kata15 @ 2011.05.12. 10:54)
Én azt olvastam egy nagyon megbízható oldalon, hogy lesz 8.évad. Hiszen minden szereplő aláírta a szerződését.
Igen ezt akartam mondani, hogy nem tudom mik az információ forrásai a cikk írónak, de kb egy hónappal ezelőtti post-ban még ezt lehetett olvasni azon a bizonyos oldalon (no reklám)
Idézet
Színészek terén ami biztos, hogy az új generációnak (Peter Jacobson, Olivia Wilde) van szerződése még bőven, bár utóbbit lehet, hogy el fogják engedni a mozi miatt. Én meglepődve olvastam, hogy Hugh Laurie-nak is megvan a 8. évados szerződése, így maradnak a többiek nagy kérdőjellel: Omar Epps, Robert Sean Leonard (ő nyilatkozott a helyzetről, azt mondja, hogy most forgatta az utolsó részét, de egyébként, ha hívják, visszajön), Lisa Edelstein és Jesse Spencer. Na, meg persze a showrunner, David Shore.
Szóval innentől kezdve, a Laurie kiszáll hír nekem nagyon hápog
1 felhasználónak tetszik:
Domcicc
2011. május 12. 11:11
Hát..a csúcson kell abbahagyni.Remélem az éneklésben is sikeres lesz.
2011. május 12. 14:54
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
ne máááááááááááárrr
8mondjuk nekem is sántít egy kicsit, és remélem, hogy nem igaz...)
2011. május 12. 15:30
Basszus! A csillag kapu után a Weeds-en (Nancy ül a fűben)keresztül,Californication,(Kaliforgia) át ez volt az egyik legjobb sorozat.Sajnos minden jónak vége szakad egyszer...megértem Hugh-t is .Nem akar beskatulyázott lenni.És az a baj ezek után akár mit is kell eljátszania, én mindig a Dr.House karaktert fogom keresni, vele kapcsolatban.Nagyon jó volt ebben a sorozatban, ezt a karaktert nem tudtam volna elképzelni mással...Nagyon sajnálom, hogy vége.
2011. május 12. 15:54
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
jajj. pedig én nagyon szerettem a doktor house-t.
2011. május 12. 16:57
Én nagyon szerettem a Houst meg néztem is, szóval nagyon sajnálom!
2011. május 12. 17:05
Dr Haus már kivülről fújja a betegségeket, csak rá néz valakire és annyi. Vagy átmegy segíteni a Vészhelyzetbe.
2011. május 12. 18:21
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Hát, a sorozatot nem nagyon szerettem, de Laurie-t annál inkább! Nem is tudtam hogy énekel, és még szólóalbuma is van!! Csupa meglepetés ez a pasi!! =D
2011. május 12. 18:32
Mielőtt kommenteltek valamit miért nem néztek kicsit utána a dolgoknak.Kint egy tv csatorna köt egy szerződést, egy forgató könyv íróval...csinálnak egy bevezető részt,u.h.:"Pilot" ezt leadják..ezek sokszor két részt foglalnak magukba.2x40-45 percet. ezek után megnézik a tetszési indexet, és a vezetőség eldönti megéri e bele invesztálni vagy sem.A Houset ez a karakter viszi tovább.Erre a karakterre írták meg a sorozatot.Ezért sikeres.Miután lement az első évad további szerződést kötöttek még további két évadra,és így tovább.Menne tovább is, de Hughnak elege lett.Még egy évadot meg kell csinálnia,kint a hetedik közepe fele járnak.Ezután leforgatnak még egy évadot és Hugh abba hagyja.A hír nem kacsa.Biztos forrásból tudom amit tudok...a tesómtól!
http://comment.blog.hu/2011/05/11/fox_upfronts_meg_egy_evad_house
http://comment.blog.hu/2011/05/11/fox_upfronts_meg_egy_evad_house
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
2011. május 12. 19:31
Kár..én nagyon szerettem..sok vicces rész volt benne,meg én amúgy is szeretem az orvosos sorozatokat..hát egyszer mindennek vége,ahogy most ennek is sajnos ://
2011. május 12. 19:36
|
Cydoniaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.19. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 143657 offline
|
Ha valaki utána akar nézni, keresse a netet. 8ik évadra van szerződése, azt megcsinálja. De itt az idézett bizonyíték: " The end of that (eighth) season looks like the end of the show,” Laurie explained in an interview with the BBC's Radio Times. "That's as far as they've got me for.”
Magyarra: A nyolcadik évad vége a sorozat végének is tűnik egyben", mondja Laurie a BBC Radio Times című műsorában készített interjúban. "Ennyi időre vagyok meg eddig / eddig él a szerződésem."
Amennyiben a sztorivonal fel bírja húzni a nézettséget, nem tartom teljesen kizártnak az 1-2 évadok újítást, mint ahogyan régen tették. De tény, hogy most csökkenőben vannak a számok.
Magyarra: A nyolcadik évad vége a sorozat végének is tűnik egyben", mondja Laurie a BBC Radio Times című műsorában készített interjúban. "Ennyi időre vagyok meg eddig / eddig él a szerződésem."
Amennyiben a sztorivonal fel bírja húzni a nézettséget, nem tartom teljesen kizártnak az 1-2 évadok újítást, mint ahogyan régen tették. De tény, hogy most csökkenőben vannak a számok.
2011. május 12. 20:28
|
|
Alice-CrispyJortegloria |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.06. Hozzászólás: 1394 Csatolások: 12 Azonosító: 114049 offline
|
Hát igen a görnyedés miatt a háta is készvan, a neje kiborul mert távol van a családjától, és ti tiszta jogi ügyet csináltok ebből
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.