Rossz hír a Dr. House rajongóknak: Hugh Laurie úgy döntött, kiszáll a híres sorozatból, mert elege lett az általa alakított karakterből.
A teljes cikkhez kattints ide!
Vége a Doktor House-nak
2011. május 11. 20:36
2011. május 11. 20:41
Na, végre már.
Húzhat vissza a hazájába és csinálhat végre valami mást vagy fókuszálhat a zenei karrierjére ...
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2011. május 11. 20:44
|
|
rachellaEchelonMuserGlambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.11. Hozzászólás: 1591 Csatolások: 0 Azonosító: 147043 offline
|
Jajj neeee! Hát ezt nagyon sajnálom, mert imádom a sorozatot. De tényleg rengeteget dolgozott és ha inkább a zenére akar koncentrálni, akkor kívánom neki, hogy legyen sikeres.
Dr. House <3
Dr. House <3
2011. május 11. 20:54
|
|
tironmanHQParadise. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.06. Hozzászólás: 1908 Csatolások: 774 Azonosító: 5 offline
|
A 7. éved fut jelenleg Amerikában és annak lesz vége hamarosan.
Lesz 8. évad, de az lesz valószínűleg az utolsó.
Lehet a cikk írója előreforgatta az idő kerekét 1 évvel és olyan dolgokat tud amit mi még nem. Ha így van kérem vegye fel velem a kontaktot privátban.
Lesz 8. évad, de az lesz valószínűleg az utolsó.
Lehet a cikk írója előreforgatta az idő kerekét 1 évvel és olyan dolgokat tud amit mi még nem. Ha így van kérem vegye fel velem a kontaktot privátban.
Domcicc
2011. május 11. 20:56
|
|
vampiregomezTeen Wolfer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 1759 Csatolások: 310 Azonosító: 146677 offline
|
Nee máár.
2011. május 11. 21:05
|
|
MachineMagicpainkiller. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1126 Csatolások: 6 Azonosító: 133664 offline
|
na végre..utáltam a sorozatot
2011. május 11. 21:15
Én nem láttam belőle sokat, de az a pár rész tetszett
Sztem nem rossz sorozat 
tironman! Nem, nem forgattam előre az idő kerekét, olvasd el, h mit mondott Hugh, ő nyilván jobban tudja, mit forgat.
tironman! Nem, nem forgattam előre az idő kerekét, olvasd el, h mit mondott Hugh, ő nyilván jobban tudja, mit forgat.
2011. május 11. 21:34
|
|
Dolly-Lolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 816 Csatolások: 38 Azonosító: 134840 offline
|
Nem mintha ezzel lett volna tele a média, de láttam részeket, és úgy gondoltam hogy "túl van imádva, sztárolva", én nem bánom hogy vége.Kateblock igyunk rá
kateblock
2011. május 11. 21:42
Idézet (Dolly-Lolly @ 2011.05.11. 21:34)
Nem mintha ezzel lett volna tele a média, de láttam részeket, és úgy gondoltam hogy "túl van imádva, sztárolva", én nem bánom hogy vége.Kateblock igyunk rá 
Hogyne lenne túl sztárolva. A FOX sikeresen lenyomta mindenki torkán, Houset mindenki szereti de persze mindenki csak innen ismeri. Hatalmas összegeket kapott és sztárolták rendesen, ahogyan Amerikában szokás. Az jó, ha az embert elismerik, de ha úgy ismerik el, hogy letuszkolják az ember torkán vagy azért nézik, mert 'Houset nézni cool' akkor megette a fene
Jól tette, hogy végre kilépett onnan bár a régi karrierjét már soha nem fogja visszakapni, szerintem keresztbe tett magának ezzel a 8 évaddal, vihette volna sokkal többre többféle szerepben is, de a skatulya az ő hibája ..
2011. május 11. 21:49
2011. május 11. 22:06
Én nem szerettem soha, minden rész egykaptafára készült... Vannak sokkal jobb kórházas sorozatok is.
2011. május 11. 22:12
Nagyon szeretem ezt a sorozatot, de nem sajnálom, hogy vége . Van amit akkor kell abbahagyni amikor még jó és nem akkor amikor már mindenki unja. Ennek pedig ez a legméltóbb befejezési pontja.
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.