Júniusban érkezik Selena Gomez új albuma
2011. május 12. 17:40
|
|
rerererereúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.22. Hozzászólás: 80 Csatolások: 0 Azonosító: 141355 offline
|
ÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!Nagyon-nagyon-nagyon várom!!!!! Én amúgy már olvastam a facebook oldalán ezt és a spanyol verziós hírt is:DD Ennek a Delux kiadásának az amerikai megjelenésekor járni fogom a boltokat, hogy erről le ne késsek, nem úgy mint az A.Y.W.R. Deluxáról:D
2011. május 12. 17:42
|
|
rerererereúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.22. Hozzászólás: 80 Csatolások: 0 Azonosító: 141355 offline
|
Ja, és akinek nem tetszik nem kell meghallgatni, akiknek ez a véleménye szeressék csak Rebecca Black-et talán ő az előbbiek szintjén van!
2011. május 12. 17:52
|
|
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline
|
rerererere utálom rebecca blacket mint a sz*r
egy szinten van selenával
csak annyi a kül. h amíg rebecca a sz*rral nem alkotott semmit, addig selena sok mindent megtesz, de nem ért egyikhez sem
meg selena azért szebb dehát......... minek megint album? most adta ki AYWR-t. legyen elég, már ne kínozzon a hangjÁval
2011. május 12. 18:19
|
|
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline
|
Nem azért, de Selena csak azért híreszteli, hogy velük csinál közös dalt, hogy vegyék a cd-jét. Amúgy nem vitte sokra mióta elkezdte a szakmát.. Egy előadónak fejlődnie kell, ő viszont még mindig ugyanott van, ahol volt..
1 felhasználónak tetszik:
adriienn96
2011. május 12. 18:50
Lenne új Mileynak. Arra azt lehet mondani, hogy zene. Selenaának szerintem egyáltalán nincs hangja és kissé el van szállva. És nem szeretnék senkivel összeveszni csak a véleményemet nyilvánítom ki.
2011. május 12. 19:13
jajj istenem nem kell itt mondani azt h selenának nincs hangja jajj hagyjuk már mindenféle hülyeséget összehordotok... ha valmi nem tetszik nem kell ide írni vagy el lehet innen menni
szánalom...
szánalom...
2011. május 12. 19:32
|
|
DisneyFansAmerican Horror Story |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 5111 Csatolások: 1595 Azonosító: 131804 offline
|
Alig várom
2011. május 12. 19:35
szerintem nagy sikere lesz csak úgy mint az előbbieknek! hajrá!!!!!
am én sem akarok veszekedni de Selena egyáltalán nincs elszállva magától nem kéne összekeverni a nagyképű sztárocskákkal! igen is jó hangja van!!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.