nagyon kíváncsi vagyok milyen számok szerepelnek rajta!
nekem tetszett a who says és remélem a többi is hasonló hangvételű lesz!
főleg a fent említett számokra vagyok kíváncsi!
Júniusban érkezik Selena Gomez új albuma
2011. május 12. 11:10
Remélem egyszer ilyen sok segítség nélkül is össze tud majd dobni egy albumot.
2011. május 12. 13:37
egyedül Pixie nem illik oda - meg talán Katy - mert ő(k) tud(nak) énekelni.a többi - ahogy sokan mások leírték - meg egy "rakat szrt sem érnek"
2011. május 12. 14:06
Sajnálom, hogy Pixie lesüllyedt Szelina szintjére. Mint ahogy mondták, Pix tud, nem úgy mint miss csicska.
2011. május 12. 14:16
|
|
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline
|
az összes előadóművészt sajnálom, aki lesüllyedt Szalonna Gomez szintjére
2011. május 12. 14:36
nagyon várom már az új albumot
és akinek nem tetszik értem itt azokra akik cikizik Selenát azoknak nem ajánlom h hallgassák meg és be lehet fogni mert nem vagyunk kíváncsiak a hülyeségükre... :@
és akinek nem tetszik értem itt azokra akik cikizik Selenát azoknak nem ajánlom h hallgassák meg és be lehet fogni mert nem vagyunk kíváncsiak a hülyeségükre... :@
2011. május 12. 15:04
|
|
Barbygirl95'M'aime pour qui je suis..." :) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.08. Hozzászólás: 2041 Csatolások: 2421 Azonosító: 130850 offline
|
szerintem tuti jó lesz!!
2011. május 12. 15:36
|
|
moncsi9619új tag |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.01.14. Hozzászólás: 89 Csatolások: 7 Azonosító: 143290 offline
|
alig várom!
2011. május 12. 15:48
nekem ez már nem új!
A Whiplash dalszövege már meg is van erősítve.
A Whiplash dalszövege már meg is van erősítve.
2011. május 12. 15:52
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Egy számot már hallhattunk Justin Bieber barátnőjének új albumáról. Most megtudhattuk a címét is. << ez egy kicsit fáziskéséses, mivel már ég nem járnak justin-nal. sorry, hogy megemlítettem.
am én már várom nagyon a who says spanyol verzióját, a year without rain-nek is jó lett.
am én már várom nagyon a who says spanyol verzióját, a year without rain-nek is jó lett.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: