Legfölsőbb szinteken keres szerelmet Alekosz
2011. május 11. 14:05
Már azt hittem, hogy a Tahó Világnál nem süllyedhetnek mélyebbre az ország, de erre jön az Alekosz k**vát keres... "de jó"....
2011. május 11. 14:11
Idézet (dave095 @ 2011.05.11. 14:02)
Ebben csak az a vicces, hogy angliában pl. ezek a trash reality-nek nevezett "műsorok" már teljesen leágazóban vannak, nálunk viszont csak most kezdtek igazán újra erőre kapni. Kérdezem én, ezek után mi jöhet még?
Jó, a Big Brother még most is fut kint, de szerintem már a kutya se nézi ennyi évad után.
De azért Magyaroszág, én így szeretlek! 
De mi nem az angol példát követjük, hanem a trash amerikait. Létezik az angoloknál olyan valóságshow, ami JÓ, általában történelmi témájúak, hajón kell nekik megélni és stb. Ott is van kiválasztás és egyebek, de még sem érzed rajta amit a Tahó Világon éreztél. Az amerikai példát követjük (mint általában mindenben) ott pedig még mindig nincsen leálldozóban a dolog. Ott egyébként azért szeretik nézni az én hülye műsorokat, mert oda csak poénból jelentkeznek a mitugrászai és nem azért mert celebek akarnak lenni.
Azon a szemétdombon sok minden van még, ami idővel a mi tévénkre is kerül, de mit is tehetnének be pl főműsor időre, ha mindenki ezt nézi és még az is, aki nem szereti, csak mondjuk kíváncsi (mert ilyenből is sok van).
2011. május 11. 14:19
|
|
AvrillirvAvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.25. Hozzászólás: 455 Csatolások: 12 Azonosító: 125828 offline
|
szteem nem a legfelsőbb szintekeen haneem a legalsobb xD
2011. május 11. 14:31
|
|
dana"Evolution?" |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.11. Hozzászólás: 1776 Csatolások: 3 Azonosító: 147029 offline
|
Idézet (PetSal @ 2011.05.11. 14:05)
Már azt hittem, hogy a Tahó Világnál nem süllyedhetnek mélyebbre az ország, de erre jön az Alekosz k**vát keres... "de jó"..
Egyetértek. Kb.10 percet néztem tegnap belőle, de első ránézésre lejött, valami utolsó r°bancokat szedtek össze ehhez a "műsorhoz". Kb. az út szélén látni hasonló karaktereket.
1 felhasználónak tetszik:
dave095
2011. május 11. 14:34
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
én már a reklámra is lefejeltem az asztalt, a műsorból meg kb. 2 másodpercet kaptam el, de az alapján megállapítottam, hogy hülyeség... van ennél lejjebb, emberek?? ébredjünk fel, kérem...
2011. május 11. 14:36
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Remélem azért adatlapot egyik ostoba ribänc sem fog kapni.
14 felhasználónak tetszik:
dave095,
Grace Benning,
kateblock,
BunnyGirl,
Riri,Avrilfan,
Nana95,
janet7,
Pandus,
NiceandCute,
olsenfan..,
joe_r,
goldman,
Lady Suzy,
Kelsey
2011. május 11. 14:42
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Ez már szánalom a legfölsőbb szinteken. Én már azon is csodálkoztam, hogy normális emberek is napról napra nézték azt a szutyok VV-t és még képesek voltak vitatkozni azon, hogy melyik a nagyobb retek a szereplők közül! Most meg jön ez a tajgetosz pozitív képződmény és ha már megnyerte a fődíjat, beújít mellé még egy asszonkát is főműsoridőben! Gratulálok! A semmiért a feneke alá tesz az ország mindent, amiért más egy életen át keményen dolgozik.
2011. május 11. 14:44
|
|
dora012új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.11.07. Hozzászólás: 68 Csatolások: 0 Azonosító: 76445 offline
|
Nekem már az is sok volt, hogy Alekosz (egy ilyen undorító ember) nyerte meg a sok milliót, amiből mit fog venni? Pálinkát. Meg nyakkendőket. De legalább annak örülhettem (nagy naivan), hogy ha vége a játéknak, többet nem kell a tévében látnom. Hát, nem jött be. Most őszintén, valaki árulja már el, hogy mit lehet szeretni-kedvelni ebben az emberben? Hogy egy retardált senki, aki olyan szavakkal dobálózik, amiket nem is ért?
Magyarország, ha neked ez kell......... Ez is elárulja, hogy milyen a mai szint az embereknél.
Magyarország, ha neked ez kell......... Ez is elárulja, hogy milyen a mai szint az embereknél.
2011. május 11. 14:45
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Idézet (dave095 @ 2011.05.11. 14:39)
Az ótvaros szót kifelejtetted. 
Hopsz, tényleg. Még tudnám szerkeszteni.
De tényleg azok egyébként. Nem is tudom felfogni, hogy hogy létezhetnek olyan nők, akik így megalázzák magukat egy ország előtt egy ilyen ostoba senkiházi emberért, mint Alekosz.
2011. május 11. 14:45
|
|
Cynthyaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.16. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 131388 offline
|
1.Nagyon csunya nök/lányok jelentkeztek bár Alekosz külsejének.Nem értem,hogy lehet Alekoszért versenyezni.Bár ezek a lányokból kinézve csak a pénzre hajt a fele.Mivel Alekosz most megnyerte a VV-t egy csomó pénze lett és ennek a lányok/nők csak örülnek.Alekosz meg amilyen hülye mindent meg fog adni a "feleségének".
2011. május 11. 14:51
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Mindig azt hiszem, hogy lejjebre nem lehet sullyedni, de... Tevedek. Istenem, legalabb ez csak 3 hetig tart es utana vege(remelem) minden ilyen hulyesegnek. :S
2011. május 11. 14:52
Idézet (Grace Benning @ 2011.05.11. 14:42)
Ez már szánalom a legfölsőbb szinteken. Én már azon is csodálkoztam, hogy normális emberek is napról napra nézték azt a szutyok VV-t és még képesek voltak vitatkozni azon, hogy melyik a nagyobb retek a szereplők közül! Most meg jön ez a tajgetosz pozitív képződmény és ha már megnyerte a fődíjat, beújít mellé még egy asszonkát is főműsoridőben! Gratulálok! A semmiért a feneke alá tesz az ország mindent, amiért más egy életen át keményen dolgozik. 
A retek klub nagyon is tudja mit hogyan kell csinálni. Az emberek akkor is nézik a műsort, ha 'senkit sem érdekel'. Az orránál fogva vezetik a nézőket és bemegy nekik a sok SMS a különféle szavazós showkból de ez igazából azok hibája, akik vevők rá. Hiába csinál a retek klub olyan műsort, ami népszerű máshol, ha Mo-n nem nézi senki. Ezért csak is azok a felelősek, akik nézik ezt a szennyet, hiszen a nézőkre építenek. Érdekes dolog, de még szomszéd Jutka néni is haragszik a Tahó Világra még is elolvassa a címlapot a Blikken.
2011. május 11. 14:52
|
|
dave095 |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.12.15. Hozzászólás: 7183 Csatolások: 83636 Azonosító: 114760 offline
|
Idézet (Grace Benning @ 2011.05.11. 14:42)
Az lehet, hogy megnyerte a milliókat, a kocsit meg a házat, de azt a kéglit fent is kell tartani ugye. De mivel Alekosz egy buta ember, nem sokáig fog tartani a pénz, mert két kézzel fogja szórni. Havi 1 millából meg nem tud fenntartani egy Corvin sétányon lévő házat, azt megsúgom neked. Még ha csak 500 ezret is félretesz egy hónapban, de annak a háznak a rezsije, közös költsége sokkal, de sokkal többe kerül, az biztos. A vége úgy is az lesz, hogy el kell majd adnia egytől-egyig mindenét.
1 felhasználónak tetszik:
dana
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.