8 év után vége: Elizabeth szakított Levyvel!
2011. május 22. 12:35
Itt épp az a probléma, hogy az emberek nem látják a fától az erdőt. Hatalmas rajongónak vallják magukat, holott fogalmuk sincs arról, hogy ami a tévében van, az nem a valóság.
Egyrészt, miért lenne itt bármelyik rajongónak is jobb attól, hogy szakítottak? Komolyan azt hiszitek, hogy ha William képtelen volt értékelni egy olyan nőt, mint Elizabeth, akkor titeket, kis tinilányokat majd észrevesz? Ugyan már!
Másrészt, Maitét ne keverjük bele az egészbe. Köze sincs a cikkhez, ahogy az egész ügyhöz sincs! MAITÉNAK BARÁTJA VAN! Hogy vallhatjátok magatokat rajongónak, ha képtelenek vagytok elviselni, hogy a "kedvenceitek" boldogok?
Ugyanakkor én sem értem, hogy jön ide a két színésznő összehasonlítása. Én nem vagyok Maite rajongója, de úgy igazából bajom sincs vele. Egyszerű számomra annyira elviselhetetlen volt maga a CCEA, hogy képtelen voltam megszeretni. És ennek ellenére nem tudom róla elképzelni, hogy lenyúlja valaki másnak a kedvesét, ráadásul közben azt színleli, hogy szeret egy másik fiút. Ha ti, a rajongói mégis kinézitek belőle, akkor szépen gondolkodjatok el azon, hogy helyén van-e ez az egész. És ki mondta, hogy Maite terhes? Meg eleve, honnan vették itt egyesek, hogy együtt vannak? A cikkben egy szóval sem említettem, sőt tovább megyek, még a külföldi sajtó is letett már erről a feltételezésről!
Egyrészt, miért lenne itt bármelyik rajongónak is jobb attól, hogy szakítottak? Komolyan azt hiszitek, hogy ha William képtelen volt értékelni egy olyan nőt, mint Elizabeth, akkor titeket, kis tinilányokat majd észrevesz? Ugyan már!
Másrészt, Maitét ne keverjük bele az egészbe. Köze sincs a cikkhez, ahogy az egész ügyhöz sincs! MAITÉNAK BARÁTJA VAN! Hogy vallhatjátok magatokat rajongónak, ha képtelenek vagytok elviselni, hogy a "kedvenceitek" boldogok?
Ugyanakkor én sem értem, hogy jön ide a két színésznő összehasonlítása. Én nem vagyok Maite rajongója, de úgy igazából bajom sincs vele. Egyszerű számomra annyira elviselhetetlen volt maga a CCEA, hogy képtelen voltam megszeretni. És ennek ellenére nem tudom róla elképzelni, hogy lenyúlja valaki másnak a kedvesét, ráadásul közben azt színleli, hogy szeret egy másik fiút. Ha ti, a rajongói mégis kinézitek belőle, akkor szépen gondolkodjatok el azon, hogy helyén van-e ez az egész. És ki mondta, hogy Maite terhes? Meg eleve, honnan vették itt egyesek, hogy együtt vannak? A cikkben egy szóval sem említettem, sőt tovább megyek, még a külföldi sajtó is letett már erről a feltételezésről!
1 felhasználónak tetszik:
Kelsey
2011. május 22. 14:42
|
|
mariana1998visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 303 Csatolások: 0 Azonosító: 133064 offline
|
Én sajnálom hogy szét mentek
2011. május 23. 19:58
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Maite és William nincsenek együtt, Maiténak van barátja, akivel nagyon boldogok és összeszeretnének házasodni. Nem Maite miatt szakítottak. Én nem ismerem annyira Elizabethet, éppen ezért róla nem mondok véleményt. Maitét szeretem, véleményem szerint tehetséges, de itt megint vitába lehetne fogni. Mindenki másképp gondolja. Azt, hogy miért szakítottak, csakis ők tudhatják. Én nem hibáztatom egyikőjüket sem.
2011. május 24. 10:26
|
|
Adry87visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.05. Hozzászólás: 337 Csatolások: 12 Azonosító: 116665 offline
|
Azt én se értem hogy egyesek honnan vették, hogy Maite terhes, csak a sorozatban az.A szakításhoz sincs semmi köze, és a cikk nem is erről szólt, hanem Will és Elizabeth szakításáról, de úgy látszik egy páran nem tudnak olvasni.
2011. május 24. 20:39
|
modosúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.19. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 151376 offline
|
Úgy gondolom, hogy itt több hozzászóló butasága túl megy a jóizlés határain.Miért olyan különleges ha egy házaspár szakít?Ez bárhol megtörténik a világon és a kutya sem foglalkozik vele.Őket sem kellene kipletykálni,butaságokat irogatni róluk,ill.olyan feltételezéseket közölni hogy miért és ki miatt szakítottak.Egyet tudok.Én is szeretem a telenovellákat, és be kell vallanom ilyen hatással mint William Levy még egy szereplő sem volt rám.Imádom ahogy mosolyog,ahogy beszél,jó és Öröm ránézni mert egy igen kellemes jelenség egy nő számára.Ezek után el tudom képzelni, hogy a felesége annak ellenére hogy színésznő, nehezen viselte a látottakat, amiket W.Levy a telenovellákban nyújt.Mert úgy gondolom ő teljes átéléssel játsza a szerepeit.Ezt nem dolgozza fel mindenki egyformán, ráadásul ott van két gyermek is akik lassan növögetnek és egyre értelmesebbek lesznek.Szóval a többi legyen az ő dolguk.Aki pedig utálja William Levyt (adry1415)az ne ezen az oldalon irogasson.
Kelsey
2011. május 26. 17:33
|
BYB4763új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.22. Hozzászólás: 37 Csatolások: 0 Azonosító: 146031 offline
|
ez várható volt. Elinek lehetett volna annyi esze, hogy nem szül 2 gyereket egy ilyen felkapott, jóképü, sokat foglalkoztatott szinésznek. 23 éves volt Will amikor megismerkedtek, 3 év mulva gyorsan szült egy fiut, ez már egy kapocs volt, utána jött a többi pletyka vagy nem, gyors megbocsátás, még egy gyerek, most egy kislány. Azt hitte, hogy most már minden jó lesz. De szerintem egyilyen kapcsolatban 100 gyerek sem köti össze őket egy életre. Igy magához láncolta egy életre a gyerekekkel, hogy bármikor zsarolhassa, amikor látni akarja. Ez igy nem kóser, lehetett volna több esze a csajszinak, kinek kell most 2 gyerekkel? Szerinten a karrierje is igy nem nagyon fog folytatódni.
2011. május 31. 19:26
|
|
Kelsey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 2806 Csatolások: 4078 Azonosító: 130190 offline
|
Idézet (BYB4763 @ 2011.05.26. 17:33)
Igy magához láncolta egy életre a gyerekekkel, hogy bármikor zsarolhassa, amikor látni akarja. Ez igy nem kóser, lehetett volna több esze a csajszinak, kinek kell most 2 gyerekkel? Szerinten a karrierje is igy nem nagyon fog folytatódni.
Jééézusom. Még véletlenül sem a szerelmük gyümölcse az a két gyerek, hanem valami zsarolási eszközök...
Ekkora baromságot.
És hogy kinek kell most két gyerekkel? Ki az, kérdem én, aki most Elizabethnek kéne, így 8 év együttlét és egy válás után??? Szerintem egyenlőre senki.
És a karrierje teljesen független a magánéletétől. Nem azt fogják nézni, hogy 'elvált' és van két gyereke, hanem a tehetségét.
2011. május 31. 19:34
|
|
Kelsey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 2806 Csatolások: 4078 Azonosító: 130190 offline
|
Idézet (adry1415 @ 2011.05.22. 07:24)
Na most:Egyes kommentek alapján azt veszem le,hogy itt többen szeretik maite-t(én utálom..)mint Elit♥
És ezzel mi a franc bajod van?
Nagyon sajnálom,hogy egyes embereknek nincsen jó-ítélő képessége a felmérésekkel kapcsolatban.
Felmértétek azt valaha:Hány filmben,sőt telenovellában szerepel(Persze tökéletesen)Elizabeth.??
Felmértétek azt,mennyivel szebb??!Mert jó értem én hogy ízlések és pofonok,de akkor is nincsen szemetek!??!!
Ezt egyenesen nem értem, főleg a felméréses részét az elején. És kinél is szebb? Hogy is jön ez most ide?
Egyébként csa,hogy ne lássatok rosszul:Én MINDEN telenovellát láttam,amit csak leadtak magyarországon és mindnek hatalmas rajongója vagyok,kivéve azoknak amiben Maite p.és William L. EGYÜTT játszik..
Hú, pedig már majdnem valamit (de mégis mit?!) rosszul láttunk...
De Árva angyal fanok meg válaszolnátok,hogy miért éppen ezt a sorpzatot kezdtétek el nézni először??!!
Hee?
2011. június 01. 19:44
|
|
MandyBraitvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.19. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 145772 offline
|
kár.pedig nagyon szép pár voltak
Maite Perroni sztem mehet a búsba...Elizabeth sokkal jobb
2011. június 02. 08:42
|
smallúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.02. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 152134 offline
|
Az ok amiért elváltak az ő problémájuk. A problémát is csak ők tudják helyre hozni. Azt hiszem nem könnyű, mert itt azért már nem 2 személyről, hanem 4 személyről van szó. Ebből a gyerekek a ő felelősségük. A különböző találgatások és különböző kitalációk nem kedveznek a kapcsolatuknak. Akinek volt szerencséje már a sajtóhoz tudja, hogy azért nem ritka, hogy ők azok akik minden vad dolgot leírnak és emberek életét teszik tönkre. Nekem volt hozzá már szerencsém, így tudom, hogy a valóság magból miket tudnak csíráztatni aztán megjelentetni. Remélhetőleg kibékülnek, hiszen ők összetartoznak. Kívánom mind a az egész családnak, hogy sikerüljön és boldogok lehessenek, a sajtó által leírt dolgokat tudják figyelmen kívül hagyni. A gyerekeknek apára és anyára van szükségük, és normális családi modellre, hogy ne csússzon az ő életük félre!
Kelsey
2011. június 06. 22:08
|
|
Kelsey |
|
Idézet (small @ 2011.06.02. 08:42)
A gyerekeknek apára és anyára van szükségük, és normális családi modellre, hogy ne csússzon az ő életük félre!
Pontosan erre lenne ma szükség. De a mai modern felfogásba ilyesmi már nem fér bele.
2011. június 07. 13:50
hat ez igaz amit small mondot csak is ők tudjak hejre hozni..
2011. június 07. 13:52
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.