8 év után vége: Elizabeth szakított Levyvel!
2011. május 14. 20:34
|
|
maite1990visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.25. Hozzászólás: 148 Csatolások: 1 Azonosító: 144059 offline
|
én nagyon meglepődtem ezen a híren...
mert nem tűnt úgy, mintha valami baj lenne
bár Maitéval ettől ugyse lesz együtt. Jó lenne tudni hogy William mit gondol erről és hogy nyilatkozik erről az esetről..
[size=14][/size][b][/b]
2011. május 15. 18:48
|
|
horvannaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.11. Hozzászólás: 79 Csatolások: 0 Azonosító: 150904 offline
|
http://starity.hu/ nagyon szomorú vagyok ők voltak a példaképeim én is ilyen családot akartam majd ha felnövök
2011. május 15. 19:06
|
|
mariana1998visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 303 Csatolások: 0 Azonosító: 133064 offline
|
Ahogy nekem is
2011. május 17. 17:15
|
|
Elizabeth01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.24. Hozzászólás: 328 Csatolások: 171 Azonosító: 137124 offline
|
Nem értem azokat a hozzászólásokat, hogy Maite összejön vele, meg neki szabad az út...
1. Maite és William is leszögezte, hogy csak BARÁTOK!
2. Maite már foglalt!
Szerintem valamilyen szinten Ely jól tette, de sajnos a gyerekeket megviselheti, ha "apa nélkül" nőnek fel.
Tophy és Kailey is kicsi, szóval szükségük van egy apára.
Ha Elizabeth pedig később bárkivel is összejönne, akkor az az XY nem lenne olyan, mint a saját édesapjuk.
Ennek az egésznek talán a legjobban a gyerekek szívták meg a levét...
1. Maite és William is leszögezte, hogy csak BARÁTOK!
2. Maite már foglalt!
Szerintem valamilyen szinten Ely jól tette, de sajnos a gyerekeket megviselheti, ha "apa nélkül" nőnek fel.
Tophy és Kailey is kicsi, szóval szükségük van egy apára.
Ha Elizabeth pedig később bárkivel is összejönne, akkor az az XY nem lenne olyan, mint a saját édesapjuk.
Ennek az egésznek talán a legjobban a gyerekek szívták meg a levét...
2011. május 18. 17:57
Idézet (Zsuviii @ 2011.05.18. 14:55)
Amúgy most ez csak egy pletyka, vagy tényleg valódi, és igaz? Mert olyan fura, és hihetetlennek hangzik ez az egész...
Nem szokásom hazugságokat írni, pláne egy ilyen kaliberű oldalon. Egyébként Elizabeth maga nyilatkozott, ahogy azt a cikkben is leírtam. Ha érdekel a sajtóközlemény, elolvashatod a honlapomon A főoldalon pedig megtalálod a William által kiadott nyilatkozatot is.
2011. május 19. 16:30
ez bisztos nem igaz asok pletyka mmeg hazugság nehigy azujsának
2011. május 19. 17:59
|
|
Kicsilány16♡イαяα♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.06. Hozzászólás: 1825 Csatolások: 421 Azonosító: 146753 offline
|
Zsuviii írta:
Amúgy most ez csak egy pletyka, vagy tényleg valódi, és igaz? Mert olyan fura, és hihetetlennek hangzik ez az egész...
2011. május 19. 19:13
|
modosúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.19. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 151376 offline
|
Nem csodálom hogy szakítottak, bár ha egyáltalán igaz és nem a sajtó találta csak ki.Magyarországon is sok színészházasság megy tönkre.Nehéz lehet úgy élni és mindennek megfelelni, hogy közben állandóan forgat.Egyik film a másik után.Gyönyörű nőkkel, szerelmi történetek, ráadásul egy olyan pasi akitől valószínúleg a legtöbb nőnek igen csak megindul a fantáziája.Ne ítéljük el mert nem tudhatjuk mi az igazság, ezt csak ők tudják a feleségével.A sajtó mindent szeret gusztustalanul tálalni.A filmeiben imádom William Levyt, hogy a magánéletben milyen az nem a mi gondunk.Mindenesetre számtalan olyan nő van, ha nem kapja meg tőle amit akar, akkor képen bármi áron bosszút állni, és hazugságokat terjeszteni róla.Én továbbra is nézem a filmjeit és nekem ez így teljesen jó.
2011. május 20. 15:22
|
evelin0623Isααĉ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.03.23. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 122 Azonosító: 147866 offline
|
jól tette! végre megjött az esze!
2011. május 20. 15:54
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Váratlanul ért minket a hír, mivel meg nem rég, azt írták a lapok, hogy boldogok.
De 2 kisgyerekük is van, ami mindig összefogja kötni őket.
Szegényeket hogy érhette a hír?
Bár amit Williamről írtak, hogy evvel meg avval a nővel csalta Elizabethet, nem csodálkozom, hogy kirakta.
De 2 kisgyerekük is van, ami mindig összefogja kötni őket.
Szegényeket hogy érhette a hír?
Bár amit Williamről írtak, hogy evvel meg avval a nővel csalta Elizabethet, nem csodálkozom, hogy kirakta.
2011. május 20. 21:02
|
|
Kicsilány16♡イαяα♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.06. Hozzászólás: 1825 Csatolások: 421 Azonosító: 146753 offline
|
Végre megjött az esze:)
2011. május 20. 21:38
phfúú.8 év az nem semmi.sajnálom őket de ha nekik így jobb akkor sok szerit**
2011. május 21. 18:17
|
|
Tündiii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.23. Hozzászólás: 1994 Csatolások: 228 Azonosító: 149865 offline
|
Én örülök neki,mert amúgy sem szeretem Elizabethet!Williamet pedig igen!=)Amúgy pedig,mostmár remélem,hogy lesz valami köztük Maitéval!De persze,ha tényleg szerelmesek!
2011. május 22. 07:24
Na most:Egyes kommentek alapján azt veszem le,hogy itt többen szeretik maite-t(én utálom..)mint Elit♥
Nagyon sajnálom,hogy egyes embereknek nincsen jó-ítélő képessége a felmérésekkel kapcsolatban.
Felmértétek azt valaha:Hány filmben,sőt telenovellában szerepel(Persze tökéletesen)Elizabeth.??
Felmértétek azt,mennyivel szebb??!Mert jó értem én hogy ízlések és pofonok,de akkor is nincsen szemetek!??!!
Ezen kívül: Elizabeth mindig hűséges volt ehhez az "imádni való férjhez"-ellentétben vele!Kikre cserélte le ez a szeretni való,szép és intelligens nőt ?!
Na ebből a "pasiból"Most ebben a pillanatban volt elegem,ahogy maitéből is!!!Jaa amugy kitől is terhes az árva angyal sztárocskája,akinek abszolút nincsen se hangja se ízlése,se tehetsége semmihez?!!!Egyébként csa,hogy ne lássatok rosszul:Én MINDEN telenovellát láttam,amit csak leadtak magyarországon és mindnek hatalmas rajongója vagyok,kivéve azoknak amiben Maite p.és William L. EGYÜTT játszik..De Árva angyal fanok meg válaszolnátok,hogy miért éppen ezt a sorpzatot kezdtétek el nézni először??!!
Ha valaki megtudná válaszolni nekem ezeket a dolgokat amiket fent leírtam azt nagyon megköszönném!! Amúgy Levy csak te vesztettél!!
Érezd jól magad Maite-val,mert hozzád való!Eggyütt égtek!!"Szerelem diadala"!!
Nagyon sajnálom,hogy egyes embereknek nincsen jó-ítélő képessége a felmérésekkel kapcsolatban.
Felmértétek azt valaha:Hány filmben,sőt telenovellában szerepel(Persze tökéletesen)Elizabeth.??
Felmértétek azt,mennyivel szebb??!Mert jó értem én hogy ízlések és pofonok,de akkor is nincsen szemetek!??!!
Ezen kívül: Elizabeth mindig hűséges volt ehhez az "imádni való férjhez"-ellentétben vele!Kikre cserélte le ez a szeretni való,szép és intelligens nőt ?!
Ha valaki megtudná válaszolni nekem ezeket a dolgokat amiket fent leírtam azt nagyon megköszönném!! Amúgy Levy csak te vesztettél!!
1 felhasználónak tetszik:
Elizabeth01
2011. május 22. 10:11
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
Én meg azt nem értem, mért kell most itt összemérni Maite és Elizabeth tehetségét, szépséget..stb..???
A cikk nem a rivalizálásról szól, hanem arról, hogy vége lett valaminek, amit több embert -köztük kisgyerekek- is megszínylenek...!!!
Felháborító, hogy egyesek, azon vannak kiakadva, hogy mért jobb az egyik színésznő a másiknál?! :/
A cikk nem a rivalizálásról szól, hanem arról, hogy vége lett valaminek, amit több embert -köztük kisgyerekek- is megszínylenek...!!!
Felháborító, hogy egyesek, azon vannak kiakadva, hogy mért jobb az egyik színésznő a másiknál?! :/
1 felhasználónak tetszik:
Kelsey
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.