8 év után vége: Elizabeth szakított Levyvel!
2011. május 11. 17:53
|
|
mariana1998visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 303 Csatolások: 0 Azonosító: 133064 offline
|
Almáspite
Bár így lenne
Bár így lenne
2011. május 11. 19:03
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 303 Csatolások: 0 Azonosító: 133064 offline
|
Ahogy én is mint írtam én még mindig nem fogtam fel
adja Isten hogy ki béküljenek !!!!!
adja Isten hogy ki béküljenek !!!!!
2011. május 11. 19:33
|
|
Mary Alice Brandon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.27. Hozzászólás: 1006 Csatolások: 45 Azonosító: 137286 offline
|
ne már szegény Wil
2011. május 11. 19:34
|
|
Mary Alice Brandon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.27. Hozzászólás: 1006 Csatolások: 45 Azonosító: 137286 offline
|
Jó lenne az viszont ha össze jönnének Maitével ...
De ki is békülhetnek, a lényeg h William boldog legyen
De ki is békülhetnek, a lényeg h William boldog legyen
2011. május 11. 20:26
|
|
szokevivienúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.19. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 145746 offline
|
És mi lesz a gyerekekkel?Olyan cukik!
2011. május 11. 20:28
|
|
szokevivienúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.19. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 145746 offline
|
Egyet értek Holkyee-val!Teljesen igaz!Szép pár voltak!
2011. május 11. 22:45
|
|
Teemcheeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.13. Hozzászólás: 87 Csatolások: 28 Azonosító: 131179 offline
|
Nem biztos, hogy kizárólag a pasi hibája, hogy szakítottak. Az emberek mindig előítéletesek, én úgy vagyok vele, hogy egy kapcsolat 2 emberből áll, ha valami nem megy akkor valamilyen szinten mind kettő hibás. De mi ezt úgy sem tudjuk meg, nem is tartozik ránk. Eddig is szerettem William-et ezután is fogom.
2011. május 12. 09:30
|
|
joly87Shadowhunters |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.25. Hozzászólás: 1560 Csatolások: 361 Azonosító: 146147 offline
|
Elizabeth élete legjobb döntését hozta meg azzal hogy kirugta Levyt. Annyira sajnáltam hogy folyton megcsalja őt. Ráadásul prostikkal amit még a neten is lehetett látni. Szerintem abban is lehet valami igazság hogy színésznőkkel is volt dolga de mostmár mindegy ki volt a hibás szakítottak és kész. Bár szerintem soha nem fog még 1 ilyen csodálatos nőt találni ráadásul megajándékozta 2 gyönyörű gyerekkel. Nagyon szeretem William Levyt de csak a filmekben az életben egyre ellenszenvesebb.Én csak azt szeretném hogy Elizabeth boldog legyen és ha ez más férfit jelent az életében akkor szurkolok hogy 1 olyat találjon aki tényleg megtudja becsülni. A gyerekek miatt nem érdemes 1-ütt maradni ezt én is igy gondolom. Az hogy William Levy És Maite Perroni összejönnek-e nem tudom de 1-átalán nem lepödnék meg. Valami vonzalom biztos van köztük. De ez engem nem érdekel nekem csak az a fontos hogy Elizabeth lépjen túl ezen és legyen végre boldog mert nagyon szeretem ő a kedvenc színésznőm. Bár mások azt szeretnék ha kibékülnének de én nem mert ha eddig nem tette boldoggá őt Levy akkor ezután sem fogja.. A kisfiú biztos nagyon fog szenvedni mert ő már nagy a kislány még nem annyira de ő is érezni fogja az apja hiányát....
2011. május 12. 12:15
|
|
Clarissa_Fray |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.29. Hozzászólás: 559 Csatolások: 0 Azonosító: 135431 offline
|
Szegény Elizabeth...biztos nehéz neki...de jól tette!!
2011. május 12. 15:19
|
|
|
szerintem sem tette jól
ha szeretik egymást
akkor talán i békülnek
hisz így tartja a mondás : A szerelem mindent legyőz ! Ha bár tudom nem valószínű hogy kibékülnek azért még bízom benn. Mert egyszerűen nem tudom el fogadni s felfogni hogy 8 év így érjen véget

ha szeretik egymást
akkor talán i békülnek
hisz így tartja a mondás : A szerelem mindent legyőz ! Ha bár tudom nem valószínű hogy kibékülnek azért még bízom benn. Mert egyszerűen nem tudom el fogadni s felfogni hogy 8 év így érjen véget
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: