8 év után vége: Elizabeth szakított Levyvel!
2011. május 10. 21:10
|
|
Xelly♥.bubu. ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.12. Hozzászólás: 2323 Csatolások: 120 Azonosító: 143141 offline
|
kár aranyosak voltak együtt
amúgy szerintem nem jön össze Maite és Williem mert mondta Mai egy interjúban(állítolag) hogy Levy nem az ő esete szóval szerintem ez már nemet jelent :/
amúgy szerintem nem jön össze Maite és Williem mert mondta Mai egy interjúban(állítolag) hogy Levy nem az ő esete szóval szerintem ez már nemet jelent :/
2011. május 10. 21:53
|
|
katie993kp |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.17. Hozzászólás: 4442 Csatolások: 9860 Azonosító: 105388 offline
|
Igen, Will összeillik Maite-vel, de CSAK a képernyőn. Fel kell fogni, hogy amiket látunk a tv-ben azok szerepek, és ők színészek.
Elizabeth-tel pedig már van egy családja gyerekekkel, és kívülállóként nem lehet megmondani, hogy ki kivel jöjjön össze.
Elizabeth és Will (a képeken) gyönyörű párnak látszódtak. Remélem kibékülnek, mert sajnos nem ők fognak a legjoban szevedni, hanem a két kis picur.
De döntsenek ők, hiszen ez az Ő életük!
Elizabeth-tel pedig már van egy családja gyerekekkel, és kívülállóként nem lehet megmondani, hogy ki kivel jöjjön össze.
Elizabeth és Will (a képeken) gyönyörű párnak látszódtak. Remélem kibékülnek, mert sajnos nem ők fognak a legjoban szevedni, hanem a két kis picur.
De döntsenek ők, hiszen ez az Ő életük!
2011. május 10. 21:57
|
|
Kelsey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 2806 Csatolások: 4078 Azonosító: 130190 offline
|
Idézet (Lucille @ 2011.05.10. 21:00)
Ebből nekem csak az jön le, hogy a sajtó miatt válnak. Meg szerintem összeillettek.
Maite-nek szabad az út? Nem tudom, mennyire nem hisztek a kedvenc sztárotoknak, amikor világosan kijelenti, hogy semmi sincs köztük (és nem is lesz).
Maite-nek szabad az út? Nem tudom, mennyire nem hisztek a kedvenc sztárotoknak, amikor világosan kijelenti, hogy semmi sincs köztük (és nem is lesz).
Engem is I-D-E-G-E-S-Í-T ez a 'hú, végre szabad az út Maite-nak'-ozás...
Legalább a helyzet szomorúsága miatt tiszteljük meg őket azzal, hogy Maite nevét most nem keverjük ide.
A nap top szomorú híre
1 felhasználónak tetszik:
katie993
2011. május 10. 21:59
|
|
katie993kp |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.17. Hozzászólás: 4442 Csatolások: 9860 Azonosító: 105388 offline
|
Idézet (Kelsey @ 2011.05.10. 21:57)
Engem is I-D-E-G-E-S-Í-T ez a 'hú, végre szabad az út Maite-nak'-ozás...
Legalább a helyzet szomorúsága miatt tiszteljük meg őket azzal, hogy Maite nevét most nem keverjük ide.
A nap top szomorú híre

A nap top szomorú híre
Na ja. Valamelyik nep olvastam, hogy Mai is utálja már, hogy állandóan összehozzák őket. Megmondták, hogy nincsenek együtt, fogadják már el.. de nem tudják. Sajnos
Kelsey
2011. május 10. 22:29
|
|
MissMusic110{ Be Positive } |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.22. Hozzászólás: 1228 Csatolások: 987 Azonosító: 127832 offline
|
pedig olyan szép pár voltak..
2011. május 10. 22:35
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
egy ilyen pasit elhagyni...
2011. május 10. 22:38
Na ez tényleg hirtelen jött... Nagyon sajnálom őket... A tökéletes pár voltak..
2011. május 10. 23:26
|
|
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline
|
Ne keverjük ide Maite nevét, mert neki van egy barátja, és ahogy olvastam a nyilatkozatait, jól meg vannak egymással. Persze William kapcsolatáról is ezt gondoltam, aztán mégis ez lett a vége. Viszont legjobban a két gyermeket sajnálom.
katie993
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.