8 év után vége: Elizabeth szakított Levyvel!
2011. május 10. 20:34
sajnálom őket
remélem a gyerkeiket nem viseli majd meg nagyon a válás,de egyetértek badprefect-tel szerintem is jobban összeillenek Maite-vel
2011. május 10. 20:39
|
|
selena gomez 1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 130627 offline
|
na végre! mindig volt valami baki köztük!!!
2011. május 10. 20:40
Idézet (alíz0422 @ 2011.05.10. 20:31)
Ez szinte hihetetlen, hiszen olyan boldognak tűntek és emellett tényleg szép pár voltak. Remélem sikerül "békésen" rendezni a dolgokat, hogy a gyerekeket minél kevésbé viselje meg ez az egész.
Számomra is az volt a legmeglepőbb, hogy akkor következett be, mikor a legboldogabbnak tűntek. Bár én mindig is számítottam erre, és azt is éreztem, hogy Elizabeth vet majd véget az egésznek. Lehet, hogy a nők ilyen esetekben mindig erősnek tűnnek, de a tűrőképességnek is van egy határa. Őket a sajtó és a Levyrroni rajongók szépen elmarták egymástól. Elizabethnek sem lehetett kellemes azt hallgatni, hogy "William jobban illik Maitéhoz, legyenek inkább ők együtt" No meg azért a kisfiuk már felfogja a körülöttük történteket, a gyerekeknek pedig semmiképp nem tesz jót a pletykák végighallgatása.
Egyébként nem kell félni, békésen folyt le a szakítás, azóta már William is nyilatkozott és azt mondta: "Rendkívül hálás vagyok Elizabethnek, a kapcsolatunkból csak a jó dolgokra emlékszem."
2011. május 10. 20:44
hát ez durva,pedig nagyon szép párnak tűntek! 
remélem William összejön Maitéval
remélem William összejön Maitéval
2011. május 10. 20:50
|
|
borocííííívisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.19. Hozzászólás: 148 Csatolások: 6 Azonosító: 133557 offline
|
Most itt az esélye Maitéwal.
2011. május 10. 20:53
sajnálom,bár annyiból jó,hogy összejöhetne Maite Perroni-val!
2011. május 10. 20:54
huu ez tényleg megdöbbentő
. viszont szabad az út Maiténak
.
2011. május 10. 21:03
hát sajnálom h elválltak de ha így látták jobbnak amugy én nem hiszem h Maiteval össze jönnének már csak azért sem mert neki van barátja ugy tudom.....ez mondjuk nem annyira tartozik a cikkhez de ha nekem ilyen férjem lenne tuti nem dobnám :$
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: