Jessica Szohr és Taylor Momsen nem tér vissza
2011. május 10. 22:23
Sajnálom Taylort, de szerintem jobb hogy a bandára koncentrál, én legalábbis jobban örülök majd az új TPR számoknak, mint Jenny Humphrey-s epizódoknak a gosspi girl-ben.
2011. május 10. 23:21
|
|
Sixyhajmániás™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.16. Hozzászólás: 1275 Csatolások: 1872 Azonosító: 107844 offline
|
Hát Taylor már a 4. évadban is alig-alig volt, pont azért,mert nem bírtak vele
Annak örülök, hogy Jessica nem lesz állandó, a vendégszereplés is minek?Nem hiányoznak a Vanessa-s hülyeségek
Annak örülök, hogy Jessica nem lesz állandó, a vendégszereplés is minek?Nem hiányoznak a Vanessa-s hülyeségek
2011. május 10. 23:48
|
|
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline
|
Bár Taylor mostanában kicsit kontrollálatlan, azért a színészetet komolyan veszi. És szerintem igen is jól alakított a Gossip Girl-ben, nekem hiányozni fog. Főleg az első két évadbeli szereplése, számomra az volt az igazi. Jessica nem a kedvencem. Folyton nyávogott, vagy valahova bekavart, jó lesz neki a vendégszereplés is, csak azt is ritkítsák meg nagyon kevés szereplésre.
2011. május 11. 13:48
Taylor nem lesz többé Jenny? Pedig nagyon jól játszotta Jenny karakterét
De szerencsére a nagy kedvenceim Blake, Chace, Ed és Leighton maradnak
2011. május 11. 14:34
|
|
Pixie BuueThis is fucking Saška♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 172 Azonosító: 117370 offline
|
Jessica jó hogy nem lesz,de Taylort sajnálom
2011. május 11. 15:34
Bocsi, de helyesbítenem kell: Taylor és Jessica nem lesz ÁLLANDÓ szereplő az 5. évadban, pont úgy, ahogy a 4.-ben sem voltak.
2011. május 11. 17:10
|
|
Ncskcsk~SHINee lover~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.14. Hozzászólás: 1943 Csatolások: 5 Azonosító: 147253 offline
|
Taylort gondoltam, hogy többször nem rakják be a sorozatba olyan stílussal meg viselkedéssel X_D Mondjuk annyira nem is sajnálom, az 1. évadban még szimpi volt, de a 2. évadtál hát... :/
2011. május 11. 19:41
|
|
wertzuiovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.04. Hozzászólás: 158 Csatolások: 0 Azonosító: 144707 offline
|
Megnéztem az új lány, Kaylee DeFer adatlapját, és a 3107. Ha elkezd rendszeresen szerepelni a GG-ben, és a karaktere szerethető lesz, akkor könnyen felcsúszhat vmi megtisztelőbb helyre
)
Taylort és Jessicát is sajnálom, mindketten jók voltak...
((
Taylort és Jessicát is sajnálom, mindketten jók voltak...
2011. május 11. 20:25
|
|
MycySmiley♥Dean Winchester♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.26. Hozzászólás: 2387 Csatolások: 7014 Azonosító: 150055 offline
|
Nagyon sajnálom,hogy nem térnek vissza.Bár Taylort gondoltam.
2011. május 14. 15:15
Taylort sajánlom,mert szerintem nagyon jól játszotta a karakterét,de csak örülök,ha folytatódik a sorozat.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: