Jessica Szohr és Taylor Momsen a pletykák szerint nem tér vissza a Gossip Girl ötödik évadjában.
A teljes cikkhez kattints ide!
Jessica Szohr és Taylor Momsen nem tér vissza
2011. május 10. 19:57
2011. május 10. 19:58
|
|
Coco Selly |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.08.22. Hozzászólás: 5338 Csatolások: 158038 Azonosító: 105880 offline
|
Őket úgysem szerettem, szóval nem fognak hiányozni, egyébként Taylor már egy jó ideje eltűnt...
A többieknek viszont örülök, főleg Ednek
A többieknek viszont örülök, főleg Ednek
2011. május 10. 19:59
Nekem mindketten nagyon fognak hiányozni.Mindig örültem mikor Taylor feltűnt a negyedik évadban.
2011. május 10. 20:09
Én Taylor-t és Jessica-t sem sajnálom annyira..
szerintem a sorozat nélkülük is sikeres lesz.Bocs,ha ezzel bárkit is megbántok..de nem vagyok nagy Jessica fan, de Taylor zenéjét bírom és én is szeretném ,hogy Budapestre jöjjenek:P
szerintem a sorozat nélkülük is sikeres lesz.Bocs,ha ezzel bárkit is megbántok..de nem vagyok nagy Jessica fan, de Taylor zenéjét bírom és én is szeretném ,hogy Budapestre jöjjenek:P
2011. május 10. 20:11
|
|
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline
|
Taylor karaktere nagyon irritalt, de sajnalom, hogy elmegy, de orulok, hogy a zenere koncetral, mert a banda szamait visozn t imadom.
Jessica vagyis Vanessa szamomra olyan semmilyen volt, de azert sajnlom.
Az uj csajra pedig kivancsi leszek. Remlem normalis lesz.
Jessica vagyis Vanessa szamomra olyan semmilyen volt, de azert sajnlom.
Az uj csajra pedig kivancsi leszek. Remlem normalis lesz.
2011. május 10. 22:06
|
|
vampiregomezTeen Wolfer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 1759 Csatolások: 310 Azonosító: 146677 offline
|
Taylort sajnálom.
Nem volt rossz karakter.
2011. május 10. 22:12
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Taylor karakteret meg az elso-es tlan a masodik evadban meg szerettem, de a harmadikban mar nagyon nem. Vanessa mindig is olyan semmilyen volt szamomra, ugyhogy nagy valtozas nekem nem fog feltunni. Viszont lesz benne Rufly, ugyhogy biztos, hogy nezem tovabb <3
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: