Jó mondjuk eleinte nem szoktak tetszeni azok a számok, amiket később meg már imádok, de most engem ez tényleg nem fogott meg.
Debütált Lady Gaga új dala: The Edge Of Glory
2011. május 10. 21:46
nemtudom..nekem pl. a Judas meg a Born this way eléggé tetszik, pedig nem vagyok óriási Gaga fan, csak bírom..de ez most vhogy nem jött be. xd
Jó mondjuk eleinte nem szoktak tetszeni azok a számok, amiket később meg már imádok, de most engem ez tényleg nem fogott meg.
2011. május 11. 15:52
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
Ez lesz a Born This Way 3. kislemez is.. akkor viszont klippes dal :S .. jó szám de nem örülök neki
..biztos van sokkal jobb szám is..a hooker schiße részeletek alapján.. a MTN lehetett volna 3. . azért aklippet várom ..elég jó a témája...jó lenne valami botrány nélküli szép klipp hozzá .. de azért jó h 1. még itunesen meg youtubeon is nagyon népszerű
2011. május 11. 17:12
|
|
Lucy-chanяuleя oƒ αѕgαrd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.06. Hozzászólás: 2362 Csatolások: 159 Azonosító: 104204 offline
|
Nekem kifejezetten jobban tetszik, mint mondjuk a Judas. Talán egy kicsit gyors, de ezt már igényesebb munkának mondanám. Amúgy nem tudom más is így van ez ezzel, de szerintem nagyon gyorsan adagolja a számokat. Még csak most jelent meg a Judas klipje és hamarosan már ennek is megjelenik a videója. Szerintem egy kicsit lassíthatna, hogy ülepedhessenek a számok. Számomra a BTW és a Judas között is kevés volt az idő.
2011. május 11. 17:49
|
|
lysfan2 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.17. Hozzászólás: 671 Csatolások: 0 Azonosító: 145640 offline
|
Nem tudom, hogy miért jönnek sokan azzal, hogy ez nem Gaga stílusa, meg nem olyan mint a régi számai. Szerintem attól még nagyon jó!!
Sőt, nekem jobban tetszik, mint a Judas. Tök jó, hogy sokféle stílusban is énekel, és hogy van mondanivalója a dalainak. Nem csalódtam Gagában!!
<3
2011. május 11. 21:15
Engem nem igazán fogott meg.A Judas sokkal jobban tetszett nekem.
2011. május 12. 01:18
|
zsolt1812új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.16. Hozzászólás: 70 Csatolások: 0 Azonosító: 145619 offline
|
Akinek tetszett öröm hírrel szolgálhatok:D a nagy sikerek miatt 22 országban lett első 2 nap alatt a dal és a kritikusok is jó véleménnyel vannak a dalról ezért a Haus of GaGa és a kiadó valamint GaGa közösen döntöttek arról hogy ez lesz a 3.kislemez az albumról:D tehát klipp is készül hozzá.
2011. május 14. 15:37
Ezt a számot is nagyon imádom tőle.A Born This Way albuma lesz a legjobb.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: