A magyar rajongók csalódtak Shakirában
2011. május 11. 16:43
|
valentina villalbavisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.01.07. Hozzászólás: 377 Csatolások: 8687 Azonosító: 142793 offline
|
Nehéz el hinni róla de sajnos igaz.Én őrülök neki hogy Bee nem ilyen amikor ő itt volt Pesten jól viselkedett és nem volt nagyképű én nem csalódtam benne.És a show amit adott mai nap is felül múlhatatlan.Nem volt pénz kidobás nem bántam meg hogy megnéztem.
2011. május 11. 17:32
|
|
iwantscreamvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.30. Hozzászólás: 450 Csatolások: 13 Azonosító: 123792 offline
|
sztem ez megint hülyeség...
1 felhasználónak tetszik:
Fan-ily6889
2011. május 11. 18:00
|
|
Fruzsyka11Princess❤️ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.02. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 530 Azonosító: 126243 offline
|
jjjjjjuuuuuuuu de utálom ez a nőt!!
brr:/
2011. május 11. 18:22
|
|
Pixie BuueThis is fucking Saška♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 172 Azonosító: 117370 offline
|
Idézet (Lolita007 @ 2011.05.10. 21:36)
nem hinném, h ebből ekkora gondot kellene csinálni, azért mert egyszer nem tett eleget a közönség elvárásainak, a lényeg úgyis az, h a koncert jó legyen..most nem volt oylan kedves, és akkor? attól még lehet önzetlen ember. én szeretem őt. (:
Drága kicsicsillag (én is szeretem Shakirát)
De az ékszeres ügyhöz hozzá teszem hogy azokból az emberekből vette akikkel bunkózik.És én Shakirát mindig is egy kedves aranyos nőnek tartottam,és ezt a viselkedés számomra meglepő.Ha meg a pasija baja ne hozza magával,ennyi.És akkor meg van oldva a dolog.
2011. május 11. 19:56
|
|
JJulcsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.01. Hozzászólás: 158 Csatolások: 0 Azonosító: 94679 offline
|
Én Shakira mellett vagyok, mondjanak rá bármit. Ott voltam(!) a koncerten, fantasztikus volt, Shakira egy nagyon közvetlen, kedves, mosolygós ember, akiben én nem csalódtam, csak még nagyobb lett a szememben. Azt is megértem, hogy a szerelme fontosabb néhány amúgy vadidegen embertől, még akkor is ha azok szeretik.
Szerintem akik nem voltak koncerten vagy Pesten a szállodánál azok ne mondjanak semmit.
Egyébként várható volt, hogy késni fog; annak az 50-60 embernek bele kellett volna ezt kalkulálni a dolgokba.
Néha gondolkodni kellene, nem csak mondani a hülyeséget.
Szerintem akik nem voltak koncerten vagy Pesten a szállodánál azok ne mondjanak semmit.
Egyébként várható volt, hogy késni fog; annak az 50-60 embernek bele kellett volna ezt kalkulálni a dolgokba.
1 felhasználónak tetszik:
Fan-ily6889
2011. május 12. 10:28
|
|
Fan-ily6889Fanily of Anastacia ® |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.22. Hozzászólás: 1333 Csatolások: 1279 Azonosító: 96609 offline
|
Mondjuk én pont nem így hallottam.
Hanem úgy, hogy a koncert napján érkezett, de már délután itt volt, és még aznap éjjel el is hagyta a várost, szóval elviekben már nem volt itt másnap.
2011. május 12. 18:46
|
|
Fan-ily6889Fanily of Anastacia ® |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.22. Hozzászólás: 1333 Csatolások: 1279 Azonosító: 96609 offline
|
Ráadásul Shaki nem is volt jól, dokihoz kellett mennie, és a doki benne is volt a tévében, hogy tényleg nála járt... A fotósok el is kapták Shakit a dokitól kifele jöhet aznap délután, és akkor mondta nekik, hogy "semmi gond nincs, köszönöm, este találkozunk!" Úgyhogy akkor eleve nem érkezhetett meg a koncert előtt fél órával...
2011. május 12. 21:32
|
|
Rebu |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.26. Hozzászólás: 552 Csatolások: 20 Azonosító: 131974 offline
|
Most akkor mi az igazság? A tévében azt mondták, hogy Shaki repülője a koncert előtt pár perccel szállt le, ezért volt a késés, és azt, hogy a koncert után rögtön a repülőtérre ment. Akkor?
2011. május 13. 13:41
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Idézet (JJulcsi @ 2011.05.11. 19:56)
Szerintem belekalkulálták. De pontosan azért, mert szeretik az énekesnőt, megragadták a ritka alkalmat, hogyha nem is végig, de láthassák. Úgyhogy szerintem inkább ők hoztak "áldozatot" Shakiráért, és nem azok, akik végig jelen voltak.
2011. május 13. 16:40
A tévében mást mondtak!
Na mindegy én nem hiszek senkinek, sajnos én nem tudtam ott lenni, de majd egyszer egy koncertjére ki akarok jutni : )
Na mindegy én nem hiszek senkinek, sajnos én nem tudtam ott lenni, de majd egyszer egy koncertjére ki akarok jutni : )
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.