A magyar rajongók csalódtak Shakirában
2011. május 10. 19:26
|
|
zsokuc0312 |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.01.31. Hozzászólás: 807 Csatolások: 0 Azonosító: 144476 offline
|
azért igazán adhatott volna arra eséjt a rajongóknak hogy legalább megpillantsák!
2011. május 10. 19:34
|
|
Pesztivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.08. Hozzászólás: 465 Csatolások: 3 Azonosító: 104407 offline
|
Megértem, hogy védeni akarta a pasiját, de mondjuk egy mosoly + egy integetés szerintem nem olyan megerőltető és máris nem alakul ki rossz kép az emberekben^^
De hát úgy látszik mi még ennyit sem érünk
De hát úgy látszik mi még ennyit sem érünk
2011. május 10. 19:37
szerintem attól, még írhat a cikkhez ha nem szereti.
majd elmondja hogy "mennyire utálja meg amúgy is milyen bunkó volt." ez is egy vélemény.
ahogy az is hogy "biztosan kifárad, és nem volt túl jó hangulatban mert össze veszett XY-nal."ez is egy vélemény...jéé. itt már nagyon sokszor azt vettem észre, hogy TI vagytok felháborodva azon hogy nem tartják tiszteletben a véleményeteket - vagy nem ugyanaz mint a tiétek - amikor te is ugyanúgy le szrod a másikét, és erre azt vágod rá ha nem tetszik nem írsz ide. nos akkor hogy is van ez?
Már miért ne írhatna ide? Nincs megtiltva tudtommal.
2011. május 10. 19:38
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Nekem sosem volt szimpatikus ez a fószer... Nem jósolok nekik túl nagy jövőt, ha már most így bújkál a drága...
2011. május 10. 19:55
|
|
Lordi Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.11. Hozzászólás: 1579 Csatolások: 323 Azonosító: 126872 offline
|
de jó, hogy nem mentem ki 
másfél órás késés...nem semmi...
másfél órás késés...nem semmi...
2011. május 10. 19:55
istenem most mit kell aggódni azon hogy Pesten járt a pasija is?
nevetséges volt ez a viselkedés
2011. május 10. 20:01
Megértem,hogy nem akarták hogy észrevegyék a barátját,de azért nem kellett volna csalódást okoznia annak a sok embernek.Nem gondoltam volna róla ilyet.
2011. május 10. 20:03
|
|
Kellymusical&series™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 2094 Csatolások: 151 Azonosító: 130294 offline
|
Nem szeretnék közutálat tárgyává válni, de azt hiszem, most az lesz... Szerintem Shakira az egyik legközvetlenebb és legaranyosabb illető a földbolygón, és minden koncertjén maximálisan teljesít, ahogy ez Pesten is kiderülhetett - ott voltam, én is láttam, hogy szívét-lelkét beleadta a showba -. És még ha mindez igaz is - ugyanis nem 100% -, akkor is az IGAZI fanok kiállnak Shakira mellett. És még valamit hozzá kell fűznöm a dolgokhoz, mert úgy érzem, nem vesznek itt néhányan figyelembe mindent. Elárulom, hogy szerintem Shakira igenis megérdemli a sok szeretetet, mert ő mindig törődik velünk. Sőt ezen a koncerten szánalmas és megdöbbentő dolgot láttam. A koncert közepén TÖMEGESEN hagyták el az arénát. Kb. 50-60 ember sétált ki összesen elvétve a koncert alatt. Ez Shakira figyelmét sem kerülte el, és biztos rosszul esett neki. Hogy milyen utálatosak és érzéketlenek néhányan
Szóval ha a koncert után nem volt kíváncsi a rajongóira, akik közül talán páran épp kisétáltak a koncertjéről, azt teljesen meg tudom érteni.
Elnézést, de kibuktak belőlem a szavak, és egyébként sem hagyhattam szó nélkül az egészet...
Szóval ha a koncert után nem volt kíváncsi a rajongóira, akik közül talán páran épp kisétáltak a koncertjéről, azt teljesen meg tudom érteni.
Elnézést, de kibuktak belőlem a szavak, és egyébként sem hagyhattam szó nélkül az egészet...
2011. május 10. 20:03
|
|
MenőManóMenü |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.12. Hozzászólás: 562 Csatolások: 18 Azonosító: 124874 offline
|
hát.. sose szerettem
(nóoltásplíz.) de az tény hogy ezt még én se vártam volna el tőle.. a rajongói nélkül sehol se lenne.. pff
2011. május 10. 20:19
|
|
csasztykavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 140 Csatolások: 6 Azonosító: 148302 offline
|
Egy paraszt barcás miatt nem kéne eldobni a rajongókat:S Nem ér annyit az a focista hiszen rajongói nélkül sehol sem lenne:D
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2011. május 10. 20:23
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
"Egy paraszt barcás miatt nem kéne eldobni a rajongókat:S"
2011. május 10. 20:24
LULUPeas-nek teljesen igaza van...Amúgy bizti meg volt rá az oka..
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.