A magyar rajongók csalódtak Shakirában
2011. május 21. 10:08
A legtöbb sztár már nem nagyon ad autogramokat a koncert után, ahogy hallottam. De szerintem ez a menedzserüktől függ. A nagyképűség rész nekem felfújtnak tűnik.
2011. május 23. 16:19
Nagyon szép mondhatom
. Azért télleg nagyon kedves. Kicsit kezd túl nagyképű lenni
.
2011. május 23. 18:13
-.-"
minden sztár ilyen..
csak sokan annyira "fan"ok h nem veszik ezt észre..
minden sztár ilyen..
csak sokan annyira "fan"ok h nem veszik ezt észre..
2011. május 24. 08:32
|
|
smaszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 361 Csatolások: 8433 Azonosító: 58824 offline
|
"minden sztár ilyen..
csak sokan annyira "fan"ok h nem veszik ezt észre.."
Persze, sok sztár viselkedik hasonlóan, de ne általánosíts! Mi pölö egy pár éve találkoztunk Kai Tracid-val (dj), és szó szerint úgy viselkedett, beszélt velünk, mintha a legjobb haverjai lennénk... Ha nem tudod ki ő, nézz utána!
csak sokan annyira "fan"ok h nem veszik ezt észre.."
Persze, sok sztár viselkedik hasonlóan, de ne általánosíts! Mi pölö egy pár éve találkoztunk Kai Tracid-val (dj), és szó szerint úgy viselkedett, beszélt velünk, mintha a legjobb haverjai lennénk... Ha nem tudod ki ő, nézz utána!
2011. május 24. 12:07
|
|
csillagbogárúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.24. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 151653 offline
|
Én ilyeneknek nem hiszek, pl.: "lenéző pillantás kíséretében jelezte a sofőrnek,", és ki látta, h lenéző volt a pillantása? Felvették? Ez az egyik, a másik, én nem nagyon hiszem, h Piqué itt lett volna, mert, ha jól tudom a koncert pénteken volt, és a Barcának meccse volt kedden.(ami nagyon jó volt)
2011. május 24. 13:57
|
|
llejjaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.28. Hozzászólás: 47 Csatolások: 0 Azonosító: 106438 offline
|
Ha érdekel valaki, akkor én ott voltam...és láttam! Tényleg itt volt a pasija...Minden nap ott álltam a hotelnél, érkezése előtt már déltől kint voltam a repülőtéren...Tudom, hogy mi, hogy történt és teljesen egyetértek a cikkel...sajnos
2011. május 24. 15:09
|
|
Emm01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.23. Hozzászólás: 250 Csatolások: 0 Azonosító: 151623 offline
|
Sajnos.. De nem is értem miért kellet bújtatnia a barátját? Azért kicsit tényleg barátságosabb is lehetett volna pár autogram vagy egy-egy fénykép minden fanatikus álma lett volna..
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: