Idézet (Holly Keller @ 2011.05.10. 17:41)
Teljes mértében egyetértek veled. Őszintén szólva itt egy ember le lett oltva, mert nem ismeri Wolf Katit. Kérem szépen, ha nem járnék ide, én sem tudnám, hogy ki az.
Mert lehet, hogy ő sem, ahogyan én sem nézem azokat a remek tehetségkutató műsorokat, illetve valóság showkat. Egy Megasztárt néztem, de csalódtam, mert az biztos, hogy bunda volt. Innentől kezdve elvesztettem a hitemet ezek kapcsán. Wolf Kati közel sem olyan híres még, és nem is tudjuk, hogy egyáltalán meg állná a helyét a zeneiparban. Tény, még mindig jobb, mint Fluor, SP, Lola és társai, de én valaki mást küldtem volna. Mi van Ákossal? Magyarország popikonjának tartják, és én is kedvelem őt. Miért pont Wolf Kati? Miért nem Vastag Csaba? Hisz ő nyerte meg az X-faktort. Meg a másik az, hogy ez, mint említettem, ez a saját véleményem, de engem nem igazán izgat az, hogy ki milyen országból való. Legyen tehetséges, legyen mondanivalója a zenéjének és ami a legfontosabb, kellemes legyen hallgatni. Katinak nincs rossz hangja, sőt, de szerintem nagyon tré lett a száma. Vannak sokkal jobb magyar dalok is, amiket az elmúlt öt évben hallottam. Természetesen nem a remek celebjeinkre gondoltam, hanem mondjuk Baby Gaby-ra, mert azért ő sem olyan rossz. Nem a legjobb, de köze sincsen olyanhoz, mint SP. Én személy szerint az szerint drukkolok, akinek jobb a produkciója, és be kell vallani, hogy Eric Shaade (bár nem biztos, hogy így írják a nevét) egész jó. Nem adnám olyan ember kezébe a kulcsot, aki nem bírná kamatoztatni. Magyarország egy kis ország, nehéz innen kitörni és bár szeretném, ha Wolf Katinak sikerülne, de szerintem nem fog. De az is kérdéses, hogyha esetleg megnyerné, akkor tényleg megállná-e a helyét és világsztár válna belőle. Csak tudjátok ehhez pénz kell. Rebecca Blacknél még én is tehetségesebb vagyok és ismeri őt az egész világ. Miért? Mert van pénze. Kati mögött, ha van is szponzor, akkor sem nagyon tolnák a szekerét. Maximum akkor lehetne esélye, ha egy amerikai menedzser karolná fel őt. Kivinné Amerikába és ott promotálná őt, hogy az egész világ megismerje. Ugyanis általában az egész világ követi Amerika trendjét. Minden esetre erről még órákat tudnék pötyögni. Mindenesetre csak azt akartam leírni, hogy nekem tök mindegy, hogy az illető magyar vagy üzbegisztáni, ha a zenéje jó. És nem azért, de nem fogok egy olyan embernek szurkolni, akinek nem tetszik a produkciója. Emberek vagyunk, mindenkinek más a véleménye. Wolf katinál szerintem vannak jobbak is. Bár tök mindegy, ha Wolf Kati lenne a legjobb, akkor sem nyerhetnénk. Olvastam itt pl. az alanyi jogokról, amiről mondjuk nem tudtam. Szerintem nem sok esélyünk van, de ez megint csak az én véleményem.
Ennyi. Mintha csak én írtam volna. Meghallgattam a dalt, amivel indul...nos, ez így nem igaz, ugyanis VÉGIG nem hallgattam meg, mert nekem egyáltalán nem tetszik. Evvan.És nekem is pont Ákos jutott eszembe, ő profi, és gyönyörűek a dalai, sok a rajongója, meg minden, de tulajdonképpen mindegy, is hogy mit írok, mert felesleges.Talán igen, én is a tehetségkutató miatt vagyok egy részről kiakadva, mintha aki ott fellép, az szarta volna a spanyolviaszt..Na neee.Aki érti, érti, aki nem nem. Végső soron jó lenne, ha nyerne, de csak azért, mert Mo akkor véger a figyelem középpontjába kerülne...15 percig.

0 felhasználónak tetszik: