Starity

World of Series

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2006. szeptember 04. 18:44 #1
Devil
Devil
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 1726
Csatolások: 982
Azonosító: 921
user posted image

Nya, akkor egy kis promóció következzék így kora este felé.
Hamarosan egy új (habár nincs tudomásom róla, hogy lenne ilyesmi eddig) sorozatos oldal látja meg a napvilágot World of Series néven. Az angol cím ellenére ez egy magyar oldal lesz, amit szerény személyem követett el. Jelenleg tart az információs adatbázis feltöltése.
Nem warez oldal készül, nem lesznek letölthetõek a sorozatok, viszont lesznek ismertetõk, szereplõk, cikkek, szavazás, hírek, fórum valamint minden sorozathoz lesznek fenn dvd borítók (eredeti, módosított, saját készítésû).

Ha esetleg van valakinek szabad idõkapacitása (ami persze sosincs smileeee.gif, de hátha) és írna egy-egy ismertetõt a kedvenc sorozatáról, akkor azt megköszönném, és szívesen fogadnám a segítséget. Jelenleg 6 ember dolgozik a tartalom töltésén, és jelen pillanatban 140 sorozat vár feltöltésre. Aki úgy gondolja lenne kedve segíteni akár egyetlen sorozatleírással is, az keressen meg msn-en (a címem: szig07@freemail.hu) és elmondom a részleteket.

Sajnos az oldal egyenlõre egy ingyenes szerveren található, de amint sikerül majd találni egy másik helyet, át fog költözni. Jelen pillanatban még nincs megnyitva az oldal, de már él a reg. a worldofseries.fw.hu oldalon érhetõ el.

Úgy tervezem/tervezzük, hogy ha már lesz kb 10-15 sorozat, amely teljes egészében fel van töltve, akkor megnyílik az oldal (remélhetõleg 1-2 héten belül). A funkciók listája még bõvülhet, ha van esetleg valakinek ötlete mit rakhatnánk bele az ide megírhatja (neem, nem lesznek letölthetõek a sorozatok tongue.gif )

Várunk mindenkit, és remélem elnyeri majd a nagyérdemû tetszését. laugh.gif

Na, csak mert olyan jó ez a közösség, egy bennfentes screenshotot is megnézhettek biggrin.gif
2006. szeptember 05. 00:15 #2
Dido
Dido
_______
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 10810
Csatolások: 76487
Azonosító: 6538
Kiváncsivá tettél... rolleyes.gif ..fõleg h sorozatbeteg lettem az utóbbi fél év alatt... blush.gif
szal sok sikert Devil és ha nyittok,menek tuti biggrin.gif beer.gif beer.gif thumbsup.gif thumbsup.gif thumbsup.gif

ui.:sör lesz? blink.gif blink.gif blink.gif
2006. szeptember 05. 00:18 #3
Devil
Devil
Rendicsek szólok midenképp. Haladunk, csak hát piszok sok meló van vele, de szerencsére egyre több és több segítség jön. Szóval már olyan nagyon sokat nem kell várni rolleyes.gif (max 1-2 hét remélem)
2006. szeptember 05. 08:35 #4
majordirk
majordirk
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 276
Csatolások: 0
Azonosító: 15205
Sok sikert.
Én az elmúlt pár évben lettem sorozatfüggõ és most hirtelen vágással mindrõl lemaradok.
Köszi, hogy összegyüjtitek a sok infot.
2006. szeptember 05. 09:29 #5
REDman
REDman
Hozzászólás: 1870
Csatolások: 14767
Azonosító: 4252
Na ezt én is várom, hbár nem tartom magam függõnek
most is csak 17et nézek smileeee.gif
2006. szeptember 05. 10:13 #6
Devil
Devil
Idézet(REDman @ 2006. September 5. - 08:29)
Na ezt én is várom, hbár nem tartom magam függõnek
most is csak 17et nézek smileeee.gif

_nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif
2006. szeptember 10. 23:50 #7
Devil
Devil
Elindultunk !!!!!!
Egyelõre még szegényes tartalommal , de megnyitottuk kapuinkat biggrin.gif